Jump to content

Γυναίκες στο στρατό

hydro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο στο Μεγάλο Πέυκο γίνονται αυτά ρεεεεεεεε..........

Στα υπόλοιπα ξύνεις τα @ρχ1d1@ σου

και αν έχεις κανένα βισματάκι ή κανένα πτυχίο παραπάνω καθεσε στήν γραφείαρα σου και βλέπεις τα ρεμάλια απ'εξω να λίωνουν στίς ασκήσεις

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ.

βασικα δεν το "βλεπουν" για το πεζικο εκει τα πραγματα ειναι απλα χειροτερα δεν γινεται το θεμα βλεπει προς ειδ δυναμεις και δυναμεις υποστηριξης απορω γιατι τοσο κακο ειναι? εχετε ποτε ισραηλ να δειτε γκομενες πραγματικα μικρες κουκλαρες και εχουν περεσσοτερα αλματα απο πολλους στον στρατο μας ασε που εκει εχουν και το ατου οτι ειναι συνεχως στην τσιτα λογο τρομοκρατιας... το θεμα δεν ειναι αν θα καταφερει να προσαρμοστει αυτο ειναι ευκολο το θεμα ειναι αν θα καταφερουν να τις αποδεχτουμε στο σωμα σαν συντροφο και μετα σαν στρατιωτη(εμενα δεν με χαλαει καθολου να εχω διπλα μου μια κοπελα-γυναικα αρκει να μην ειναι ξανθια και να της κοβει λιγο)

Χωσε amorphis....:lol: :lol: :lol: :p :p Εγωω παλι δεν θελω να παω στρατο και δεν θελω να ειναι υποχρεωτικη η θητεια σε αυτον!!!! Ο στρατος σε εκπαιδευει για 3-4 μηνες μετα δεν κανουν τιποτα οι φανταροι!!! Ρωτηστε καποιον που εχει παει στρατο ''Τι εκανε στον ελευθερο χρονο του??? οταν ηταν μεσα?? '' Ξερετε τι θα σας πει ''Κοιμομουν''....

ο χαβαλες σταματαει στην πορτα του κεεδ......

@Viper οπως ειπα και στον pro στα στρατοπαιδα της Ροδου οπου υπιρετισε ο ξαδερφος μου δεν εκανε τπτ, ουτε καλιοπες καθαριζε ουτε αγγαριες αναλαμβανε, ουτε μαγειρευε.

Εγω μιλαω για πριν περιπου 2χρονια.

Φιλε resurection και εγω στην Ροδο υπηρετησα, στους Τρεις / Τριαντα (καπως ετσι) και δεν εχω λογο να σου πω ψεματα. Ολα τα εκαναν οι φανταροι. Ολα.

Ο στρατος σε εκπαιδευει για 3-4 μηνες μετα δεν κανουν τιποτα οι φανταροι!!! Ρωτηστε καποιον που εχει παει στρατο ''Τι εκανε στον ελευθερο χρονο του??? οταν ηταν μεσα?? '' Ξερετε τι θα σας πει ''Κοιμομουν''....

Αυτο ειναι αληθεια. Οτι κανεις ειναι κανα 5 μηνο οσο διαρκει και η εκπαιδευση σου συνολικα. Μετα καθεσαι και περιμενεις να απολυθεις, καθαριζοντας πατατες, τουαλετες, αποξιλωση και φυσικα σκοπιες.

εχετε ποτε ισραηλ να δειτε γκομενες πραγματικα μικρες κουκλαρες και εχουν περεσσοτερα αλματα απο πολλους στον στρατο μας ασε που εκει εχουν και το ατου οτι ειναι συνεχως στην τσιτα λογο τρομοκρατιας...

Και ποσες τετοιες υπαρχουν στην Ελλαδα? Εκτος αν εννοεις αλλου ειδους...αλματα.:lol: :lol:

Φιλε resurection και εγω στην Ροδο υπηρετησα, στους Τρεις / Τριαντα (καπως ετσι) και δεν εχω λογο να σου πω ψεματα. Ολα τα εκαναν οι φανταροι. Ολα.

Στα τριαντα που την λεμε και Ιαλυσο (Ιαλυσος στα αρχαια, τραιαντα στα νεα)

Ο ξαδερφος μου δεν υπιρετισε εκει. Προφανος σε αυτο το στρατοπεδο δεν εχουν αλλαξει ακομα τα πραγματα

Και ποσες τετοιες υπαρχουν στην Ελλαδα? Εκτος αν εννοεις αλλου ειδους...αλματα.:lol: :lol:

υπαρχουν 5 κοπελες που εχουν περασει στα ε.τ.α πολλες ειναι αλεξιπτωτα αλλα καμια δεν εχω δει Live λοκ πολλες και κουκλες :p

To μοναδικο πραγμα που δε μ'αρεσει στη ζωη μου ειναι ο στρατος,αν και δεν εχω παει αλλα το σκεφτομαι συχνα και οπου να ναι κοντευει η ωρα για να παω,ειναι σα να χανεις ενα χρονο απο τη ζωη σου,τιποτα δε κανεις,φυλας σκοπια βαριεσαι που ζεις και αμα γινει κανας πολεμος χαιρετα μας το πλατανο :mad:

Φυσικα αν εχει και γυναικες μεχρι τοτε αλλαζω γνωμη :lol:

To μοναδικο πραγμα που δε μ'αρεσει στη ζωη μου ειναι ο στρατος,αν και δεν εχω παει αλλα το σκεφτομαι συχνα και οπου να ναι κοντευει η ωρα για να παω,ειναι σα να χανεις ενα χρονο απο τη ζωη σου,τιποτα δε κανεις,φυλας σκοπια βαριεσαι που ζεις και αμα γινει κανας πολεμος χαιρετα μας το πλατανο :mad:

Μην ανυσιχεις φιλε, μετα απο λιγα χρονια θα λες με τους φιλους σου ιστοριες απο τον στρατο και θα γελας. Ολοι πριν πανε ειναι ανχωμενοι, δεν θελουν να πανε κλπ αλλα αφοτου απολιθουν καταλαβενουν οτι περναγανε αρκετα καλα.

Οσο για πολεμο... αστο, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει

Μην ανυσιχεις φιλε, μετα απο λιγα χρονια θα λες με τους φιλους σου ιστοριες απο τον στρατο και θα γελας. Ολοι πριν πανε ειναι ανχωμενοι, δεν θελουν να πανε κλπ αλλα αφοτου απολιθουν καταλαβενουν οτι περναγανε αρκετα καλα.

Οσο για πολεμο... αστο, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει

οσο και για αυτο ετοιμαζω ενα thread ωστε να δου μερικοι οτι τελικα αυτη η λυση δεν ειναι ουτοπικη...

βασικα θα ηθελα την γνωμη σας θα δινατε την ζωη σας για τον συμπολεμιστη αν ηταν γυναικα? η θα θελατε το αλλο σας μισο στην μαχη να ηταν γυναικα?

βασικα δεν το "βλεπουν" για το πεζικο εκει τα πραγματα ειναι απλα χειροτερα δεν γινεται το θεμα βλεπει προς ειδ δυναμεις και δυναμεις υποστηριξης απορω γιατι τοσο κακο ειναι? εχετε ποτε ισραηλ να δειτε γκομενες πραγματικα μικρες κουκλαρες και εχουν περεσσοτερα αλματα απο πολλους στον στρατο μας ασε που εκει εχουν και το ατου οτι ειναι συνεχως στην τσιτα λογο τρομοκρατιας... το θεμα δεν ειναι αν θα καταφερει να προσαρμοστει αυτο ειναι ευκολο το θεμα ειναι αν θα καταφερουν να τις αποδεχτουμε στο σωμα σαν συντροφο και μετα σαν στρατιωτη(εμενα δεν με χαλαει καθολου να εχω διπλα μου μια κοπελα-γυναικα αρκει να μην ειναι ξανθια και να της κοβει λιγο)

Το Ισραήλ είναι ένας άλλος πλανήτης από εμάς όσον αφορά το στρατό και τη νοοτροπία που τον περιβάλει. Δε χωράνε συγκρίσεις. Κατ'αρχήν είναι μόνιμα σε εμπόλεμη κατάσταση. Απλά δεν τους παίρνει εκεί να αφήνουν τις γυναίκες έξω.

Εδώ στην Ελλάδα θα υποχρεώσει κανείς κανέναν να κάνει οτιδήποτε; Εδώ δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με την ανώτατη εκπαίδευση και πόσο θα διαρκεί και θα τους πει να πηγαίνουν και στρατό; Τα συλλαλητήρια και οι απεργίες θα πάνε σύννεφο...

Είπαν για υποχρεωτική στράτευση στα 18 όπως είναι στην Κύπρο νομίζω (δεν είμαι σίγουρος και για Ισραήλ) και το μαζέψανε άρον άρον. Θέλουμε πάντα και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

KCB

βασικα θα ηθελα την γνωμη σας θα δινατε την ζωη σας για τον συμπολεμιστη αν ηταν γυναικα? η θα θελατε το αλλο σας μισο στην μαχη να ηταν γυναικα?

Δεν είναι θέμα φύλου! Είδα πολλούς στο στρατό (στρατιώτες και αξιωματικούς) που έλεγες σε περίπτωση πολέμου πρέπει να φάμε πρώτα αυτούς μπας και γλυτώσουμε. Μιλάμε για αξιωματικούς από Ευελπίδων που βγαίναμε πορεία μέρα μεσημέρι στη Μυτιλήνη και χάνανε το δρόμο για το στρατόπεδο και ρωτούσανε τους κατοίκους πως θα γυρίσουμε...

Τι να μου λέει αν αυτό το ζώον είναι άντρας ή γυναίκα; Αν είναι σωστός, ικανός και του κόβει ας είναι ότι θέλει. Αυτόν θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα του αν μπορούν να τα βγάλουν οι γυναίκες πέρα και αποδυκνείεται και από τους ξένους στρατούς. Όπως έχεις άχρηστους και ικανότατους άντρες έχεις και άχρηστες και ικανότατες γυναίκες. Αν βέβαια έχει κανείς κόλλημα γενικά με τις γυναίκες (όπως με την οδήγηση), δεν θα τις δεχτεί πουθενά όχι μόνο στο στρατό...

KCB

η θητεία είναι υποχρεωση απέναντι στην πατρίδα για να διατηρηθεί η ελευθερία μας και για τις επόμενες γενιές (ανθρωποι πολιτικοποιημένοι θα αρχισουν να μιλανε για την δικη τους κολλημένη οπτικη γωνία )

Η πατρίδα σε ποιόν ανήκει?Μόνο στους άντρες? Σαφώς οχι .

Και οι γυναίκες θα έχουν προβλημα (πιθανόν μεγαλύτερο )

για το άν θα γίνει πόλεμος , εγώ δεν το ξέρω.

Και δεν παώ στοιχημα ,

γιατί άλλο να χάσεις ευρώ και αλλο τη ζώη σου ή την ελευθερία σου .

ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα...να σου ριξει και κανενα μπουνιδι αμα δεν καθεσαι καλα! :lol:

:ninja: :ninja: :ninja:

http://www.upcheer.com/images/musclewomen/musclewomen2.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

με την σκεψη να γινει τελικα το 2008 στα προτυπα της αμερικης τελικα και οχι του ισραηλ θελω να πειτε την γνωμη σας εαν θα τα καταφερουν να εχουν ισα δικαιωματα σε ολες τις μοναδες και θεσεις:)

http://www.onpoi.net/ah/pics/users/580_1095725137_lisamariebickels20.jpg

Εμένα πάντως να φάω ένα χεράκι ξύλο από αυτήν δεν θα με χαλούσε... :p :p :p Αντιθέτως!!! :D ;)

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

standar θα τα πηγαινα καλα μαζι της!!!!

me tin parapano 8a ta pigenes kalitera! :lol: :p

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

• 1 month later...

μπιαχ ειναι...

Πάντως τώρα πλέον που βάζουν γυναίκες στο στρατό, έχουν καβατσώσει όλες τις βισματικές θέσεις, δεν κάνουν τίποτα και οι ανδρες το πηδάνε ακόμα περισσότερο απο πριν.

mobile προβληματισμοί...

ti kournikova mou thimizei auti...:)

oi gunaikes sto strato safos kai mporoune na prosferoun kati alla oxi oti tha mporesoun pote na einai ises se ikanotita opws tous antres...yiati diladi na mh kanoun autes tis diafores aggaries, skopies kai magirema? mia xara tha ta kataferoun...kai milaw yia fusiologikes gunaikes oxi san auti ti ntoulapa sti foto pou se shkwnei me to ena xeri..

exw dei gunaikes tou amerikanikou stratou kai elaxistes einai tetoia thuria..

kai mia erwthsh: an de mporeis na kaneis mia askisi sto strato h den exeis antoxi na teleiwseis to treksimo ti ginete? yiati sti rwsia ematha edeiran sxedon mexri thanatou enan filo enos gnostou mou epeidh htan xontroulis kai den antekse..kai edw etsi se kanoun?? an einai na kopsw to tsigaro siga siga.. =x

I don't live in Greece, Greece lives in me...