agamithite Δημοσιεύτηκε June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2006 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού αλλά μόλις το είδα στο site της Vodafone. Χαρακτηριστικά: Motorola V1075 Είδος Μπαταρίας 1130mAh Χρόνος αναμονής 270h Χρόνος ομιλίας 4,4h Παιχνίδια Ναι MP3 player Ναι Πολυφωνικ. Ήχους Ναι Screensavers Ναι Τηλεσυνδιάσκεψη Ναι Ανοιχτή ακρόαση Ναι Ατζέντα Ναι Προφίλ Ναι Φωνητική κλήση Ναι MMS Ναι Εικονομηνύματα Ναι Διαστάσεις (χιλ.) 23.5x96x50 Βάρος 129γρ Ξυπνητήρι Ναι Αριθμομηχανή Ναι Μετατροπέας Νομισμάτων Ναι Μελωδίες 39 Xρονόμετρο Ναι T9 Ναι Δόνηση Ναι Κεραία Ενσωματωμένη Οθόνη Εσωτερική οθόνη: TFT LCD, 262.000 χρώματα, ανάλυση 240x320 pixels, Εξωτερική οθόνη: CSTN, 65.000 χρώματα, ανάλυση 96x80 pixels Χωρητικότητα μνήμης 60ΜΒ Modem Ναι Συχνότητα Λειτουργίας 3G Bluetooth Ναι Email Ναι GPRS Ναι Vodafone Live Ναι WAP Ναι Ενσωματωμένη κάμερα Ναι Flash Ναι Zoom 8 επίπεδα μεγέθυνσης Εγγραφή Video Ναι Video Streaming Ναι Αναπαραγωγή Video Ναι # Επιπλέον Χαρακτηριστικά 1.3 megapixel ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με μέγιστη ανάλυση φωτογραφίας 1280x1024 pixels # Video κλήση # Εφαρμογές Java # Συγχρονισμός με MS Outlook # Υπενθυμίσεις # Αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε δ/νση email # Αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα # Ενσωματωμένο data modem # Συμβατό με κάρτα μνήμης έως 512ΜΒ Φαίνεται οτι είναι μια ανανέωση του γερασμένου v1050 με σημαντικότερη προσθήκη το Bluetooth. Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Πρόκειται για το vodafone live E1070 Eκπληκτικό το μαύρο χρώμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Δείτε φωτογραφία: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Γνωρίζει κανείς τίποτε για την συγκεκριμένη συσκευή που υπάρχει στο Vodafone shop;;; Στο GSMarena δεν υπάρχει. YΣ. Τελικά η απορία λύθηκε, είναι η 1070 ειδική έκδοση για Vodafone.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrangly Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Χαιρετώ όλο το Forum!!! Μόλις πήρα το motorola v1075 και δεν μπορώ να βρω τα drivers για σύνδεση usb. Μήπως ξέρεται κάποια τοποθεσία στο web για download? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Καλημέρα και με γεια το κινητό! Καταρχήν να σου πω ότι υπάρχει ήδη θέμα για τα 1070/1075, οπότε και για να μη γκρινιάζουν οι moderators καλύτερα να γράφουμε εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=85191&page=6 Για τους drivers, λογικά κάθε προγραμμα που επικοινωνεί με το κινητό θα έχει τους drivers μέσα. Πχ το motorola phone tools, τα p2k κτλ. Οι πιο καινούριοι είναι οι 2.9. Κατέβασέ τους από εδώ: http://rapidshare.de/files/34010053/p2kdrivers_2.9.rar.html Έτσι αναγνωρίζεται το κινητό σαν data σύνδεση, αν το έχεις στην κάρτα μνήμης τότε δεν χρειάζεσαι κάτι, το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν εξωτερικό σκληρό. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα, η συσκευή σου υποστηρίζει φωνητικές εντολές και αναγνώριση φωνής στα ελληνικά; Δεν εννοώ τη φωνητική κλήση, αλλά τη δυνατότητα να προφέρεις ονόματα και αριθμούς χωρίς να τα έχεις ηχογραφήσει από πριν και να αναγνωρίζονται από το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clever Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Σκεύτομαι να το αγοράσω.Από άποψη κάμερας και ποιότητας ήχου πως είναι::: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Κι εμενα θα με ενδιεφερε να μαθω πληροφοριες γι'αυτο το τηλ... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Το έχω περίπου 2.5 μήνες. Αν δεν είχε το Vodafone live μενού θα έλεγα ότι είναι ένα καλό τηλέφωνο και θα άξιζε τα λεφτά του αλλά δυστυχώς όπου μπαίνει το Vodafone Live καταφέρνει να καταστρέφει και την καλύτερη συσκευή. Με λίγα λόγια μακριά από τηλέφωνα με το μενού της Vodafone τώρα θα μου πείτε γιατί αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό; Το αγόρασα για το λόγο ότι είχα επιδότηση από τη Vodafone ήταν σχετικά φτηνό και την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να αγοράσω με τα λεφτά που διέθετα, τώρα αν θα το αγόραζα σήμερα η απάντηση μου είναι… ΟΧΙ! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μπορείς τότε να του περάσεις ένα Unbranded λογισμικό και να ξεφορτωθείς το Vodafone live. Θα ψάξεις όμως για Ε1070 και όχι για V1075 (=VL E1070). Aκόμα και το λογισμικό της ΤΙΜ να βρεις θα είσαι εντάξει γιατί είναι πρακτικά unbranded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μπορείς τότε να του περάσεις ένα Unbranded λογισμικό και να ξεφορτωθείς το Vodafone live. Θα ψάξεις όμως για Ε1070 και όχι για V1075 (=VL E1070). Aκόμα και το λογισμικό της ΤΙΜ να βρεις θα είσαι εντάξει γιατί είναι πρακτικά unbranded. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μένα αν μου έλεγες που μπορώ να βρω αυτό το λογισμικό και πως θα το περάσω στο κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μένα αν μου έλεγες που μπορώ να βρω αυτό το λογισμικό και πως θα το περάσω στο κινητό. Ευχαριστώ. Eδώ,το πρώτο Monsterpack λέει ότι είναι για Ε1070 και λέει ότι έχει περιέχει πακέτο γλωσσών 0038 που περιέχει Ελληνικά.Φοβερή πρόταση έκανα... :p Μην κάνεις τίποτα ακόμα,μην το φλασάρεις μέχρι να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα από μένα,πχ ο jotz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το συγκεκριμένο MP είναι αυτό που υπήρχε αρχικά στο 1070 και έκανε κάποια κολλήματα στον τηλεφωνικό κατάλογο. Ψάξε για το R252211LD_U_85.98.A0R. Σε μένα τουλάχιστον δεν κολλάει και δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Εάν το βρω κάπου θα σου δώσω link. Eπίσης μπορείς να κάνεις κάποιες αλλάγες στη συσκευή σου με seem editing. Και να ξέρεις πως ότι ισχύει για το V3x (σε αλλαγές seem) ισχύει και για το 1070. Κατέβασε τον Personilization guide για το V3x και θα ανακαλύψεις πολλές δυνατότητες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δες εδώ:http://leadergl.forumcommunity.net/?t=2774288 Εάν δεν έχεις ασχοληθεί με φλασάρισμα κτλ ψάξε για οδηγούς και ακολούθησε τις οδηγίες. Να είσαι γενικά πολύ προσεκτικός. Ο Bomber21 και ο drillgr θα σε κατευθύνουν καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Λοιπόν κατέβασα το R252211LD_U_85.98.A0R και το RSD lite για να το κάνω flash. Δυστυχώς όμως το RSD lite δεν βλέπει το κινητό όταν το συνδέω με το PC. Μάλλον πρέπει να είναι πρόβλημα driver. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Κατέβασε τους drivers 2.9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ωραιαα!! Τα κατάφερα!! Αλλά έχουμε προβλήματα, 1) δεν υπάρχει δυνατότητα να περάσω το κέντρο μηνυμάτων της Vodafone γιατί έχει προεγκατεστημενο το κέντρο της TIM μιας και αυτό το firmware είναι της TIM και 2) ενώ οι επαφές μου είναι κανονικά μέσα στο κινητό δηλαδή δεν μου τις έσβησε με την εγκατάσταση του καινούργιου firmware δεν μπορώ να μπω σε αυτές και να της επεξεργαστώ, αυτό γίνετε μόνο αν κάνω καινούργια επαφή. Το ξέρω ότι σας κούρασα αλλά αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Για το πρώτο: Μηνύματα>Επιλογές>ρυθμίσεις>ρυθμίσεις μηνυμάτων>ρυθμ. γραπτών μηνυμάτων>Αριθμ.κέντρου υπηρεσιών. Για το δεύτερο θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις τις επαφές σου είτε μέσω του Motorola Phone tools, είτε χειροκίνητα. Περιμένω αποτελέσματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Για το πρώτο: Μηνύματα>Επιλογές>ρυθμίσεις>ρυθμίσεις μηνυμάτων>ρυθμ. γραπτών μηνυμάτων>Αριθμ.κέντρου υπηρεσιών. Για το δεύτερο θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις τις επαφές σου είτε μέσω του Motorola Phone tools, είτε χειροκίνητα. Περιμένω αποτελέσματα Σχετικά με τα μηνύματα άκυρο δεν υπάρχει πρόβλημα απλώς μες στην ζάλη μου δεν έβρισκα της ρυθμίσεις εκείνη την ώρα. Τώρα για της επαφές ψάχνω το Motorola Phone tools αλλά δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Σχετικά με τα μηνύματα άκυρο δεν υπάρχει πρόβλημα απλώς μες στην ζάλη μου δεν έβρισκα της ρυθμίσεις εκείνη την ώρα. Τώρα για της επαφές ψάχνω το Motorola Phone tools αλλά δεν μπορώ να το βρω. Έχεις pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Από δω και πέρα ρίξε μια ματιά στο θέμα του Ε1070. Υπάρχουν αρκετά seems τα οποία μπορείς να αλλάξεις και να κάνεις το κινητό αγνώριστο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=85191 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Σχετικά με τα μηνύματα άκυρο δεν υπάρχει πρόβλημα απλώς μες στην ζάλη μου δεν έβρισκα της ρυθμίσεις εκείνη την ώρα. Τώρα για της επαφές ψάχνω το Motorola Phone tools αλλά δεν μπορώ να το βρω. Έχεις pm. ...Μήπως θα γίνόταν να έχω και εγώ ένα pm με το url? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Επειδη το εχω και εγω και ειμαι ικανοποιημενος η αλλαγες των σκιν του β3ξ μπαινουν και στο 1075? γιατι απο οτι ξερω 1075= 1070 αλλαζει μονο το μενου της βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Για το Ε1070 μπορώ να σε διαβεβαιώσω 100%. Αρκει το skin να προορίζεται για το V3x. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Για το Ε1070 μπορώ να σε διαβεβαιώσω 100%. Αρκει το skin να προορίζεται για το V3x. Εχω κατεβασει το σκινμανατζερ αλλα οταν παω να φορτωσω καποιο σκιν μου βγαζει μετα απο μερικα λεπτα οτι δεν επαρκη η μνημη, αυτο ωφειλετε οτι η βοντα ισως να το εχει κλειδωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts