Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton R

POLAP21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οντως...πεταμενα λεφτα.αλλα πληρωνεις το ονομα...τιποτα παραπανω.ασε που δεν ειναι &ολοσωμη.ειναι μονο το πισω τμημα,ο λαιμος ειναι ο ιδιος στενος που εχει η μαμισια...

καλησπερα παιδες.εχω&εγω ενα cryptonaki.το καινουργιο.το μονο προβλημα οτι μ καιει την λαμπα μπροστα.μεσω εγγυησης μ αλλαξαν ανορθωτη&ολα οκ.

επειχειρησα να το υπερκυβισω με πιστονι 54cc.αλλα μετα λυπης διαπιστωσα οτι το πιστονι του παλιου μοντελου ειναι 2 χιλιοστα κοντυντερο,απο τον πειρο&πανω...εψαξα λοιπον να βρω πιστονια για το καινουργιο μοντελο,αλλα τιποτα.απο αλλα μηχανακια,παλι τσιφος...

καμια ιδεα?σκεφτηκα να βαλω κιλυνδρο απο το παλιο,οπως&καδενα εκκεντροφορου απο το παλιο που ειναι κοντυτερα,αλλα ο μηχανικος μ ειπε οτι παιζει να μην παταει καλα στους οδηγους,οποτε καλυτερα να μην χαλασω τοσα χρηματα&μετα μεινω με το πουλι στο χερι...

apo to palio crypton mpainei to pistoni, pistoni gia to crypton r 110 den exei vgei akoma kai na min allakseis tin kadena den exei provlima alla tha xtupaei ligo

• 1 month later...

Απο σημερα ειναι και εγω κατοχος ενος crypton(καινουριο)και ειμαι στο στροσημο:D :D καμια σημβουλη για τις πρωτες μερες...?

(Απο εξατμισεις υπαρχει και η remus)

• 1 month later...
i motorsport gia to kainourgio crypton fenete san ti klassiki sebrin (meno germania); to crypton sas poso to exete patisi; ego 100km/h!

ego mexri 70-80km/h (den to exo piraksei akoma)! kanei periergo thoribo kai trizei pano apo ta 70km/h,logiko einai?

exei bgei piso fanari me flasakia?exo dei pollous pou apla ta exoun bgalei,eseis ti exete kanei?

• 2 weeks later...
Παιδια εχω και εγω ενα crypton μονο που το δικο μου ειναι μοντελο 02..Θα ανεβασω foto.Θελω την γνωμη σας κ για την εξατμιση μου..

• 3 months later...
Παιδιά έχετε κάποιες συμβουλές για να βελτιώσω τόσο μηχανικά όσο και εμφανησιακά το crypton μου(το καινουργιο)? Τώρα ψάχνω να του βάλω απομόνωση. Άκουσα ότι έχει βγει ειδικό kit για το crypton. Ξέρετε κάτι?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Έχω και εγώ CryptonR.Μπορείς να το κάνεις 54 χιλιοστά με Daytona κύλινδροπίστινο,εκεντροφόρο Daytona ή Fuego.Και ενα καρμπυρατέρ 24αρη Keihin ή Mikuni.Τι εννοείς απομόνωση?

γίνεται να βάλεις απομόνωση-συμπλέκτη στο crypton. Σαν το fx.

Kalo akougete.Ithela na to kano kai go sto innova kapote alla mou eipan oti eine olokliri diadikasia kai telika to paratisa...Voithaei poli pantos eidika stis kontres...

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

μου ειπαν οτι βγηκε kit για crypton που έχει ότι χρειάζεται για να μπει μία απομόνωση.

λοιπον παιδια για δωστε τα φωτα σας.

ο ξαδερφος μου εχει παρει ενα crypton r το προ τελευταιο μοντελο.

θελει να το φτιαξει.

τι προτεινετε και σε τι τιμες θα παιξει αυτη η μετατροπη?σκεφεται για 60χιλ.εγω πιστευω οτι και 56 θα ειναι μια χαρα αν κανει καλο φτιαξιμο.

για πειτε την γνωμη σας και για τι επιδοσεις μιλαμε.

στα crypton ειμαι ασχετος μιας και οτι παπι φτιαγμενο κι αν ειχα ηταν honda.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια εγώ που το έχω πιστεύω ότι δεν αξίζει να το πειράξεις γιατί είναι πεταμένα λεφτά στα μηχανάκια. Άσε που μετά που το φτιάχνεις κάτι σπάει και είναι συνέχεια στο συνεργείο.

εγώ βλέπω όσους βάζουν εξάτμιση να προτειμούν την power advance. για το κιτ δεν έμαθα τιμη

λοιπον παιδια για δωστε τα φωτα σας.

ο ξαδερφος μου εχει παρει ενα crypton r το προ τελευταιο μοντελο.

θελει να το φτιαξει.

τι προτεινετε και σε τι τιμες θα παιξει αυτη η μετατροπη?σκεφεται για 60χιλ.εγω πιστευω οτι και 56 θα ειναι μια χαρα αν κανει καλο φτιαξιμο.

για πειτε την γνωμη σας και για τι επιδοσεις μιλαμε.

στα crypton ειμαι ασχετος μιας και οτι παπι φτιαγμενο κι αν ειχα ηταν honda.

To sygekrimeno mihanaki to eihe o kolitos mou sta 56 me karbirater k eksatmisi daytona kai phgaine poli kala alla syneheia sto synergeio...

ετσι παιδια δεν αξιζει να πειράξεις το μηχανακι. και τελικά ούτε απομόνωση θα του βάλω. εργοστασιακό μια χαρα ειναι

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα crypton (το καινούργιο) και θέλω να του αλλάξω την μπροστινή ζάντα γιατί στράβωσε μετά από πτώση. Σκέφτομαι να το πάω σε ένα επίσημο συνεργάτη (συνεργείο δηλαδή) της yamaha εδώ στην περιοχή μου να μου την αλλάξει.

Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο θα μου στοιχίσει η ζάντα και πόσο τα εργατικά;

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Καλησπέρα παιδιά.

Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο θα μου στοιχίσει η ζάντα

αυτην την απορια εχω και εγω.μπορεις με 79 ευρο να βαλεις daytona ζαντες που ειναι και tubless tyres η yamaha z morodadi.οσο για κιτ καλητερα πανε στην yamaha να σου βαλουν εξατμιση κιτ για 140cc και γραναζια και ολα αυτα μονο 340 με περαστηκα.

Πολύ καλές εξατμίσεις οι daytona.Ο αδερφός μου έχει τέτοια στο crypton r το τελευταίο μοντέλο.Βγάει πολύ ωραίο ήχο,ο οποίος είναι μπάσος όχι υψηλός που σου σπάει τα νεύτρα σαν τις sebring.

• 2 weeks later...

γεια σας παιδια..μου εχει σπασει η πισω ζαντα,βασικα κανα 9-11 ακτινες και θελω να μου προτεινετε τι ζαντες να βαλω[μαρκες,διαστασεις,κ.τ.λ]επισης οποιος ξερει να μου πει και ποσο εχει η μαμα ζαντα αλλα και αλλα και η αλλες ζαντες.

ευχαριστω!!!!!

Γεια σας θα ηθελα να μου στειλετε γωτογραφιες τεχνικα χαρακτηρηστικα απο το νεο yamaha crypton x.ευχαριστω εκ των προταιρων