Jump to content

Ελια-σπηλος,πως να την κρυψω; (οχι αφαιρεση)..

Jos3ph
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αναλογα την περιπτωση ρε κοστακη.δεν ειναι χασαπης να σου πει ποσο παει το κιλο η σπαλα μοσχου.

και συν τοις αλλοις οι τιμες απο γιατρο σε γιατρο μπορει να διαφερουν.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οπως ειπα οι τιμες διαφερουν απο γιατρο σε γιατρο.

ο καθενας χρεωνει οσο νομιζει καλυτερο,αναλογα με τι δουλεια κανει(χωρις αυτο να σημαινει πως ο ακριβος κανει καλυτερη δουλεια απο καποιον φθηνοτερο) και με αλλους παραγοντες που δεν νομιζω να αφορουν καποιον απο εδω μεσα.

ο ιατρικος συλλογος νομιζω πως οπως και ο οδοντιατρικος εχει της μινιμουμ τιμες χρεωσεων...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας... η ελιά που θα βγάλει ο γνωστός μου είναι μέσα στα μαλλιά, πίσω σχεδόν κάτω από το αυτί.

Με το λειζερ τι παίζει;

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Eγώ θηλώματα είχα βγάλει.Είναι οι ελιές στο χρώμα του δέρματος.Της έκοβε με ψαλίδι και μετά χτύπαγε με λείζερ.Σημάδι κανένα.Στο Συγγρός το έκανα.

Μάλιστα ο γιατρός ήταν ψυχάκιας με σχόλια όπως:Πω πω τι είναι αυτή,μου αρέσει,Τώρα θα σε κάνω όμορφο και άλλα τέτοια...

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

θυμαμαι που ειχα βγάλει κατι ελιές πριν κανα 3 χρόνια.

ειχε κανει μια μικρη ενεση για τοπικη αναισθησια.

στην συνεχεια με το νυστερι αρχισε να κοβει γυρω γυρω.

τελικα ειχε πολυ βαθος η ελιά και εκοβε ώρα :lol:

στο τελος το καλυτερο ηταν που επρεπε να καυτηριασει την πληγη και με ενα εργαλειο σαν κολλητηρι καυτηριασε την πληγη η οποια λογο καμμενου δερματος εβγαλε καπνο και εκανε ενα τσουφ.

ειχε γελιο γιατι δεν ποναγα :p

τώρα για σπηλους της τραβαει με τσιμπιδάκι και της κοβει καυτη βελονα.

για μυρμηγκιές συνηθως γινεται με υγρο αζωτο και την νεκρωνει.κυκλοφορει και κιτ στα φαρμακεια.

απο ολα εχω βγάλει ο ατιμος :)

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

i diadikasia:

topiki anaisthisia me velona gyrw apo ton spilo(me ksilokaini).

nysteri, afairei ton spilo.den niwtheis tpt apolytos.

leizer gia kautiriasmo tis pligis.

xorigisi mias topikis aloifis.

stelnoun ton spilo se ergastirio gia eksetasi, min tyxon einai kakoithis.

etsi mou ekanan emena,ponos den yparxei.

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

• 2 months later...

Καλησπέρα παιδιά ειδα αυτο το θέμα που έχετε βάλει και αποφάσισα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό που με βασανίζει απο μικρό παιδί...

Το πρόβλημμα μου είναι ότι στο πρόσωπο έχω πολλές μικρές ελιές, μικρές όμως σαν φακίδες,ισως λίγο πιο μεγάλες...

Δεν μου αρέσουν και πάντα ήθελα να μάθω ένα τρόπο να τις εξαφανίσω...

Ξέρω για το laiser αλλά δεν μου κάθετε και τόσο καλά να πάω να δώσω τόσα λευτα και ίσως μετά απο 2 χρόνια να ξαναεμφανιστούν...το λέω γιατί το έχω ψάξει και είχα ρωτήσει στο παρελθόν...

Θέλω να μου πείτε αν κυκλοφορεί κάποιο άλλο προιον στο εμπόριο που μπορεί να κάνει δουλειά πάνω σε αυτό... ή έστων αν γνωρίζεται κάποιον άλλο προσιτό τρόπο...πραγματικά μου φαίνετε απίστευτο η επιστήμη να μην έχει βρει καποιο προιον ανάπλασης ή αντικατάστασης δέρματος πάνω σε αυτο που σας λέω...

λοιπον ξέρετε κάτι;;;;...

Ευχαριστώ...

αφαιρεση κι οχι tatoo λεω κι εγω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

η ζωή είναι μικρή για να την περάσεις με άγχη. Ακόμη και αν δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι τράβα βγάλτην για να είσαι πιο άνετος με τον εαυτό σου.

γνώμη μου όμως ε;

• 3 months later...
Στη θέση σου, θα την είχα αφαιρέσει προ πολλού...αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Εγώ λέω να πάρεις την απόφαση να την αφαιρέσεις! Άλλη λύση δεν υπάρχει!

Στην τρίτη Γυμνασίου που είμαι έχουμε ένα καθηγητή 50-60 χρονών που διδάσκει Φυσική-Χυμεία-Βιολογία ... Αυτός λέει πολές ιστορίες σχετικες με το μάθημα. Έτσι όταν κάνμε κάτι στη Βιολογία μας είπε για έναν φορτηγατζή ο οποίος έχει μια ελιά στη μέση της πλάτης και τον πονούσε πάρα πολύ όταν οδηγούσε το Φορτηγό. Έτσι πήγε να την αφαιρέσει την ελιά σε ένα άσχετο γιατρό και στο τέλος αυτος ΠΈΘΑΝΕ. Δεν ξέρω ακριβώς πώς γιατί μας έλεγε αυτός τα επιστημονικά του. Απο τότε είμαι τρομοκατημένος με την αφαιίρεση ελιάς.

Αφησε την όπως είναι.

Αμα πηγε σε ασχετο γιατρο λογικο ειναι να μην εχει τα αναλογα αποτελεσματα και να πεθανει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα πηγε σε ασχετο γιατρο λογικο ειναι να μην εχει τα αναλογα αποτελεσματα και να πεθανει.

Eιλικρινα δεν ηξερα οτι μπορει να πεθανει καποιος απο την αφαιρεση ελιας:confused::blink:

για ποιο λογο ομως πεθαινει;;;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Κατι ειχα ακουσει πως αμα φυγει ελια πεθαινεις απο μολυνση η απο καρκινο(για αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην τρίτη Γυμνασίου που είμαι έχουμε ένα καθηγητή 50-60 χρονών που διδάσκει Φυσική-Χυμεία-Βιολογία ... Αυτός λέει πολές ιστορίες σχετικες με το μάθημα. Έτσι όταν κάνμε κάτι στη Βιολογία μας είπε για έναν φορτηγατζή ο οποίος έχει μια ελιά στη μέση της πλάτης και τον πονούσε πάρα πολύ όταν οδηγούσε το Φορτηγό. Έτσι πήγε να την αφαιρέσει την ελιά σε ένα άσχετο γιατρό και στο τέλος αυτος ΠΈΘΑΝΕ. Δεν ξέρω ακριβώς πώς γιατί μας έλεγε αυτός τα επιστημονικά του. Απο τότε είμαι τρομοκατημένος με την αφαιίρεση ελιάς.

Αφησε την όπως είναι.

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιου είδους αισθητικές επεμβάσεις και δεν έπαθαν τίποτα. Ο συγκεκριμένος είχε πάι σε άσχετο, γι' αυτό και πέθανε! Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τον τρομοκρατούμε!

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να την αφαιρέσει...

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιου είδους αισθητικές επεμβάσεις και δεν έπαθαν τίποτα. Ο συγκεκριμένος είχε πάι σε άσχετο, γι' αυτό και πέθανε! Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τον τρομοκρατούμε!

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να την αφαιρέσει...

Αλλα και σε ασχετο να πηγε πως ειναι δυνατον να πεθανει;;;:worry:

Μια τομη επιδερμικη κανουν απ' οτι καταλαβα,,ο θανατος ομως απο που προερχεται;;;

απο μολυνση;; η κατι αλλο;;;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αλλα και σε ασχετο να πηγε πως ειναι δυνατον να πεθανει;;;:worry:

Μια τομη επιδερμικη κανουν απ' οτι καταλαβα,,ο θανατος ομως απο που προερχεται;;;

απο μολυνση;; η κατι αλλο;;;:confused:

Όσο απλή κι αν φαίνεται μία εγχείρηση δεν πάβει να είναι εγχείρηση, και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει, ακόμη και τη ζωή του άλλου!

• 2 months later...
Καλημερα.Λοιπον,εχω μια ελια στο πρωσοπο καπως μεγαλουτσικη,ειναι στο μαγουλο στο κεντρο.Προχθες καθως εκανα να κοιμηθω επειδη εχω και γενια ακουμπησε μια τριχα σε εκεινο το σημειο και αρχισε να ποναει.Το εχω παθει κιαλες φορες αλλα πονουσε λιγο και μετα σταματουσε αλλα τωρα εδω και 3 μερες ποναει.Ξυριστηκα,εκοψα τις τριχες στην ελια με ψαλιδακι(οπως κανω παντα)αλλα τιποτα.Εγω νομιζω πως εχει γυρισει καποια τριχα πανω από την ελια και την τσιμπαει.Αυτή τη στιγμη δεν μπορω να κανω τιποτα,μονο νερο ριχνω μπας και ξεμπεχτει ενω να κοψω τις τριχες δεν μπορω γιατι ειναι ηδη πολυ κοντες και φοβαμαι μην κοψω τιποτα.Αν,λεμε αν οντως καποια τριχα εχει γυρισει και τσιμπαει την ελια παιζει να παθω τιποτα???Σε τι γιατρο μπορω να παω για να την δει??
[sIGPIC][/sIGPIC]

;)

Πηγα σημερα το πρωι.Τελικα πληγωθηκε απο τριχες και μου εδωσε μια αλοιφη για να μην μολυνθει και χαπια για να σταματησει ο πονος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Έχει ακούσει/κάνει κανείς επέμβαση με λέιζερ για την αφαίρεση σπίλων? Αν ναι μπορεί να αναφέρει παρενέργειες/λεπτομέρειες/κόστος, αν ξαναεμφανίζονται κάποια στιγμή και γενικά ότι ξέρει για την συγκεκριμένη μέθοδο plz?

Έχω κάνει μια φορά εγχείρηση για μια ελιά στη πλάτη αλλά το λέιζερ μου φαίνεται πιο γρήγορη μέθοδος.

Έχει ακούσει/κάνει κανείς επέμβαση με λέιζερ για την αφαίρεση σπίλων? Αν ναι μπορεί να αναφέρει παρενέργειες/λεπτομέρειες/κόστος, αν ξαναεμφανίζονται κάποια στιγμή και γενικά ότι ξέρει για την συγκεκριμένη μέθοδο plz?

Έχω κάνει μια φορά εγχείρηση για μια ελιά στη πλάτη αλλά το λέιζερ μου φαίνεται πιο γρήγορη μέθοδος.

να σου πω το μόνο που ξέρω για την περιπτωση. Εάν την κάψεις με λέιζερ δεν μπορείς να κάνεις βιοψία για να δεις τι μέρος του λόγου ήταν. Ενώ αν την αφαιρέσεις, πάει πακετάκι για βιοψία και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"