Jump to content

Μια βοήθεια στο microsoft outlook.

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παίδες.

Εχω δύο δίσκους στο Pc μου. Στον C έχω εγκατεστημένα τα windows xp prof.

και στον D το Ms Office xp που περιέχει και το outlook. Εχω επίσης στον C εγκατεστημένο και το winrollback με επιτήρηση του c αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση το winrollback μου διαγράφει τα e-mails που λαμβάνω.Αυτό σημαίνει ότι αν και το Ms office είναι εγκατεστημένο στον D μάλλον αυτά (e-mails) αποθηκεύονται στον C οπότε το winrollback τα διαγράφει στην επανεκκίνηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος που αποθηκεύονται και πώς μπορώ αυτά να αποθηκεύονται στον D για να μήν μου διαγράφονται στην επανεκκίνηση; Ευχαριστώ.

Στο C:\Documents and Settings\Account Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

θα βρεις ένα pst αρχείο. Το κάνεις cut στο δίσκο και στη θέση που θες. Ξεκινάς το Outlook. Σου βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι δεν μπορεί να βρει το αρχείο outlook.pst. Πατάς ΟΚ και σου ανοίγει παράθυρο για να βρεις το path στο οποίο βρίσκεται το αρχείο outlook.pst. Του δίνεις το path που έχεις βάλει το αρχείο στον D: και είσαι έτοιμος.

Προτού κάνεις οτιδήποτε κράτα ένα back-up του outlook.pst για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Στο C:\Documents and Settings\Account Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

θα βρεις ένα pst αρχείο. Το κάνεις cut στο δίσκο και στη θέση που θες. Ξεκινάς το Outlook. Σου βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι δεν μπορεί να βρει το αρχείο outlook.pst. Πατάς ΟΚ και σου ανοίγει παράθυρο για να βρεις το path στο οποίο βρίσκεται το αρχείο outlook.pst. Του δίνεις το path που έχεις βάλει το αρχείο στον D: και είσαι έτοιμος.

Προτού κάνεις οτιδήποτε κράτα ένα back-up του outlook.pst για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σε ευχαριστώ πολύ zxr. Λίαν κατατοπιστικός. Τακτοποιήθηκε και δοκιμάστηκε.Ολα οκ.

• 2 months later...

Πως ενεργοποιω την εντολη για αναφορα αναγνωσης? Οταν στελνω email θελω να εμφανιζεται στον παραλητη μηνυμα οτι ο αποστολεας επιθυμει αναφορα αναγνωσης ? Γνωριζει καποιος πως γινεται? :confused:

Ευχαριστω :)

Πως ενεργοποιω την εντολη για αναφορα αναγνωσης? Οταν στελνω email θελω να εμφανιζεται στον παραλητη μηνυμα οτι ο αποστολεας επιθυμει αναφορα αναγνωσης ? Γνωριζει καποιος πως γινεται? :confused:

Ευχαριστω :)

Tools-options-Preferences-E-mail Options- Tracking Options

Όμως νομίζω θέλει Exchange server για να παίξει αυτό οπότε δεν γίνεται για το mail του σπιτιού. Δοκίμασε.

KCB

Υπάρχουν δύο ειδών receipts. Νομίζω ότι το read είναι επιλογή του χρήστη αν θα το στείλει και το delivery εξαρταται από το software του mail server.