RAVER Δημοσιεύτηκε June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2006 Καλημερα.αγορασα ενα σετ καθαρισμου για πληκτρολογιο και οθονη.το σπρευ συμπιεσμενου αερα ειναι καταλληλο για πληκτρολογιο laptop η μονο για desctop κανει? επισης τα δε μαντηλακια -->ενα υγρο και ενα στεγνο κανουν για καθαρισμο οθονης tft. τα αγορασα για το desctop που εχω και ρωταω αν γινεται να τα χρησιμοποιησω και στον φορητο μου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Καλημερα.αγορασα ενα σετ καθαρισμου για πληκτρολογιο και οθονη.το σπρευ συμπιεσμενου αερα ειναι καταλληλο για πληκτρολογιο laptop η μονο για desctop κανει? επισης τα δε μαντηλακια -->ενα υγρο και ενα στεγνο κανουν για καθαρισμο οθονης tft. τα αγορασα για το desctop που εχω και ρωταω αν γινεται να τα χρησιμοποιησω και στον φορητο μου.:) κανεις ρε παιδια?,επιγει το θεμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 κανεις ρε παιδια?,επιγει το θεμα :) Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι τα δικά σου, πάντως εγώ το spray το χρησιμοποιώ παντού, το ίδιο και τα μαντηλάκια! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 το σπρευ συμπιεσμενου αερα ειναι καταλληλο για πληκτρολογιο laptop η μονο για desctop κανει? Με το σπρευ συμπιεσμένου αέρα, μπορείς να καθαρίζεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο (ή όποια άλλη επιφάνεια). Δεν βλέπω γιατί προβληματίζεσαι. Αέρας είναι. Σαν να φυσάς με το στόμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Με το σπρευ συμπιεσμένου αέρα, μπορείς να καθαρίζεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο (ή όποια άλλη επιφάνεια). Δεν βλέπω γιατί προβληματίζεσαι. Αέρας είναι. Σαν να φυσάς με το στόμα. :lol: εχω αγορασει το computer cleaning kit της connect σε ενα πρασινο κουτι.ομως τι γινεται τωρα...το σπρευ επειδη εριξα λιγο στο χερι μου αφηνει κατι σαν υγρασια.σαν νερο ας πουμε.γι'αυτο ρωταω και εχω παρεξενευτει,μηπως και κανω καμια μ@****** :( :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 εχω αγορασει το computer cleaning kit της connect σε ενα πρασινο κουτι.ομως τι γινεται τωρα...το σπρευ επειδη εριξα λιγο στο χερι μου αφηνει κατι σαν υγρασια.σαν νερο ας πουμε.γι'αυτο ρωταω και εχω παρεξενευτει,μηπως και κανω καμια μ@****** :( :blink: κουνα το λιγο πριν το ριξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 εχω αγορασει το computer cleaning kit της connect σε ενα πρασινο κουτι.ομως τι γινεται τωρα...το σπρευ επειδη εριξα λιγο στο χερι μου αφηνει κατι σαν υγρασια.σαν νερο ας πουμε... Τα σπρέυ αέρα όταν τα χρησιμοποιείς παρατεταμένα (πάνω από μερικά δευτερόλεπτα) το κάνουν αυτό. Χρησιμοποίησέ το λίγο (20-30"), άστο κανένα τέταρτο και δοκίμασε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Τα σπρέυ αέρα όταν τα χρησιμοποιείς παρατεταμένα (πάνω από μερικά δευτερόλεπτα) το κάνουν αυτό. Χρησιμοποίησέ το λίγο (20-30"), άστο κανένα τέταρτο και δοκίμασε πάλι. οκ! την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts