makosss Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 θα μου απαντήσει κανείς; :p Απ'οτι ξερω ειναι σαν αυτη που εχεις αλλα αντι για 6 μπρατσα,εχει 3.;) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. July 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Μάλιστα. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Σκέφτομαι να βάλω στο dv ηλεκτρονική τουρμπίνα. Μήπως ξέρετε πόσο κάνει; Έχει βάλει κανένας σας; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Σκέφτομαι να βάλω στο dv ηλεκτρονική τουρμπίνα. Μήπως ξέρετε πόσο κάνει; Έχει βάλει κανένας σας; Λες αυτη που εχει 30-40 ευρο κ δεν κανει τπτ? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Δεν ξέρω εάν κάνει κάτι. Για αυτό ρωτάω. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω μηχανή στο dv μου γιατί δεν πάει άλλο… Τι μου προτείνετε; Σκεφτόμουν για Honda astrea 100cc ή 125cc γιατί σηκώνει πείραγμα. Τι νομίζετε; Α! και κάτι άλλο. Θέλω να κάνω πολυεστερικό το πάνω μέρος από την πίσω ρόδα μέχρι το φανάρι. Πόσο θα που βγει; Πάρτε και μερικές φωτό από το τιμημένο μου dv :p. Τις τράβηξα σήμερα με την νέα μου μαργαρίτα. http://img84.imageshack.us/img84/6277/dv1qh8.th.jpg http://img80.imageshack.us/img80/1716/dv2rv5.th.jpg Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 βαλε απο αστρεα παιρνει πολυ καλο πειραγμα. οσο για τον πολυεστερα δεν εχω ιδεα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ποσο εκανε η μαργαριτα?αλλαξες τιποτα για να μπαινει? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 την μαργαρίτα την έβαλα 85ε. Για να μπει η μαργαρίτα θέλει μια πιο μεγάλη βάση που την έχει σετάκι ;) more pics: http://briefcase.pathfinder.gr/browse/teorizo/46942 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ευχαριστω για τη πληροφορια και μεγεια την μαργαριτα! Για το πισω δισκοφρενο δεν υπαρχει μαργαριτα? Μπροστα θα ηταν πιο ωραιο αν εβαζες λευκα φλασακια! Τη τελικες εχει το μηχανακι σου και με τη γραναζωμα το εχεις? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Αυτό θα κάνω τώρα. Θα βάλω διαφανές φλασάκια. Το παπί πιάνει 95 και έχω βάλει πάνω 36 γρανάζι αλλά είπαμε… θα αλλάξω μηχανή :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ποσα χιλιοστα ειναι το μηχανακι σου? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 teorizo, η δισκοπλακα braking ειναι??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 @aoratos Το μανίσιο DY (και όχι DV;)) είναι 40χιλιοστά και παίρνει κυλινδροπίστονο μέχρι 57(137cc)(αφού ανοιχτούν τα κάρτερ). Αν αλλάξεις μοτέρ και το δει κανένας αστυνομικός τι γίνεται? Γνώμη μου είναι να μήν αλλάξεις μοτέρ και να φτιάξεις το ίδιο γιατί είναι πιό δυνατό(εσωτερικά) απο astrea/supra/glx. Αν θες να το πειράξεις αλλα να μην σου βγάζει προβλήματα, το κάνεις 53(δεν χρειάζονται ανοιγμα τα καρτερ) βάζεις στροφαλομπιέλα 54άρα(μακρυά), καρμπυρατέρ, εξάτμιση και είσαι ΟΚ. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Συμφωνω με τον PcMan.;) PS)Πολυ ωραιο το εργαλειο σου!:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 αν θελει να το βελτιωσει για να παει απλα καλα, ας κρατησει το ιδιο το μοτερ, αλλα αν θελει γκαζια και να βαζει κοντρες, δεν ειναι οτι καλυτερο το μοτερ που εχει... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Πολυ ωραιο το εργαλειο σου!:happy: Πονηρε :lol: :lol: :p Δεν έχω DY, ούτε είχα ποτέ, απλά ξέρω κάποια πράγματα πάνω σ'αυτά τα παπιά. @dmkias_46 Μήν το λες... Στην κατηγορία του είναι το καλύτερο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 @aoratos για αυτό που ρωτάς με κάλυψε απόλυτα ο PCMan ;) Όσο για την μαργαρίτα, μπορώ να βάλω και πίσω αλλά δεν θέλω γιατί θα περάσω ζάντες 3d και από όσο ξέρω (δυστυχώς) δεν βγαίνουν με δισκόφρενο. Μπορεί να κάνω καμιά πατέντα όμως. @dmkias_46 Νομίζω πως δεν είναι braking. @PCMan Έχω ρίξει πολλά λεφτά στο μανίσιο μοτέρ αλλά είμαι απογοητευμένος… Κεφαλή από astrea, άλλαξα δύο καρμπιλατέρ, πιστονοκύλινδρο, γρανάζια κτλ. Εγώ πιο πολύ το πήρα (50cc) για να κυκλοφορώ χωρίς το άγχος να με γράψουν (αν και με γράψανε γιατί δεν έβγαλα ακόμα δίπλωμα :p) Αλλά με έχουν πρήξει τα @@@ κάποιοι φίλοι για κόντρες και πήρα την απόφαση να αλλάξω μοτέρ για να τρων την σκόνη μου. Αν αλλάξω μοτέρ και το πειράξω μέχρι πόσα κυβικά γίνετε; Α και κάτι άλλο. Μπορεί να γίνει το μανίσιο μοτέρ όλο τακεκάβα; @rallistas Ευχαριστώ πολύ! :) Και ακόμα δεν έκανα τίποτα (ζάντες, πολυεστέρα, ανθρακόνιμα, όργανα, σέλα) Ρε παιδιά εσείς δεν έχετε κανένα παπί; Ποστάρετε το! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Πονηρε :lol: :lol: :p Δεν έχω DY, ούτε είχα ποτέ, απλά ξέρω κάποια πράγματα πάνω σ'αυτά τα παπιά. @dmkias_46 Μήν το λες... Στην κατηγορία του είναι το καλύτερο. Στον teorizo πηγαινε...!!:lol: :lol: :lol: :lol: :p Φιλε teorizo το θεμα δεν ειναι να το φτιαξεις για κοντρες.Ειναι να το φτιαξεις για να πηγαινεις κι ενα δικαβαλο σβελτα κι οχι με την ψυχη στο στομα.Για κοντρες δεν θα εφτιαχνα ποτε τετοιο μηχανακι..:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 @teriozo Για όλο το μοτέρ δε νομίζω. Μόνο για κεντροφόρο τακεκαβα ξέρω. Πάντως μισές δουλειές κάνεις. Αν δεν αλλάξεις στροφαλομπιέλλα μην περιμένεις να περπατήσει... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 στροφαλομπιέλλα ε; Χμμ Πόσο κάνει αυτή; Αν την βάλω θα δω χαΐρι; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Σκευτομαι να παρω ενα dy50r μοντελο '05 φτιαγμενο απο τη ειδα και μου ειπαν ειναι 53mm,με 24 καρμπιλατέρ με εξατμιση sebring κ.α. Ξερετε σε τη τιμες παιζουν μεταχειρισμενα και τη προβληματα παρουσιαζουν? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 στροφαλομπιέλλα ε; Χμμ Πόσο κάνει αυτή; Αν την βάλω θα δω χαΐρι; εχει 80 ευρω. θα δεις γκαζι μετα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_10 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παιδια εχω και εγω ενα dv50r αλλα δεν αντεχω αλλο... Θελω να πηγαινει σε ανηφορες δικαβαλια ανετα!!! χωρις προβληματα και αλλαγη μοτερ!!!!!!! Τι προτεινετε!!!!!?????:O κατι ακομα εχω και ραγισμενο κεφαλαρι!Στην 50αρα!!οποτε θα ηθελα μαζι με τα παραπανω μια συμβουλη και γι'αυτο(κεφαλαρι_) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Φιλαράκι μου αν δεν αλλάξεις μοτερ δεν θα δεις χαΐρι! Πίστεψε με :) Ένα φιλαράκι μου το πείραξε και το έκανε 100αρι. Τρέχει καλά αλλά τι να το κάνεις αν σου βγάζει συνέχεια προβλήματα; Και το δικό μου δεν τραβάει πια... Το μετάνιωσα φρικτά που έδωσα ένα κάρο λεφτά ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts