Jump to content

[Επίσημο] Motorola v1075

agamithite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το V1075, και πριν 4 περίπου μήνες του έκανα flash βάζοντας το ανάλογο monsterpack. Όλο αυτό το διάστημα όλα πήγαιναν καλά ώσπου από χθες το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει λευκή οθόνη. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επαναφέρω? (Αν φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

• Απαντήσεις 80
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστηχως δν γινεται! Αναγκαστηκα πρεπει να το πας για service εξαλλου εχεις ακομα εγγυηση.

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

Έχω το V1075, και πριν 4 περίπου μήνες του έκανα flash βάζοντας το ανάλογο monsterpack. Όλο αυτό το διάστημα όλα πήγαιναν καλά ώσπου από χθες το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει λευκή οθόνη. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επαναφέρω? (Αν φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

Δοκιμασες να το συνδεσεις και να ανοιξεις το rsd lite μηπως και το αναγνωρισει? Δοκιμασε επισης να το ανοιξεις σε bootloader mode κρατωντας πατημενα *,# και το κουμπι που ανοιγει ενω το εχεις συνδεδεμενο στο pc. Αν πετυχει χρησιμοποιησε το rsd lite, θα το αναγνωρισει κανονικα.

• 1 month later...
Λοιπον περασα το παρακατω σκιν iPhone_96_vimm το οποιο ειναι για το χχ, το πηρε αλλα τωρα στο μενου ειτε το εχω σαν λιστα ειτε με εικονιδια μου το βγαζει μονο σαν λιστα. το σκιν το περασα με το RSD και τωρα δεν ξερω πως να επαναφερω τα εικονιδια και επιπλεον τα δυο πλαινα πληκτρα που ηταν για βιντεο και καμερα ειναι και τα δυο μονο για καμερα. καμια ιδεα? Μηπως αν καποιος εχει και μου στειλει το γνησιο ΜΜΑ_ απο 1075 / 1070 κατα προτιμηση το πρωτο να καταφερω κατι?

• 3 months later...
Εγω το μοναδικο προβλημα που εχω με το v1075 ειναι οτι ενω μπορω να λαμβανω εικονες και ηχους απο αλλα κινητα μεσω bluetooth δε μπορω να στειλω σε κανεναν μου λεει πως ειναι αδυνατη η συνδεση! Τωρα δεν ξερω .. μηπως φταιει που ειναι η συσκευη vodafone live ? plz help !

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

• 1 year later...

Kalimera!

Enas filos mou exei problima me to kinito toy (motorola v1075).

I othoni toy den doyleuei. Exei paei na to ftiaksoun, alla efage akyro.

Yparxei kanenas tropos gia na mporesei na "sosei" toys arithous toy, apo to katalogo tou tilefonou;;

Rotise gia USB kalodia, alla den brike.

Mia idea itan na metaferei tous arithous apo to tilefono stin SIM, alla to bibliaraki odigion den einai toso analutiko kai den exoyme kanenan gnosto me to idio `i paromoio kinito.

Exete kammia protasi-idea-lusi;

Kostas