gohteutikos Δημοσιεύτηκε June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2006 Παρατηρώ πολλούς να θέλουν να έχουν internet απο usb συνδεση. Η απορια μου ειναι πιο το νοημα; Και μικρη αναλυση θα εχει ... και δεν θα εχεις πληρη συμβατοτητα ... ασε που δεν θα εχεις και φορητοτητα. Το bluetooth το καταλαβαινω ... αλλα το καλωδιο ... πιο το νοημα; Ασε που τα περισσοτερα PPC εχουν βαση οποτε ειναι πολυ δυσκολο στο χειρισμο το PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Nα σου απαντήσω από προσωπκή χρήση: -Συγχρονισμός του Pocket Weather -Συγχρονισμός του AvantGo -Συγχρονισμός των email Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Mα αυτα μπορεις να τα συχρονισεις και μεσω activesync ... και εγω μεσω usb συχρονιζω το PPC αλλα δεν μπαινω internet μεσω usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 gohteutikos said: Mα αυτα μπορεις να τα συχρονισεις και μεσω activesync ... και εγω μεσω usb συχρονιζω το PPC αλλα δεν μπαινω internet μεσω usb Εννοείται ότι μέσω ActiveSync "τραβάει" internet. Άλλο όμως να κάνεις συγχρονισμό του AvntGo μέσω του ActiveSync κι άλλο κατευθείαν από το ppc. Εχει διαφορά κάτι ώρες :p Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts