papapouf Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 evgale kai h termigoni eksatmisi gia crypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 μια βλακεια ειναι... 150 νομιζω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 οντως...πεταμενα λεφτα.αλλα πληρωνεις το ονομα...τιποτα παραπανω.ασε που δεν ειναι &ολοσωμη.ειναι μονο το πισω τμημα,ο λαιμος ειναι ο ιδιος στενος που εχει η μαμισια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos131 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 καλησπερα παιδες.εχω&εγω ενα cryptonaki.το καινουργιο.το μονο προβλημα οτι μ καιει την λαμπα μπροστα.μεσω εγγυησης μ αλλαξαν ανορθωτη&ολα οκ. επειχειρησα να το υπερκυβισω με πιστονι 54cc.αλλα μετα λυπης διαπιστωσα οτι το πιστονι του παλιου μοντελου ειναι 2 χιλιοστα κοντυντερο,απο τον πειρο&πανω...εψαξα λοιπον να βρω πιστονια για το καινουργιο μοντελο,αλλα τιποτα.απο αλλα μηχανακια,παλι τσιφος... καμια ιδεα?σκεφτηκα να βαλω κιλυνδρο απο το παλιο,οπως&καδενα εκκεντροφορου απο το παλιο που ειναι κοντυτερα,αλλα ο μηχανικος μ ειπε οτι παιζει να μην παταει καλα στους οδηγους,οποτε καλυτερα να μην χαλασω τοσα χρηματα&μετα μεινω με το πουλι στο χερι... apo to palio crypton mpainei to pistoni, pistoni gia to crypton r 110 den exei vgei akoma kai na min allakseis tin kadena den exei provlima alla tha xtupaei ligo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Απο σημερα ειναι και εγω κατοχος ενος crypton(καινουριο)και ειμαι στο στροσημο:D :D καμια σημβουλη για τις πρωτες μερες...? (Απο εξατμισεις υπαρχει και η remus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 i motorsport gia to kainourgio crypton fenete san ti klassiki sebrin (meno germania); to crypton sas poso to exete patisi; ego 100km/h! ego mexri 70-80km/h (den to exo piraksei akoma)! kanei periergo thoribo kai trizei pano apo ta 70km/h,logiko einai? exei bgei piso fanari me flasakia?exo dei pollous pou apla ta exoun bgalei,eseis ti exete kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali666 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδια εχω και εγω ενα crypton μονο που το δικο μου ειναι μοντελο 02..Θα ανεβασω foto.Θελω την γνωμη σας κ για την εξατμιση μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδιά έχετε κάποιες συμβουλές για να βελτιώσω τόσο μηχανικά όσο και εμφανησιακά το crypton μου(το καινουργιο)? Τώρα ψάχνω να του βάλω απομόνωση. Άκουσα ότι έχει βγει ειδικό kit για το crypton. Ξέρετε κάτι? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McGeo Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Έχω και εγώ CryptonR.Μπορείς να το κάνεις 54 χιλιοστά με Daytona κύλινδροπίστινο,εκεντροφόρο Daytona ή Fuego.Και ενα καρμπυρατέρ 24αρη Keihin ή Mikuni.Τι εννοείς απομόνωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 γίνεται να βάλεις απομόνωση-συμπλέκτη στο crypton. Σαν το fx. Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 γίνεται να βάλεις απομόνωση-συμπλέκτη στο crypton. Σαν το fx. Kalo akougete.Ithela na to kano kai go sto innova kapote alla mou eipan oti eine olokliri diadikasia kai telika to paratisa...Voithaei poli pantos eidika stis kontres... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 μου ειπαν οτι βγηκε kit για crypton που έχει ότι χρειάζεται για να μπει μία απομόνωση. Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos131 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 μου ειπαν οτι βγηκε kit για crypton που έχει ότι χρειάζεται για να μπει μία απομόνωση. Τιμή ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 λοιπον παιδια για δωστε τα φωτα σας. ο ξαδερφος μου εχει παρει ενα crypton r το προ τελευταιο μοντελο. θελει να το φτιαξει. τι προτεινετε και σε τι τιμες θα παιξει αυτη η μετατροπη?σκεφεται για 60χιλ.εγω πιστευω οτι και 56 θα ειναι μια χαρα αν κανει καλο φτιαξιμο. για πειτε την γνωμη σας και για τι επιδοσεις μιλαμε. στα crypton ειμαι ασχετος μιας και οτι παπι φτιαγμενο κι αν ειχα ηταν honda. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 παιδια εγώ που το έχω πιστεύω ότι δεν αξίζει να το πειράξεις γιατί είναι πεταμένα λεφτά στα μηχανάκια. Άσε που μετά που το φτιάχνεις κάτι σπάει και είναι συνέχεια στο συνεργείο. Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 εγώ βλέπω όσους βάζουν εξάτμιση να προτειμούν την power advance. για το κιτ δεν έμαθα τιμη Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 λοιπον παιδια για δωστε τα φωτα σας. ο ξαδερφος μου εχει παρει ενα crypton r το προ τελευταιο μοντελο. θελει να το φτιαξει. τι προτεινετε και σε τι τιμες θα παιξει αυτη η μετατροπη?σκεφεται για 60χιλ.εγω πιστευω οτι και 56 θα ειναι μια χαρα αν κανει καλο φτιαξιμο. για πειτε την γνωμη σας και για τι επιδοσεις μιλαμε. στα crypton ειμαι ασχετος μιας και οτι παπι φτιαγμενο κι αν ειχα ηταν honda. To sygekrimeno mihanaki to eihe o kolitos mou sta 56 me karbirater k eksatmisi daytona kai phgaine poli kala alla syneheia sto synergeio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ετσι παιδια δεν αξιζει να πειράξεις το μηχανακι. και τελικά ούτε απομόνωση θα του βάλω. εργοστασιακό μια χαρα ειναι Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα crypton (το καινούργιο) και θέλω να του αλλάξω την μπροστινή ζάντα γιατί στράβωσε μετά από πτώση. Σκέφτομαι να το πάω σε ένα επίσημο συνεργάτη (συνεργείο δηλαδή) της yamaha εδώ στην περιοχή μου να μου την αλλάξει. Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο θα μου στοιχίσει η ζάντα και πόσο τα εργατικά; Παράθεση «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 auto einai gia honda mhxanakia man! λαθος.υπαρχει και για crypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο θα μου στοιχίσει η ζάντα αυτην την απορια εχω και εγω.μπορεις με 79 ευρο να βαλεις daytona ζαντες που ειναι και tubless tyres η yamaha z morodadi.οσο για κιτ καλητερα πανε στην yamaha να σου βαλουν εξατμιση κιτ για 140cc και γραναζια και ολα αυτα μονο 340 με περαστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Πολύ καλές εξατμίσεις οι daytona.Ο αδερφός μου έχει τέτοια στο crypton r το τελευταίο μοντέλο.Βγάει πολύ ωραίο ήχο,ο οποίος είναι μπάσος όχι υψηλός που σου σπάει τα νεύτρα σαν τις sebring. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 γεια σας παιδια..μου εχει σπασει η πισω ζαντα,βασικα κανα 9-11 ακτινες και θελω να μου προτεινετε τι ζαντες να βαλω[μαρκες,διαστασεις,κ.τ.λ]επισης οποιος ξερει να μου πει και ποσο εχει η μαμα ζαντα αλλα και αλλα και η αλλες ζαντες. ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Γεια σας θα ηθελα να μου στειλετε γωτογραφιες τεχνικα χαρακτηρηστικα απο το νεο yamaha crypton x.ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts