Jump to content

αρχείο hal.dll

savasgr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρακαλω την προσοχη και την βοηθεια σας!

τα xp κανοντας αυτοματη ενημερωση και ζητωντας μετα επανεκκινηση, την εκανα και πριν μπει στα windows μου βγαζει οτι δεν υπαρχει στο windows root\system32\ το αρχειο hal.dll .... τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση και φυσικα να μην χασω αυτα που υπαρχουν στον σκληρο μου?

:up:

Βαλε το CD των windows και αντι να κανεις φορματ (σε dos) κανε επιδιορθωση®. Ισως το φτιαξει, αλλιως φορματ :(

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

mcde ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση πυ περιγραφεται στο topic που ανεφερες, τουλαχιστον αν το παω για φτιαξιμο θα μπορεσουν να σωθουν προσωπικα μου αρχεια πριν το κανουν format?

Το hardware abstraction layer .dll δεν ειναι οποιοδηποτε dll

Aπο αυτο φορτωνονται οι drivers νομιζω και ειναι λιγο δυσκολο να το φτιαξεις.Τουλαχιστον εμενα με ειχε δυσκολεψει και δεν θυμαμαι μηπως εκανα και φορματ στο τελος.

Mutilator :shifty:

Μου είχε συμβεί κι εμένα μια φορά αυτό στο laptop μετά από προσπάθεια σεταρίσματος apache server.

Συνήθως δεν οφείλεται στο hal.dll αλλά στο boot.ini. Μπες στο link και πιστεύω θα βγάλεις άκρη. http://pcsupport.about.com/od/pcrepair/a/missinghal_dll.htm

Όσον αφορά τα αρχεία σου δεν υπάρχει πρόβλημα. Βάζεις το σκληρό σου σε έναν άλλο υπολογιστή και κάνεις backup με την ησυχία σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εχω ενα πρόβλημα με τα windows οταν παω να εγκαταστήσω οπιοδήποτε πρόγραμα ή παιχνίδι στον υπολογιστή μου μολης αρχίζει η εγκατάσταση δεν βρέθηκε το αρχείο cab ή ειναι κατεστραμένο.

Εψαξα για τυχόν ιό αλλα όλα εντάξει.Τι να φτέει άραγε.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

τουλαχιστον αν το παω για φτιαξιμο θα μπορεσουν να σωθουν προσωπικα μου αρχεια πριν το κανουν format?

Εννοείται... Αν θέλεις και πιστεύεις ότι έχεις μια σχετική τεχνογνωσία για να το φτιάξεις μόνος σου πες μου να σου πω πως.

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...

δεν θα ξαναπροσπαθησω παιδια, εκανε ολα αυτα και δεν εγινε τιποτα , αυριο το πρωι θα το παω για φτιαξιμο και θα μεταφερω την διαγνωση για να γνωριζουν και αλλοι στο μελλον...vana thanx αλλα καλλιτερα να μην πειραματιστω αλλο και τα κανω χειροτερα

Τελικα πηρα τον υπολογιστη εχθες και καλα που τον πηγα και δεν ασχοληθηκα προσωπικα. Ειχε χαλασει ενα ανεμηστηρακι της motherboard ( msi) και το προβλημα δημιουργηθηκε απο υπερθερμανση...ισως αν πηγαινα σε καποιο αλλο μαγαζι να μου φαινοταν λιγο υποπτο αυτο, αλλα εκει που το παω ειναι πολυ καλοι μου φιλοι χρονια και δεν υπαρχει λογος να μην τους πιστεψω...αυτα :)