THEjB Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Ευθιμίσαμε πάλι σήμερα, ε; Tώρα εσύ αν στην ερώτηση "Να καταργηθεί το άσυλο;", την απάντηση "οχι, να ισχύει υπο προυποθέσεις" την ερμηνεύεις ως θετική συνέχισε να γελάς, γιατί μας κάνεις και μας να γελάμε.:lol: :lol: :lol: Η άποψη που υπερισχύει είναι υπερ της κατάργησης.(όχι με απόλυτη πλειοψηφία, αλλά υπερισχύει) Αν οι πιθανές απαντήσεις δεν ήταν 3 αλλά 2 , τότε τι θα υπερίσχυε?Το ναί ή το όχι? Πώς το κόβεις? Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 φαγωθήκατε όλοι με το άσυλο.πάλι κανείς δεν μου απάντησε όμως. στα μέρη που δεν ισχύει το άσυλο,όπως γυμνάσια,λύκεια λοιπόν -ποιός ευθύνεται για αυτή τη κατάντια(δεν είναι μόνο αυτά-ενδεικτικά τα αναφέρω)??να ξαναπώ οτι οι έμποροι είναι περισσότεροι απο τους μαθητές.που είναι η αστυνομία,οεο που είναι η υπουργός παιδείας οεο,που είναι οι αρμόδιοι οεο,τι κάνουν οι καθηγητές οεο. φυσικά υπάρχει το μείζον ζήτημα καταργήσεως του ασύλου γιατί υποθάλπτει εγκληματίες και αναρχικούς. η γελοιότητα σε όλο το μεγαλείο της. ξεφτίλα.ξεφτίλα και πάλι ξεφτίλα για όλους τους αρμόδιους. ας είναι λοιπόν.ας καταργηθεί το άσυλο να μπαίνουν τα στρουμφάκια ελεύθερα να επιβάλουν την τάξη στους εγκληματίες φοιτητές,που έχουν αντιεξουσιαστικές και αναρχικές ιδέες,και κινδυνεύει ο θεσμός της δημοκρατίας απο 18χρονους+ ακαδημαικούς πολίτες.και που εννοείται οτι είναι μέρος υπόθαλψης τρομοκρατών και αναρχικών στοιχείων. όποιος κάνει μια βολτίτσα στα πανεπιστήμια μόνο ταραξίες έχει.φοιτητές δε παίζουν πουθενά. δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω το σκεπτικό όσων αναλώνονται μόνο στο άσυλο του πανεπιστημίου αδιαφορώντας για την βασική εκπαίδευση(λες και εκεί όλα είναι τέλεια και χρειάζεται να διορθώσουμε τις λοιπές ατέλειες.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Η άποψη που υπερισχύει είναι υπερ της κατάργησης.(όχι με απόλυτη πλειοψηφία, αλλά υπερισχύει) Αν οι πιθανές απαντήσεις δεν ήταν 3 αλλά 2 , τότε τι θα υπερίσχυε?Το ναί ή το όχι? Πώς το κόβεις? Έβαλα απλώς την 3η επιλογή γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχει η μέση οδός. Γι αυτό άλλωστε το τόπικ είχε στόχο να βρει κάποια πιθανή λύση όχι βέβαια για να εφαρμοστεί αλλά για να δουν και να κρίνουν κάποια άτομα το θέμα από πολλές πλευρές. Έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ να μην χάσουμε το έλεγχο περιορίζωντας τα ποστ ΜΟΝΟ σε διαμάχες, αλλά να συζήτησουμε, κυρίως οι διαλεκτικοί ποιοι είναι οι πιθανοί τρόποι τήρησης του. Και για κάποιον που αναφέρθηκε στο μισογεμάτο ποτήρι ήθελα να πώ οτί αυτά έχουν να κάνουν με το πεσσιμισμό και όχι με δηποσκόπηση. Ας πρόσθεσει καλύτερα τα ποσοστά. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 φαγωθήκατε όλοι με το άσυλο.πάλι κανείς δεν μου απάντησε όμως. στα μέρη που δεν ισχύει το άσυλο,όπως γυμνάσια,λύκεια λοιπόν -ποιός ευθύνεται για αυτή τη κατάντια(δεν είναι μόνο αυτά-ενδεικτικά τα αναφέρω)??να ξαναπώ οτι οι έμποροι είναι περισσότεροι απο τους μαθητές.που είναι η αστυνομία,οεο που είναι η υπουργός παιδείας οεο,που είναι οι αρμόδιοι οεο,τι κάνουν οι καθηγητές οεο. φυσικά υπάρχει το μείζον ζήτημα καταργήσεως του ασύλου γιατί υποθάλπτει εγκληματίες και αναρχικούς. η γελοιότητα σε όλο το μεγαλείο της. ξεφτίλα.ξεφτίλα και πάλι ξεφτίλα για όλους τους αρμόδιους. ας είναι λοιπόν.ας καταργηθεί το άσυλο να μπαίνουν τα στρουμφάκια ελεύθερα να επιβάλουν την τάξη στους εγκληματίες φοιτητές,που έχουν αντιεξουσιαστικές και αναρχικές ιδέες,και κινδυνεύει ο θεσμός της δημοκρατίας απο 18χρονους+ ακαδημαικούς πολίτες.και που εννοείται οτι είναι μέρος υπόθαλψης τρομοκρατών και αναρχικών στοιχείων. όποιος κάνει μια βολτίτσα στα πανεπιστήμια μόνο ταραξίες έχει.φοιτητές δε παίζουν πουθενά. δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω το σκεπτικό όσων αναλώνονται μόνο στο άσυλο του πανεπιστημίου αδιαφορώντας για την βασική εκπαίδευση(λες και εκεί όλα είναι τέλεια και χρειάζεται να διορθώσουμε τις λοιπές ατέλειες.) Το παρόν θέμα , αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στο πανεπιστημιακό άσυλο.Αν θέλεις μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για τα θέματα της παιδείας μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέτοιο θέμα και να είσαι σίγουρος ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ποιός ευθύνεται για την κατάντια στα γυμνάσια και λύκεια?? ΌΛΟΙ ΜΑΣ!!! Και κάτι άλλο.Έχεις την εντύπωση ότι τώρα τα "στρουμφάκια" δεν τριγυρίζουν αν θέλουν ανενόχλητα στα Πανεπιστήμια?? Αλλά ποιος ο λόγος να το κάνουν? Πόσο νομίζεις ότι ενδιαφέρουν οι φοιτητικές οργανώσεις την αστυνομία?Ποσώς... Δεν βαριέσαι σου λέει, παιδιά είναι ακόμα.Σε 3-4 χρονάκια που θα πιάσουν καμιά δουλειά , που θα πάει , θα στρώσουν. Φοβάται νομίζεις κανένας τις "ανατρεπτικές σου ιδέες?" Αφού σε λίγο καιρό ούτε και εσύ δεν θα τις ασπάζεσαι edit:και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα , μιλάω για όλους όσους είναι στην ίδια ηλικία , που ήμουν και εγώ πριν λίγα χρόνια άλλωστε. Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Έβαλα απλώς την 3η επιλογή γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχει η μέση οδός. Γι αυτό άλλωστε το τόπικ είχε στόχο να βρει κάποια πιθανή λύση όχι βέβαια για να εφαρμοστεί αλλά για να δουν και να κρίνουν κάποια άτομα το θέμα από πολλές πλευρές. Έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ να μην χάσουμε το έλεγχο περιορίζωντας τα ποστ ΜΟΝΟ σε διαμάχες, αλλά να συζήτησουμε, κυρίως οι διαλεκτικοί ποιοι είναι οι πιθανοί τρόποι τήρησης του. Και για κάποιον που αναφέρθηκε στο μισογεμάτο ποτήρι ήθελα να πώ οτί αυτά έχουν να κάνουν με το πεσσιμισμό και όχι με δηποσκόπηση. Ας πρόσθεσει καλύτερα τα ποσοστά. Και καλά έκανες.Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Αλλά νομίζω δεν θέλει και πολύ μυαλό για να ερμηνευθούν τα αποτελέσματα. Η μεγάλη πλειψηφία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και επιθυμεί είτε την αναθεώρησή του(να τεθούν ορισμένες προυποθέσεις δλδ)είτε την κατάργηση του ασύλου.Μόνο λίγοι υποστηρίζουν να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Και για κάποιον που αναφέρθηκε στο μισογεμάτο ποτήρι ήθελα να πώ οτί αυτά έχουν να κάνουν με το πεσσιμισμό και όχι με δηποσκόπηση. Ας πρόσθεσει καλύτερα τα ποσοστά. den ksero arithmitiki , isos mesa apo tin prostasia tou asulou na diakinithei eleuthera k i idea tis arithmitikis ... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Και καλά έκανες.Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Αλλά νομίζω δεν θέλει και πολύ μυαλό για να ερμηνευθούν τα αποτελέσματα. Η μεγάλη πλειψηφία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και επιθυμεί είτε την αναθεώρησή του(να τεθούν ορισμένες προυποθέσεις δλδ)είτε την κατάργηση του ασύλου.