ALION Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Έχω το V1075, και πριν 4 περίπου μήνες του έκανα flash βάζοντας το ανάλογο monsterpack. Όλο αυτό το διάστημα όλα πήγαιναν καλά ώσπου από χθες το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει λευκή οθόνη. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επαναφέρω? (Αν φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δυστηχως δν γινεται! Αναγκαστηκα πρεπει να το πας για service εξαλλου εχεις ακομα εγγυηση. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Έχω το V1075, και πριν 4 περίπου μήνες του έκανα flash βάζοντας το ανάλογο monsterpack. Όλο αυτό το διάστημα όλα πήγαιναν καλά ώσπου από χθες το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει λευκή οθόνη. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επαναφέρω? (Αν φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Δοκιμασες να το συνδεσεις και να ανοιξεις το rsd lite μηπως και το αναγνωρισει? Δοκιμασε επισης να το ανοιξεις σε bootloader mode κρατωντας πατημενα *,# και το κουμπι που ανοιγει ενω το εχεις συνδεδεμενο στο pc. Αν πετυχει χρησιμοποιησε το rsd lite, θα το αναγνωρισει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Λοιπον περασα το παρακατω σκιν iPhone_96_vimm το οποιο ειναι για το χχ, το πηρε αλλα τωρα στο μενου ειτε το εχω σαν λιστα ειτε με εικονιδια μου το βγαζει μονο σαν λιστα. το σκιν το περασα με το RSD και τωρα δεν ξερω πως να επαναφερω τα εικονιδια και επιπλεον τα δυο πλαινα πληκτρα που ηταν για βιντεο και καμερα ειναι και τα δυο μονο για καμερα. καμια ιδεα? Μηπως αν καποιος εχει και μου στειλει το γνησιο ΜΜΑ_ απο 1075 / 1070 κατα προτιμηση το πρωτο να καταφερω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Εγω το μοναδικο προβλημα που εχω με το v1075 ειναι οτι ενω μπορω να λαμβανω εικονες και ηχους απο αλλα κινητα μεσω bluetooth δε μπορω να στειλω σε κανεναν μου λεει πως ειναι αδυνατη η συνδεση! Τωρα δεν ξερω .. μηπως φταιει που ειναι η συσκευη vodafone live ? plz help ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omof Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Kalimera! Enas filos mou exei problima me to kinito toy (motorola v1075). I othoni toy den doyleuei. Exei paei na to ftiaksoun, alla efage akyro. Yparxei kanenas tropos gia na mporesei na "sosei" toys arithous toy, apo to katalogo tou tilefonou;; Rotise gia USB kalodia, alla den brike. Mia idea itan na metaferei tous arithous apo to tilefono stin SIM, alla to bibliaraki odigion den einai toso analutiko kai den exoyme kanenan gnosto me to idio `i paromoio kinito. Exete kammia protasi-idea-lusi; Kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts