Jump to content

προβλημα με speedtouch 530


camel555
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω την βοηθεια σας,

εδω και δυο μερες δεν λειτουργει το παραπανω μοντεμ και συγκεκριμενα αναβει πορτοκαλι η ενδειξη της τροφοδοσιας. Η adsl λειτουργει κανονικα αφου συνδεσα αλλο μοντεμ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης> ποιος ειναι υπευθυνος για την αντικατασταση του μοντεμ(αγορασμενο απο oteshop)?. στο oteshop ο υπαλληλος μου ειπε να παρω το 121 (βλαβες) και να αναφερω το προβλημα στο μοντεμ!! του εξηγω οτι δεν εχω προβλημα με την γραμμη adsl (συγχρονισμος κτλ.) και οτι το προβλημα ειναι αποκλειστικα στο μοντεμ. στο 121 απαντησαν οτι κακως το oteshop μου ειπε να τους παρω τηλ και οτι υπευθυνοι ειναι το καταστημα που το αγορασα. ξανα παλι στο oteshop οπου μου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικους και οταν τους ρωτησα <θα πληρωσω και την γνωστη ταριφα των 50 ευρω>, δεν ηξεραν να μου απαντησουν. Ειναι δυνατον τα oteshop να μην παρεχουν τεχνικη υποστηριξη στα προιοντα που πωλουν και να στελνουν τον πελατη στο 121, οποτε ενδεχομενως να πληρωνει και την επισκεψη των τεχνικων???

και κατι τελευταιο, το μοντεμ αυτο καλυπτεται με εγγυηση ενος ετους? ρωτω γιατι εαν ναι, ληγει σε 1 βδομαδα...

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι να πληρωσεις την ταριφα, πανε παρε ενα καινουριο μοντεμ, πιο φτηνα θα σου βγει

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

 

 

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Link to comment
Share on other sites

Η πορτοκαλί ένδειξη που λες σημαίνει ότι δυστυχώς το modem έχει χαλάσει και δεν επισκευάζεται ή δεν αξίζει να το επισκευάσεις. Όλες οι συσκευές έχουν τουλάχιστον έναν χρόνο εγγύηση, οπότε φρόντισε να το πας εκεί που το αγόρασες μαζί με την απόδειξη το συντομότερο δυνατό.
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει και πολύ σημασία. Το λαμπάκι της τροφοδοσίας ανάβει πράσινο όταν η συσκευή περάσει τα διαγνωστικά τεστ που κάνει όταν την ανοίγεις. Αν μείνει πορτοκαλί, δεν τα έχει περάσει και άρα θέλει επισκευή/αντικατάσταση.
Link to comment
Share on other sites

Ίσως ο φίλος έχει το ίδιο "πρόβλημα" όπως εγώ,αν όντως είναι έτσι.Τότε αυτό που πρέπει να κάνει είναι να το βγάλει από την μπρίζα για καμια ώρα και να το ξαναβάλει.Παρόμοια κολπάκια μου κάνει και εμενα όταν το έχω σε USB.Αν το έχει σε USB...αν όχι αντικατάσταση :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

το μοντεμ το εχο σε ethernet, oxi se usb. το θεμα ειναι οτι σημερα που το πηγα στον οτε για ελεγχο και το συνδεσαν,εκει δουλεψε κανονικα, μετα απο ενα reset που του εκαναν(3 φορες πατημα το κεντρικο κουτι), μενει να το δοκιμασω και στο σπιτι μου, η δικαιολογια ηταν οτι μαλλον καποια "εμπλοκη" της δεη...ειδωμεν!
Link to comment
Share on other sites

Απ' ότι έχω καταλάβει αυτή είναι η stadar διαδικασία (3 φορές reset από 5 secs) αυτό βέβαια θα μπορούσε να στο πεί και το στραβάδι απ' το oteshop είναι η νούμερο 1 καραμέλα :p
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...