Μόνο λίγοι υποστηρίζουν να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. πρώτον την ίδια ηλικία έχουμε.και γίνεται κουβέντα εφόλης της ύλης πλέον. αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και η κυβέρνηση υιοθετώντας ηλίθια μέτρα αντί να χτυπήσει τα προβλήματα στην ρίζα τους ασχολείται με το άσυλο. προσπαθεί μάλλον να αποπροσανατολίσει τον πολίτη απο τα πραγματικά προβλήματα και να ασχολείται με δήθεν προβλήματα,που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί.πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων. δημιουργεί θέμα εκ του μη υπάρχοντος με αστεία επιχειρήματα. και φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ευχαριστημένη με το υπάρχον καθεστώς,αφού η εκάστοτε κυβέρνηση δεν προσπαθεί καν να τα επιλύσει και προτείνει γελοίες πραγματικά λύσεις. άλλωστε διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα κάθε αλλαγής στην παιδεία που προωθούσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.με κάθε αλλαγή τα πάντα ακρίβηναν και πάντοτε οδηγούμαστε προς το χειρότερο. δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω. και είναι όντως ύποπτη η πρόθεση να καταργηθεί το άσυλο,αφού όπως αναφέρετε ήδη κυκλοφορούν στρουμφάκια στα πανεπιστήμια με πλάγια μέσα. τότε γιατί να καταργηθεί το άσυλο??δεν πιστεύω κανείς πάλι να πιστεύει τις γελοίες αναφορές περι υπόθαλψης εγκληματιών ,κτλ κτλ μήπως είναι ένα πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαικών πολιτών??? βεβιασμένο κόψιμο με το ζόρι δεδομένων ελευθεριών ώστε να μπούμε στο κλίμα του ελέγχου και της παρακολούθησης???? ρωτάω εγώ ............... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 μήπως είναι ένα πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαϊκών πολιτών??? βεβιασμένο κόψιμο με το ζόρι δεδομένων ελευθεριών ώστε να μπούμε στο κλίμα του ελέγχου και της παρακολούθησης???? ρωτάω εγώ ............... Να και κάποιος που το έχει πιάσει το νόημα... ;) Εντάξει ρε παιδιά έννοια του παρελθόντος, δεν βρίσκει βάση σήμερα, φθορές, ληστές, βιαστές.. μα σε τι πανεπιστήμια πάτε ή πήγατε γιατί εγώ μια χαρά ασφαλής αισθάνομαι και τώρα... Ας μην στερούμε απο μόνοι μας τις ελευθερίες μας, με το πρόσχημα τις ασφάλειας ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ (δεν θέλω γέλια :P) θα μας βάλουν να φοράμε. Τρομολαγνεία όπου σταθείς και όπου βρεθείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 πρώτον την ίδια ηλικία έχουμε.και γίνεται κουβέντα εφόλης της ύλης πλέον. αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και η κυβέρνηση υιοθετώντας ηλίθια μέτρα αντί να χτυπήσει τα προβλήματα στην ρίζα τους ασχολείται με το άσυλο. προσπαθεί μάλλον να αποπροσανατολίσει τον πολίτη απο τα πραγματικά προβλήματα και να ασχολείται με δήθεν προβλήματα,που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί.πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων. δημιουργεί θέμα εκ του μη υπάρχοντος με αστεία επιχειρήματα. και φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ευχαριστημένη με το υπάρχον καθεστώς,αφού η εκάστοτε κυβέρνηση δεν προσπαθεί καν να τα επιλύσει και προτείνει γελοίες πραγματικά λύσεις. άλλωστε διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα κάθε αλλαγής στην παιδεία που προωθούσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.με κάθε αλλαγή τα πάντα ακρίβηναν και πάντοτε οδηγούμαστε προς το χειρότερο. δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω. και είναι όντως ύποπτη η πρόθεση να καταργηθεί το άσυλο,αφού όπως αναφέρετε ήδη κυκλοφορούν στρουμφάκια στα πανεπιστήμια με πλάγια μέσα. τότε γιατί να καταργηθεί το άσυλο??δεν πιστεύω κανείς πάλι να πιστεύει τις γελοίες αναφορές περι υπόθαλψης εγκληματιών ,κτλ κτλ μήπως είναι ένα πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαικών πολιτών??? βεβιασμένο κόψιμο με το ζόρι δεδομένων ελευθεριών ώστε να μπούμε στο κλίμα του ελέγχου και της παρακολούθησης???? ρωτάω εγώ ............... πολλα +,οχι μονο ενα...γιατι ως πολιτες θα πρεπει να εχουμε αναλυτικη σκεψη και κριση... Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 πρώτον την ίδια ηλικία έχουμε.και γίνεται κουβέντα εφόλης της ύλης πλέον. αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και η κυβέρνηση υιοθετώντας ηλίθια μέτρα αντί να χτυπήσει τα προβλήματα στην ρίζα τους ασχολείται με το άσυλο. προσπαθεί μάλλον να αποπροσανατολίσει τον πολίτη απο τα πραγματικά προβλήματα και να ασχολείται με δήθεν προβλήματα,που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί.πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων. δημιουργεί θέμα εκ του μη υπάρχοντος με αστεία επιχειρήματα. και φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ευχαριστημένη με το υπάρχον καθεστώς,αφού η εκάστοτε κυβέρνηση δεν προσπαθεί καν να τα επιλύσει και προτείνει γελοίες πραγματικά λύσεις. άλλωστε διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα κάθε αλλαγής στην παιδεία που προωθούσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.με κάθε αλλαγή τα πάντα ακρίβηναν και πάντοτε οδηγούμαστε προς το χειρότερο. δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω. και είναι όντως ύποπτη η πρόθεση να καταργηθεί το άσυλο,αφού όπως αναφέρετε ήδη κυκλοφορούν στρουμφάκια στα πανεπιστήμια με πλάγια μέσα. τότε γιατί να καταργηθεί το άσυλο??δεν πιστεύω κανείς πάλι να πιστεύει τις γελοίες αναφορές περι υπόθαλψης εγκληματιών ,κτλ κτλ μήπως είναι ένα πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαικών πολιτών??? βεβιασμένο κόψιμο με το ζόρι δεδομένων ελευθεριών ώστε να μπούμε στο κλίμα του ελέγχου και της παρακολούθησης???? ρωτάω εγώ ............... Τότε να αφήσουμε το άσυλο και να διεκδικήσουμε κάτι σημαντικό.... Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να πολεμάμε για κάτι ανούσιο ενώ θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι πιο σημαντικό? Να κάνω μια παρακινδυνευμένη εκτίμηση? Οι ιδεολογίες όλων συγκλίνουν, απλά κάποιοι πρέπει να διατηρούν την «αγωνιστική» τους ιδιότητα για να λένε πως υπάρχουν…. Edit: Όσο για το πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαικών πολιτών, δεν νομίζω οτι αξίζει καν σχολιασμό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 den ksero arithmitiki , isos mesa apo tin prostasia tou asulou na diakinithei eleuthera k i idea tis arithmitikis ... Δεν πιστεύω ζητώντας να προσθέσεις τα ποσοστά να θίχτηκες και απαντάς με αυτόν τον απαίσιο ειρωνικό τρόπο.. Αν δεν μπορείς έχω ενα πολυ καλό λινκ: http://www.calculator.org/ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Να καταργηθεί υπό όρους.Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει,και ο απλός φορολογούμενος δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τα σπασμένα του κάθε ενός που του έρχεται να βγάλει τα αποθυμένα του επάνω σαυτά που γίνονται με το αίμα του απλού εργαζόμενου [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 πρώτον την ίδια ηλικία έχουμε.και γίνεται κουβέντα εφόλης της ύλης πλέον. αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και η κυβέρνηση υιοθετώντας ηλίθια μέτρα αντί να χτυπήσει τα προβλήματα στην ρίζα τους ασχολείται με το άσυλο. προσπαθεί μάλλον να αποπροσανατολίσει τον πολίτη απο τα πραγματικά προβλήματα και να ασχολείται με δήθεν προβλήματα,που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί.πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων. δημιουργεί θέμα εκ του μη υπάρχοντος με αστεία επιχειρήματα. και φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ευχαριστημένη με το υπάρχον καθεστώς,αφού η εκάστοτε κυβέρνηση δεν προσπαθεί καν να τα επιλύσει και προτείνει γελοίες πραγματικά λύσεις. άλλωστε διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα κάθε αλλαγής στην παιδεία που προωθούσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.με κάθε αλλαγή τα πάντα ακρίβηναν και πάντοτε οδηγούμαστε προς το χειρότερο. δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω. και είναι όντως ύποπτη η πρόθεση να καταργηθεί το άσυλο,αφού όπως αναφέρετε ήδη κυκλοφορούν στρουμφάκια στα πανεπιστήμια με πλάγια μέσα. τότε γιατί να καταργηθεί το άσυλο??δεν πιστεύω κανείς πάλι να πιστεύει τις γελοίες αναφορές περι υπόθαλψης εγκληματιών ,κτλ κτλ μήπως είναι ένα πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαικών πολιτών??? βεβιασμένο κόψιμο με το ζόρι δεδομένων ελευθεριών ώστε να μπούμε στο κλίμα του ελέγχου και της παρακολούθησης???? ρωτάω εγώ ............... Το ότι κυκλοφορούν αστυνομικοί μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους είναι δική μου εικασία.Φαντάζομαι δλδ , ότι αν θέλανε , με πολιτικά θα μπορούσαν.Ποιός θα τους εμπόδιζε?? Γιατί βλέπεις το άσυλο σαν μια ελευθερία?? Είναι ένα ειδικό καθεστώς που διέπει τους ακαδημαικούς χώρους.Δεν είναι ελευθερία.Δεν σου επιτρέπει να κάνεις κάτι , που δεν μπορείς να το κάνεις αλλού. Και ακόμα, γιατί πιστεύεις ότι κάποιος θέλει να σε χειραγωγήσει?Ειδικά τους ακαδημαικούς πολίτες. Τι άκυρο είναι αυτό? Δλδ εκτός ασύλου υπάρχει έλεγχος και παρακολούθηση??Μα καλά ,που ζώ και δεν το έχω καταλάβει???blink: :blink: Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Τότε να αφήσουμε το άσυλο και να διεκδικήσουμε κάτι σημαντικό.... Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να πολεμάμε για κάτι ανούσιο ενώ θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι πιο σημαντικό? Να κάνω μια παρακινδυνευμένη εκτίμηση? Οι ιδεολογίες όλων συγκλίνουν, απλά κάποιοι πρέπει να διατηρούν την «αγωνιστική» τους ιδιότητα για να λένε πως υπάρχουν…. Edit: Όσο για το πρώτο βήμα χειραγώγησης ακαδημαικών πολιτών, δεν νομίζω οτι αξίζει καν σχολιασμό. σε ποιούς ακριβώς αναφέρεσαι??? μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα απο όσα έγραψα.και γιατί ασχολίαστη η χειραγώγηση των φοιτητών??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Το ότι κυκλοφορούν αστυνομικοί μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους είναι δική μου εικασία.Φαντάζομαι δλδ , ότι αν θέλανε , με πολιτικά θα μπορούσαν.Ποιός θα τους εμπόδιζε?? Γιατί βλέπεις το άσυλο σαν μια ελευθερία?? Είναι ένα ειδικό καθεστώς που διέπει τους ακαδημαικούς χώρους.Δεν είναι ελευθερία.Δεν σου επιτρέπει να κάνεις κάτι , που δεν μπορείς να το κάνεις αλλού. Και ακόμα, γιατί πιστεύεις ότι κάποιος θέλει να σε χειραγωγήσει?Ειδικά τους ακαδημαικούς πολίτες. Τι άκυρο είναι αυτό? Δλδ εκτός ασύλου υπάρχει έλεγχος και παρακολούθηση??Μα καλά ,που ζώ και δεν το έχω καταλάβει???blink: :blink: δεν το είχα διαβάσει αυτό,αλλά θα τρελαθώ εντελώς. έξω απο το άσυλο δεν υπάρχει έλεγχος και χειραγώγηση δηλαδή?? οι κάμερες που συνεχώς αυξάνονται,οι παρακολουθήσεις με τα κινητά,με τους πακιστανούς,οσ υνεχής έλεγχος,κλτ κτλ τι είναι όλα αυτά?? κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι.μήπως ζούμε σε διαφορετικό μέρος και δεν το έχω καταλάβει.τι να πείς?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 δεν το είχα διαβάσει αυτό,αλλά θα τρελαθώ εντελώς. έξω απο το άσυλο δεν υπάρχει έλεγχος και χειραγώγηση δηλαδή?? οι κάμερες που συνεχώς αυξάνονται,οι παρακολουθήσεις με τα κινητά,με τους πακιστανούς,οσ υνεχής έλεγχος,κλτ κτλ τι είναι όλα αυτά?? κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι.μήπως ζούμε σε διαφορετικό μέρος και δεν το έχω καταλάβει.τι να πείς??Περίμενε , πριν πάθεις κανένα έμφραγμα:p να τα δούμε αναλυτικά... Σε ποιές κάμερες αναφέρεσαι? Οι κάμερες που είναι στο δρόμο είναι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας οχημάτων , και δεν συνιστούν παρακολούθηση. Όσο για τα κινητά , δεν παρακολουθούσαν εσένα ή εμένα , αλλά τον Πρωθυπουργό και άλλους ψηλά ιστάμενους. Για τους Πακιστανούς , να σου πω και την αλήθεια , δεν με αφορά... Ο συνεχής έλεγχος που αναφέρεις που ακριβώς έγκειται?? Εδώ καλά καλά ούτε ελεγκτές στα λεωφορεία δεν πετυχαίνεις(τέτοιο μπάχαλο κράτος που είμαστε) και εσύ διαμαρτύρεσαι για συνεχή έλεγχο? Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Αφού σε κατασκοπεύουν παντού σε τι σου χρησιμέυει το άσυλο? Θα κάτσεις εκεί μέσα και δεν θα βγαίνεις? :lol: :lol: :lol: Το "σε" δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικό, απλά κάπως πρέπει να αναφερφώ στην απόψη αυτή. Γιατί δεν περιμένουμς μέχρι την άλλη εβδομάδα να δούμε το προσχέδιο του νόμου τι γράφει και να το στζητήσουμε μετά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 οφείλω να ομολογήσω οτι τα επιχειρήματα σας ,και η τεκμηριώση τους πραγματικά δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.(δεν με αφορά,ελεγκτές στα λεωφορεία,κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας).και κάτι ακόμα δεν παρακολουθούσαν μόνο τον πρωθυπουργό αλλά και μέλη αριστερών κινημάτων και άλλους.εσένα δεν σου λέει κάτι αυτό? μαζί μιλάμε,χώρια καταλαβαίνουμε. απο οτι βλέπω η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά,οπότε μου φαίνεται τσάμπα καθόμαστε και αναλύουμε το θέμα όλοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Το ξέρουμε οτι η συζήτηση δεν μπορεί να προχωρήσει... Αφού χρειάζεται να παρατεθούν σοβαρά επιχειρήματα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Το ξέρουμε οτι η συζήτηση δεν μπορεί να προχωρήσει... Αφού χρειάζεται να παρατεθούν σοβαρά επιχειρήματα ;) έτσι μπράβο.πάλι καλά που το κατάλαβες και δεν συνεχίζεις να εκτίθεσαι έτσι αβίαστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 έτσι μπράβο.πάλι καλά που το κατάλαβες και δεν συνεχίζεις να εκτίθεσαι έτσι αβίαστα. Κρίμα.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 οφείλω να ομολογήσω οτι τα επιχειρήματα σας ,και η τεκμηριώση τους πραγματικά δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.(δεν με αφορά,ελεγκτές στα λεωφορεία,κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας).και κάτι ακόμα δεν παρακολουθούσαν μόνο τον πρωθυπουργό αλλά και μέλη αριστερών κινημάτων και άλλους.εσένα δεν σου λέει κάτι αυτό? μαζί μιλάμε,χώρια καταλαβαίνουμε. απο οτι βλέπω η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά,οπότε μου φαίνεται τσάμπα καθόμαστε και αναλύουμε το θέμα όλοι. Τι τεκμηρίωση θέλεις για τις κάμερες που παρακολουθούν μήπως μπει κανένας στον λεωφορειόδρομο? Αυτό το θεωρείς παρακολούθηση? Πού να δεις τι γινόταν επί Στάλιν. Οποιον και να παρακολουθούσαν με τα κινητά, αυτό σίγουρα δεν γινόταν από την κυβέρνηση(αφού παρακολουθούσαν και την ίδια την κυβέρνηση)Συνεπώς δεν σχετίζεται με την προσπάθεια της εξουσίας να ελέγξει τους πολίτες. Για τους Πακιστανούς , είναι θέμα μυστικών υπηρεσιών ξένων και εγχωρίων πιθανώς δυνάμεων και ακόμα κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια τι έχει γίνει κλπ. Πραγματικά , εγώ βλέπω σε κάθε βήμα , ο καθένας να κάνει ότι του γουστάρει , να παραβιάζει τους νόμους και να μένει ατιμώρητος γιατί πολύ απλά , κανείς δεν τον ελέγχει.Και το παράδειγμα με τους ελεγκτές ήταν το λιγότερο , αλλά όντως έτσι είναι.Εδώ και 3 μήνες δεν έχω δεί κανέναν:p Να σου πώ και άλλο? Οδηγώ 8 χρόνια.Έχω κάνει τα άπειρα χιλιόμετρα.Ξέρεις πόσες φορές με σταμάτησαν μπάτσοι για έλεγχο??ΜΟΝΟ ΜΙΑ και αυτό ήταν για προβολείς ομίχλης , που και πάλι , δεν με γράψαν γιατί προφανώς βαριόντουσαν. Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Τι τεκμηρίωση θέλεις για τις κάμερες που παρακολουθούν μήπως μπει κανένας στον λεωφορειόδρομο? Αυτό το θεωρείς παρακολούθηση? Πού να δεις τι γινόταν επί Στάλιν. Οποιον και να παρακολουθούσαν με τα κινητά, αυτό σίγουρα δεν γινόταν από την κυβέρνηση(αφού παρακολουθούσαν και την ίδια την κυβέρνηση)Συνεπώς δεν σχετίζεται με την προσπάθεια της εξουσίας να ελέγξει τους πολίτες. Για τους Πακιστανούς , είναι θέμα μυστικών υπηρεσιών ξένων και εγχωρίων πιθανώς δυνάμεων και ακόμα κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια τι έχει γίνει κλπ. Πραγματικά , εγώ βλέπω σε κάθε βήμα , ο καθένας να κάνει ότι του γουστάρει , να παραβιάζει τους νόμους και να μένει ατιμώρητος γιατί πολύ απλά , κανείς δεν τον ελέγχει.Και το παράδειγμα με τους ελεγκτές ήταν το λιγότερο , αλλά όντως έτσι είναι.Εδώ και 3 μήνες δεν έχω δεί κανέναν:p Να σου πώ και άλλο? Οδηγώ 8 χρόνια.Έχω κάνει τα άπειρα χιλιόμετρα.Ξέρεις πόσες φορές με σταμάτησαν μπάτσοι για έλεγχο??ΜΟΝΟ ΜΙΑ και αυτό ήταν για προβολείς ομίχλης , που και πάλι , δεν με γράψαν γιατί προφανώς βαριόντουσαν. δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι απο τα παραπάνω γιατί θα γίνω κακός,και δεν υπάρχει και λόγος κιόλας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι απο τα παραπάνω γιατί θα γίνω κακός,και δεν υπάρχει και λόγος κιόλας. Τότε , δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται μια τέτοια συζήτηση.Και πίστεψέ με , θα χαρούν πολλοί (αν κρίνω από μερικά προηγούμενα πόστς) να σταματήσεις να απαντάς (όχι εγώ βέβαια) Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Τότε , δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται μια τέτοια συζήτηση.Και πίστεψέ με , θα χαρούν πολλοί (αν κρίνω από μερικά προηγούμενα πόστς) να σταματήσεις να απαντάς (όχι εγώ βέβαια) πίστεψε και μένα,όμως.κι εσύ αν σταματήσεις να απαντάς θα χαρούν ακόμα περισσότεροι(εξαιρουμένου εμάνα βεβαίως). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts