Jump to content

Samsung SGH-X830

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Peparg και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Μπορείς να μου πείς τι έχεις κάνει? Πως το έλυσες το πρόβλημα?

gia sas blepo to problima sas kai akrivos to idio provlima exei kai mia fili mou pos tha diorthothi auto to exete diorthosi mipos??:!:

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 83
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

στο δικό μου πάντως (ε590) ο κατάλογος είναι σαν νοκια η ερικσον.Κανένα από τα προβλήματα που αναφέρετε

• 2 weeks later...

Επειδή είμαι καινούριος στα Samsung, με έκπληξη και εγώ διαπίστωσα την απουσία των μικρών ελληνικών γραμμάτων... ευτυχώς σε μένα ο κατάλογος εμφανίζεται "φυσιολογικά": Ελληνικά και Αγγλικά μπερδεμένα, αλλά με αλφαβητική σειρά... (δηλ. το Φ μετά το F).

Πάντως για όσους θέλουν να γράφουν με μικρά, βρήκα αυτόν τον τρόπο...

-Ενεργοποιήστε το Τ9 και γράψτε μια λέξη, τυχαία.

-Χρησιμοποιήστε το C για να τη σβήσετε, πατώντας το μία φορά και κρατώντας το πατημένο. Παρατηρήστε την ένδειξη των γραμμάτων να γίνεται Τ9 Ab.

-Γράψτε πάλι μια λέξη και χρησιμοποήστε το βελάκι (<-) για να πάτε στην αρχή του κειμένου, πατώντας το και αυτό μια φορά και κρατώντας το πατημένο. Η ένδειξη γίνεται T9 ab και απο δώ και πέρα γράφετε με μικρά και Τ9. Μόλις τελείωσετε μ'αυτό που θέλετε να γράψετε (προφανώς χωρίς τόνους, αφού δεν υπάρχουν οι ανάλογοι χαρακτήρες) σβήστε την λέξη με κεφαλαία, στο τέλος του κειμένου. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, με μερικές δοκιμές συνηθίζεται.

Απορώ γιατί ενώ τα κινητά διαβάζουν τα μικρά γράμματα και το Τ9 τα περιέχει, δεν αλλάζουν αυτή την κατάσταση να τελειώνουμε...!

Κι εμενα μου φαινεται παραξενη η τακτική της Samsung με τον τηλ. κατάλογο. Ενω ειχα το προβλημα που αναφερετε με το Ε900, αντίθετα ολα δουλευουν μια χαρα με τα Ε840 και Ε950 που χρησιμοποιώ τώρα. Στα δυο τελευταια η αναζήτηση λειτουργεί κανονικά.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

η αναζητηση στον τηλεφωνικο καταλογο ειναι καπως εκνευριστικη αφου βγαζει ουσιαστικα 2 καταλογους.Ε900-D900.ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ....:lol:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...

μετα απο λιγες εβδομαδες χρησης εχω να παρατηρησω τα εξης.... το πηρα σαν 3ο κινητο (μην πω 4ο) και ειναι μια χαρα.... καλη αυτονομια... πολυ μικρο και παναλαφρο και καλο σε μουσικη... το πληκτρολογιο ομως ειναι κακο (αλλα αντι αλλων τα νουμερα και τα ελληνικα) και η οθονη ΠΟΛΛΗ μικρη... δεν βλεπεις τιποτα και ειμαι και 30... φαντασου να ημουν 60 :(

αλλα ο λογος που το πηρα ειναι ΕΝΑΣ

ο δείκτης SAR είναι 0.119 και είναι ο πιο χαμηλός δείκτης SAR σε κινητό που κυκλοφορεί σήμερα

Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock...

• 3 months later...
  • The title was changed to Samsung SGH-X830