ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 εγω κι αν τρωω φλασιες,ειτε με κλειδια ειτε με κινητα ειτε με φιλους,αστα να πανε ειμαι.ωστοσο καποιες στιγμες αισθανομαι πολυ παραξενα οταν μου συμβαινει αυτο,λες και τα χω χασει αισθανομαι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 To αλλο παλυ το εχετε παθει να συμβαινει κατι και να νομιζεις οτι αυτο το πραγμα το κατι τελος παντων το εχεις ξαναζησει???:wacko: :wacko: :O Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 εμενα μου συμβαινει κατι παρομοιο με τον μπιλακο...νομιζω οτι καποιες στιγμες τις εχω φοτογραφισει στο μυαλο μου..και στον δρομο οταν προχωραω τις βλεπω καμια φορα..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 To αλλο παλυ το εχετε παθει να συμβαινει κατι και να νομιζεις οτι αυτο το πραγμα το κατι τελος παντων το εχεις ξαναζησει???:wacko: :wacko: :O Deja vu λέγεται.Ναι το παθαίνω αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 ή αλλιως νομιζω αναθυμηση. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 εμενα μου συμβαινει κατι παρομοιο με τον μπιλακο...νομιζω οτι καποιες στιγμες τις εχω φοτογραφισει στο μυαλο μου..και στον δρομο οταν προχωραω τις βλεπω καμια φορα..:what: μα εγω δεν εγραψα πουθενα για de ja vu.... αλλα το παθαινω... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 To αλλο παλυ το εχετε παθει να συμβαινει κατι και να νομιζεις οτι αυτο το πραγμα το κατι τελος παντων το εχεις ξαναζησει???:wacko: :wacko: :O Αυτα τα βλεπεις στον υπνο σου, οταν τα βλεπεις στην πραγματικοτητα, θυμασαι εκεινη την στιγμη και νομιζεις οτι το εχεις ξαναζήσει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Αυτα τα βλεπεις στον υπνο σου, οταν τα βλεπεις στην πραγματικοτητα, θυμασαι εκεινη την στιγμη και νομιζεις οτι το εχεις ξαναζήσει. ax auto to'xo pathei xilies fores. epishs otan hmoun mikrh evlepa sunexeia ston upno mou ena oraio meros sto opoio den eixa paei pote k h plaka einai oti ston ksipnio mou epsaxna na to vro!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Ακριβώς αυτό είναι η φλασιά!!! Μόνο που τις περισσότερες φορές, συνοδεύεται από την αντίστοιχη εικόνα. Δηλαδή, θα μπορούσες να "δεις" και μια σκηνή από το ατύχημά σου! Μπράβο, καλλιέργησέ το! ;) ti na kallierghsei?na ginei mentium?????mona lisa h savvatogennhmenh.atuxia auto me tis diakopes pantos. pantos auto legetai proaisthima oxi flasia.flasia einai h...analamph!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Eγω τρωω φλασιες.Τις τρωω καθημερινα στο πρωινο μου μαζι με γιαουρτι η γαλα.Τωρα τελευταια μαλιστα εχω ενταξει στη διατροφη μου τις φλασιες με χαμηλα λιπαρα.Πιστευω οτι σε συνδυασμο με καθημερινη ασκηση θα με βοηθησουν να ξαναβρω τη φορμα μου(τη Nike,οχι την Puma)και να χασω περιττα κιλα. Ακομη εχω αγορασει μια φλασια 512ΜΒ(σ.σ εννοει μνημη τυπου Flash)για να μεταφερω mp3 που κατεβαζω απο το Internet Cafe . Τελος οσον αφορα τις φωτογραφικες μηχανες προτεινω φλας ξενου(xenon) και οχι LED,που και καλα δε φωτιζουν αλλα και σου χαλανε και την ισορροπια λευκου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Eγω τρωω φλασιες.Τις τρωω καθημερινα στο πρωινο μου μαζι με γιαουρτι η γαλα.Τωρα τελευταια μαλιστα εχω ενταξει στη διατροφη μου τις φλασιες με χαμηλα λιπαρα.Πιστευω οτι σε συνδυασμο με καθημερινη ασκηση θα με βοηθησουν να ξαναβρω τη φορμα μου(τη Nike,οχι την Puma)και να χασω περιττα κιλα. Ακομη εχω αγορασει μια φλασια 512ΜΒ(σ.σ εννοει μνημη τυπου Flash)για να μεταφερω mp3 που κατεβαζω απο το Internet Cafe . Τελος οσον αφορα τις φωτογραφικες μηχανες προτεινω φλας ξενου(xenon) και οχι LED,που και καλα δε φωτιζουν αλλα και σου χαλανε και την ισορροπια λευκου. πολύ γέλιο!!:lol: :lol: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Eγω τρωω φλασιες.Τις τρωω καθημερινα στο πρωινο μου μαζι με γιαουρτι η γαλα.Τωρα τελευταια μαλιστα εχω ενταξει στη διατροφη μου τις φλασιες με χαμηλα λιπαρα.Πιστευω οτι σε συνδυασμο με καθημερινη ασκηση θα με βοηθησουν να ξαναβρω τη φορμα μου(τη Nike,οχι την Puma)και να χασω περιττα κιλα. Ακομη εχω αγορασει μια φλασια 512ΜΒ(σ.σ εννοει μνημη τυπου Flash)για να μεταφερω mp3 που κατεβαζω απο το Internet Cafe . Τελος οσον αφορα τις φωτογραφικες μηχανες προτεινω φλας ξενου(xenon) και οχι LED,που και καλα δε φωτιζουν αλλα και σου χαλανε και την ισορροπια λευκου. :respect: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts