Jump to content

Αναβαθμισαν τις γραμμες ή ο Η/Υ μου τρελλαθηκε?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια μπηκα και σημερα στο internet εχω ondsl kit sta 384 και επειδη ειχα διαβασει για πιλοτικη αναβαθμιση απο σημερα στις γραμμες σε διαφορες περιοχες της Αθηνας λεω δε ριχνω μια ματια στο συνδεση, και τι βλεπω?????????? 786,4kbit/δευτ:cry: :cry:

Και ερωτω μηπως τρελλαθηκα εγω και το laptop μου ή ο ΠΟΤΕ επαψε να μας βλεπει σαν απλους μ@λ@κες που πληρωνουμαι ενα σωρο λεφτα, γιατι εαν ισχυει το τελευταιο τοτε ενα εχω να πω

ΜΠΡΑΒΟ και μακαρι να κρατησει (αν δεν ειναι ονειρο........)

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

μάλλον είσαι από τους τυχερούς που ανήκουν στα dslam που αναβαθμίζονται για το πιλοτικό του ΟΤΕ, τόσο είχε πει ο ΟΤΕ ότι θα κάνει τις 384, αν μπορείς κάνε κάποιο download από γρήγορο server που να σου έδινε καλές ταχύτητες στο παρελθόν (π.χ από rapidshare) και γράψε μας τι ταχύτητα πιάνεις, λογικά πρέπει να φτάσεις περίπου 80 Kbytes/sec :happy:

Δεν νομιζω οτι κατεβαζε με τετοια ταχυτητα αλλα οτι το modem εδειχνε τοσο.Φιλε μου ειχαν ανακινωσει οτι σε καποιες περιοχες θα γινει απο αρχες Ιουλιου αλλα τελικα εγινε νωριτερα.Μεσα σε αυτες τις περιοχες ειναι και η Νεα Σμυρνη.:)

ΤΥΧΕΡΕ μην το πεις ουτε του παπα!!!:p :)

iphone 3G & Nokia N82 owner

Mην τρελλαθουμε και όλας.

Ναι έγινε η γραμμή του 786, αλλά από την ώρα που έχει παροχή από τον ISP 384 άντε στην καλύτερη να πάει με max 48 που είναι το θεωρητικό της 384.

Ρε παιδια μπηκα και σημερα στο internet εχω ondsl kit sta 384 και επειδη ειχα διαβασει για πιλοτικη αναβαθμιση απο σημερα στις γραμμες σε διαφορες περιοχες της Αθηνας λεω δε ριχνω μια ματια στο συνδεση, και τι βλεπω?????????? 786,4kbit/δευτ:cry: :cry:

Και ερωτω μηπως τρελλαθηκα εγω και το laptop μου ή ο ΠΟΤΕ επαψε να μας βλεπει σαν απλους μ@λ@κες που πληρωνουμαι ενα σωρο λεφτα, γιατι εαν ισχυει το τελευταιο τοτε ενα εχω να πω

ΜΠΡΑΒΟ και μακαρι να κρατησει (αν δεν ειναι ονειρο........)

Kala einai prin na anoikseis ena neo thema na koitas ton pinaka periexomenwn.

Proteinw ameso :lock: tou thematos kai psoi theletai na to sxoliasetai peraste mia bolta apo dw

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Ναι αλλα αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο και σε πληροφορω οτι εκανα και αναζητηση αν δεν καταλαβες εγω εδω λεω τι μου ετυχε, 1ον γιατι τα 384 τα ειχαν ανακοινωσει για 512 και εγω εχω 786 και 2ον γιατι οπως προειπα στην αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα.

Λοιπον στα καθεκαστα κατεβαζα και κατεβαζω απο rapidshare απο 34~70 (πχ εαν video με rally στα 35και κατι ενω το demo tou cars απο το site του, με 55~70)

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Ναι αλλα αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο και σε πληροφορω οτι εκανα και αναζητηση αν δεν καταλαβες εγω εδω λεω τι μου ετυχε, 1ον γιατι τα 384 τα ειχαν ανακοινωσει για 512 και εγω εχω 786 και 2ον γιατι οπως προειπα στην αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα.

Λοιπον στα καθεκαστα κατεβαζα και κατεβαζω απο rapidshare απο 34~70 (πχ εαν video με rally στα 35και κατι ενω το demo tou cars απο το site του, με 55~70)

gia diabase kalutera na doume elegan gia 512 h gia 768?

εχουν ανακοινωσει:

* Από 384/128 kbps σε 768/192 kbps

* Από 512/128 kbps σε 1024/256 kbps και

* Από 1024/256 kbps σε 2048/256 kbps

;)

Ωραια ρε φιλαρακι διαβασα κατι ειναι λαθος ωραια και με διορθωσες alla το λινκ που βαζεις ειναι στο My News > Ελλάδα > OTE: Πιλοτική αναβάθμιση στις ευρυζωνικές ταχύτητες ενω αυτο που εγραψα εγω ειναι στο My Networks > Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα > Αναβαθμισαν τις γραμμες ή ο Η/Υ μου τρελλαθηκε? > κοινως ποιο απο τα δυο ειναι στο σωστο μερος? και ποιο απο τα δυο πρπει να κλειδωθει? Αιντε γιναμε ολοι mods:X στις θεσεις των mods ή μηπως εχεις την εντυπωση οτι ολοι εχουμε την πολυτελεια του χρονου να κοβουμε βολτες απο ολα τα threads tou forum? Το εβαλα στην αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα θεωρησα σωστο να ανοιξω νεο θεμα για να δω εαν και αλλοι εχουν το ιδιο ομορφο "προβλημα" και ολοι μαζι να ενημερωσουμε καποιους που δεν σκεφτηκαν οτι το συγκεκριμενο εχει αναλυθει και στο My news τωρα τι προβλημα εχεις δεν μπορω να καταλαβω:mad:

Xosta!

Oso thes giati an eimaste mods h oxi ase giati de ksereis ma auta den einai epi tou thematos;)

Ean h anazhthsh den ebgale tipota ok.....ma to link pou sou dinw einai epishmo kai eixe anebei prwth selida:)

Kaneis den eipe pws ekanes asxhma na grapseis thn empeiria sou alla mias kai s auto edw to thread uparxoun asxetes erwthseis pou exoun 1000apantithei sto allo proteina to eunoeito.

Kalo apogeuma se olous.

Ωραια ρε φιλαρακι διαβασα κατι ειναι λαθος ωραια και με διορθωσες alla το λινκ που βαζεις ειναι στο My News > Ελλάδα > OTE: Πιλοτική αναβάθμιση στις ευρυζωνικές ταχύτητες ενω αυτο που εγραψα εγω ειναι στο My Networks > Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα > Αναβαθμισαν τις γραμμες ή ο Η/Υ μου τρελλαθηκε? > κοινως ποιο απο τα δυο ειναι στο σωστο μερος? και ποιο απο τα δυο πρπει να κλειδωθει? Αιντε γιναμε ολοι mods:X στις θεσεις των mods ή μηπως εχεις την εντυπωση οτι ολοι εχουμε την πολυτελεια του χρονου να κοβουμε βολτες απο ολα τα threads tou forum? Το εβαλα στην αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα θεωρησα σωστο να ανοιξω νεο θεμα για να δω εαν και αλλοι εχουν το ιδιο ομορφο "προβλημα" και ολοι μαζι να ενημερωσουμε καποιους που δεν σκεφτηκαν οτι το συγκεκριμενο εχει αναλυθει και στο My news τωρα τι προβλημα εχεις δεν μπορω να καταλαβω:mad:
Ναι, αλλά αυτό είναι στη πρώτη σελίδα των ευρυζωνικών... Σίγουρα έψαξες; :rolleyes:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...