dimosthenes Δημοσιεύτηκε June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2006 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα και αν κάποιος γνωρίζει... Πήρα ένα υπολογιστή με την ακόλουθη κάρτα VGA Asus PCIe N6200 TC64 TD Είδος: Κάρτα Γραφικών Κατασκευαστής: Asus Επεξεργαστής: GF 6200 Θέση Προσαρμογής: PCIe Μνήμη: TC64 (Up 256 MB) Έξοδοι: VGA, DVI, Tv-Out Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή με αναλογική τηλεόραση, προφανως μέσω της composite εξόδου.Χρησιμοποιώ καλώδιο με scart και την κίτρινη έξοδο αλλά δεν δίνει εικόνα. Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η composite εξόδος και είναι by default μόνο η VGA? Πώς μπορώ να την ενεργοποιήσω? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω πελαγώσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Θα πρέπει να πεις στον υπολογιστή σε ποια οθόνη να δώσει σήμα. Δεξί κλικ στο desktop, Properties, Settings, Advanced και στην συνέχεια πας στην καρτέλα monitor και επιλέγεις ποια οθόνη να πάρει το σήμα. Πιστεύω να είναι σωστά αυτά που σου γράφω γιατί πάει καιρός από τότε που το δοκίμασα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Επισης απο το εικονιδιο της nvidia στο systray μπορεις να κανεις δεξι κλικ nvidia display->clone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosthenes Δημ. June 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts