niknik Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Δεν κατεβαίνει :( Ειναι αληθεια οτι ειναι λιγο δυσχρηστος αυτος ο emulator. Το βασικο του πλεονεκτημα ειναι οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον TAO. Αλλα μην νομιζεις οτι και ο ΤΑΟ σερνεται. Ο Ταο απο την αλλη μερια ειναι πιο ευχρηστος (ΠΟΛΥ πιο ευχρηστος θα ελεγα) δοκιμασε τον: ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/BlueAngel/CAB_Files/Java%20MIDlet%20Manager/JMM101257_WWE_1004.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Σε μενα λειτουργει κανονικα παντως :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 τελικα τα καταφερα και εγω ομως εχω προβλημα με το προγραμματακι που ηθελα να τρεξω Σε ευχαριστω για ολα Enema να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 τελικα τα καταφερα και εγω ομως εχω προβλημα με το προγραμματακι που ηθελα να τρεξω Σε ευχαριστω για ολα Enema να εισαι καλα Μπράβο!!! Thanks και από εμένα enema ,για άλλη μια φορά:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Γι'αυτο ημαστε εδω, για να βοηθαμε (τουλαχιστον οσο μπορουμε :p) :) τελικα τα καταφερα και εγω ομως εχω προβλημα με το προγραμματακι που ηθελα να τρεξω Σε ευχαριστω για ολα Enema να εισαι καλα Μπορεις να στειλεις ή να δωσεις link για το προγραμματακι, για να το δω και γω, ετσι απο περιεργεια? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Δεν μου κατεβαίνει με τίποτα. :dizzy: Αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει με pm. :) Ειναι αληθεια οτι ειναι λιγο δυσχρηστος αυτος ο emulator. Το βασικο του πλεονεκτημα ειναι οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον TAO. Αλλα μην νομιζεις οτι και ο ΤΑΟ σερνεται. Ο Ταο απο την αλλη μερια ειναι πιο ευχρηστος (ΠΟΛΥ πιο ευχρηστος θα ελεγα) δοκιμασε τον: ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/BlueAngel/CAB_Files/Java%20MIDlet%20Manager/JMM101257_WWE_1004.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ελα στο ανεβασα στο rapidshare. http://rapidshare.de/files/18117135/Java_10.1.2.57_WWE.CAB.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 το προγραμμα ανοιγει απλα το μονο προβλημα μου ειναι οτι θελει συνδεση με Gprs και δεν συνδεεται στο ιντερνετ με το WiFi Δυστηχως δεν μπορω να στο στειλω γιατι εχει τα στοιχεια μου απο Στοιχηματικη Σελιδα Ευχαριστω για ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ελα στο ανεβασα στο rapidshare. http://rapidshare.de/files/18117135/Java_10.1.2.57_WWE.CAB.html Σε ευχαριστώ! :) Πως δουλεύει όμως, δεν το έχω καταφέρει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αφου το κανεις εγκατασταση, πηγαινεις με τον file explorer και βρισκεις το midlet. Λογικα, θα εχει ενα εικονιδιο το midlet σαν λαμπα. Κανεις κλικ πανω του, και θα αρχισει η εγκατασταση. Μολις η εγκατασταση τελειωσει, πηγαινεις στα προγραμματα, βρισκεις το προγραμμα, το ανοιγεις, και αν ολα πηγαν καλα θα εχει στο μενου του, ενα εικονιδιο (του midlet που μολις εγκατεστησες). Το πατας, και τελειωσες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Ρίχνω τα .jar μέσα στα Mydocuments μου βγάζει τη λάμπα, κάνω κλικ πάνω τους και δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Ρίχνω τα .jar μέσα στα Mydocuments μου βγάζει τη λάμπα, κάνω κλικ πάνω τους και δεν γίνεται τίποτα. Αυτό ακριβώς γινόταν και σε εμένα:( Και μετά δεν μπορούσα να κάνω απεγκατάσταση του προγράμματος γιατί δεν εμφανιζόταν στο "remove programms":cry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 mipos xerei kaneis kapio programataki pou na mporoume na trexoume ta java sto pc etsi pou na mporoume na doume peri tinos prokite Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αυτό ακριβώς γινόταν και σε εμένα:( Και μετά δεν μπορούσα να κάνω απεγκατάσταση του προγράμματος γιατί δεν εμφανιζόταν στο "remove programms":cry: Εσύ πώς το ξεφορτώθηκες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Εσύ πώς το ξεφορτώθηκες??? Με hard reset:cry: :cry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Λοιπον επειδη θα τρελαθω... παω να περασω και εγω το προγραμματακι παλι στο ppc μου, εχω και αρκετα midlets. Να δω γιατι δεν γινεται η εγκατασταση. Ok.... ουτε σε μενα παιζει. Μηπως δεν ειναι συμβατο με wm5? Γιατι απο τα ατομα που το δοκιμασαν cookmangr - Hp ipaq 6315 - windows 2003 - ok THEjB - Hp ipaq 1950 - windows mobile 5 - not ok NikNik - Mio A701 - windows mobile 5 - not ok Enema - Qtek 2020 - windows mobile 5 - not ok Enema - Qtek 2020 - windows mobile 2003 - ok (οταν το δοκιμασα για πρωτη φορα ειχα τα 2003 μεσα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Λοιπον επειδη θα τρελαθω... παω να περασω και εγω το προγραμματακι παλι στο ppc μου, εχω και αρκετα midlets. Να δω γιατι δεν γινεται η εγκατασταση. Ok.... ουτε σε μενα παιζει. Μηπως δεν ειναι συμβατο με wm5? Γιατι απο τα ατομα που το δοκιμασαν cookmangr - Hp ipaq 6315 - windows 2003 - ok THEjB - Hp ipaq 1950 - windows mobile 5 - not ok NikNik - Mio A701 - windows mobile 5 - not ok Enema - Qtek 2020 - windows mobile 5 - not ok Enema - Qtek 2020 - windows mobile 2003 - ok (οταν το δοκιμασα για πρωτη φορα ειχα τα 2003 μεσα) Όχι , όχι win 2003 έχω εγώ.(iPAQ 1710) Εγκατάσταση φαίνεται να γίνεται μια χαρά.Αλλά μετά το πρόγραμμα δεν δουλεύει καθόλου:( Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Και σε μενα η εγκατασταση γινεται μια χαρα. Απο εκει ομως δεν ανοιγει το προγραμμα οσα κλικ και να κανω. Αυριο, θα περασω παλι τα 2003 μεσα για να checkαρω ακομα μια φορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Και σε μενα η εγκατασταση γινεται μια χαρα. Απο εκει ομως δεν ανοιγει το προγραμμα οσα κλικ και να κανω. Αυριο, θα περασω παλι τα 2003 μεσα για να checkαρω ακομα μια φορα. Αυτό ακριβώς που σου γίνεται εσένα με τα win 2005 ,γίνεται σε εμένα με τα win 2003. Κάνω κλίκ και δεν ανοίγει ούτε το πρόγραμμα σαν πρόγραμμα , ούτε οι εφαρμογές που έχω βάλει στο μηχάνημα(οι οποίες πάντως έχουν αυτό το συμβολάκι της λάμπας) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Τωρα δεν ξερω τι εγινε. Εκανα εγκατασταση το ιδιο αρχειο που το ειχα απο παλια και δουλεψε! http://img215.imageshack.us/img215/1531/mdlet6ns.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts