stevetra Δημοσιεύτηκε June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2006 Ποιο μάθημα επιλέξατε απο τα 4 στην Γ' Λυκείου και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Wraio thema!(katholou epikairo vevaia kathws sxoleio -TELOS-) Isws ton septemvri na itan pio eustoxi erwtisi...!tespa min polulogw... Mathimatika genikis opws k to 60% tis elladas(an den kanw lathos) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Wraio thema!(katholou epikairo vevaia kathws sxoleio -TELOS-) Isws ton septemvri na itan pio eustoxi erwtisi...!tespa min polulogw... Mathimatika genikis opws k to 60% tis elladas(an den kanw lathos) :) +1 statistiki;):D Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 oποιο ειναι πιο ευκολο..αληθεια ποιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 oποιο ειναι πιο ευκολο..αληθεια ποιο?? Egw exw akusei Oti i fysiki genikis einai pio eykoli.... Oi mathites protimun mathimatika alla fysiki einai pio eukoli. An k fetos epesan megala themata (se mikos k pire poly ora) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Άμα είσαι τεχνολογικη πάρε Μαθηματικα, η μισή ύλη θα είναι γνωστη και η αλλη μιση θα είναι βλακειες, αλλά μαθαινονται. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Και εγώ μάλλον Μαθηματικά Γ.Π θα πάρω αλλά σκέφτομαι και τη φυσική... Ειδικά αν τα μαθηματικά είναι όπως την Άλγεβρα της Β' Λυκείου... :up: Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 εγω παλι θα παω μεν τεχνολογικη αλλα και στα 2 δεν ειμαι κ πολυ καλος αν κ εχω καποια μικρη κλιση προς την αλγεβρα περισσοτερο..:happy: μπορω να διορθοθω ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Μαθηματικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 pare viologia gia ton eksis logo.den hreiazetai thn apostoithisi tis istorias kai dn ehei askiseis zorikes. ara sigura moria pu dn thelun mialo alla ligo diavasma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Εγώ θα δηλώσω πάντως Μαθηματικά Γενικής. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Κ γω παιδια απ οτι εχω ακουσει τα μαθηματικα γενικης της 3ης ειναι αρκετα ευκολα. Οποτε του χρονου αυτο θα παρω.. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Αναλόγως τι κατεύθυνση πας. Εγώ τελείωσα φέτος, πήγαινα θετική κατεύθυνση και είχα επιλέξει Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής. Είναι πανεύκολο μάθημα και τα θέματα στις πανελλήνιες ειδικά για κάποιον που πάει θετική/τεχνολογική είναι γελοία. ακόμα και φέτος που λένε οτι έπεσαν πιο δύσκολα θέματα, δεν βρήκα κάτι πραγματικά δύσκολο. Το διαγώνισμα λυνόταν άνετα σε 45-60 λεπτά . Η φυσική γενικής παιδείας είναι μεν πολύ έυκολο μάθημα αλλά έχει αρκετή θεωρία (μπλά μπλά) και σπαστικές πράξεις στις (εύκολες) ασκήσεις της. Η βιολογία είναι και αυτή ευκολο μάθημα, όμως αν θες να γραψεις 19.5-20 πρέπει να το διαβάσεις και λίγο. Είναι απλώς θεωρία και είναι πολύ δύσκολο να μην λύσεις τις ασκήσεις της. Την ιστορία δεν την προτείνω σε κανέναν, αφού είναι αρκετά πιο δύσκολη στην παπαγαλία από τη βιολογία και δεν υπάρχει λόγος κάποιος να την επιλέξει και να πρέπει να διαβάσει 2 τόμους . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 εγω ειμαι θετικη κ θα επιλεξω μαλλον βιολογια.μαρεσει κ σαν μαθημα... αλλα ακουω ποσο ευκολα ειναι τα μαθηματικα γενικης κ με τρωει... για ιατρικη που θελω να δηλωσω ειναι μαθημα βαρυτητας η βιολογια.θα παρω τιποτα παραπανω αν επιλεξω αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 εγω ειμαι θετικη κ θα επιλεξω μαλλον βιολογια.μαρεσει κ σαν μαθημα... αλλα ακουω ποσο ευκολα ειναι τα μαθηματικα γενικης κ με τρωει... για ιατρικη που θελω να δηλωσω ειναι μαθημα βαρυτητας η βιολογια.θα παρω τιποτα παραπανω αν επιλεξω αυτη? όχι. Απολύτως τίποτα. Και εγώ θετική είμαι. Βαρύτητα έχουν τα Βιολογια(1,3) και Χημεία(0,7) κατεύθυνσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 α ναι? πηρα τα βιβλια να τα κοιταξω λιγο μεσα στο καλοκαιρι κ τελικα θα δω τι θα αποφασισω... thnx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Εγώ είμαι θετική και θα πάρω πιθανότατα Μαθηματικά. Ενδιαφέρομαι για Φαρμακευτική ή σχολές Πληροφορικής-Οικονομικών. Επειδή όμως για να πάω 5ο πεδίο που είναι τα οικονομικά πρέπει να πάρω Α.Ο.Θ τα μαθηματικά γενικής είναι απαραίτητα. Αλλιώς ίσως διάλεγα βιολογία. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 (edited) please delete Edited April 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts