Jump to content

Ο υπολογιστής επανεκκινεί μόνος του

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι είναι αυτό το κουλό ρε παιδιά?

Αφήνω το utorrent να κατεβάζει κλείνω την οθόνη,και τις περισσότερες φορές όταν γυρνάω,βλέπω το μήνυμα :Το σύστημα κατάφερε να ανανήψει από σοβαρό σφάλμα κτλ κτλ

Τι μπορώ να κάνω?Είναι τρομερά σπαστικό να αφήνω τον υπολογιστή και να μην έχει κατεβεί τπτ.

Τι μπορώ να κάνω?:mad: :(

Thnx!

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Otan sou 3anabgalei auto to mnm, kane click na sou dei3ei tis texnikes plhrofories gia na katalabeis ti to prokalei. Pi8anotata enas kakogrammenos driver, opote me ena update 8a sai ok.

Μόνο με το utorrent γίνεται;

Χρόνια Πολλά.

Δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα άλλο πρόγραμμα.Έτσι και αλλιώς μόνο το utorrent αφήνω να κατεβάζει για ώρα...

:)

thnx για την απάντηση druides.Θα το ψάξω και εκεί αν ξανασυμβεί.

Με τα torrents το εχω κι εγω αυτο το προβλημα.Ο λογος ειναι πως εχω μια usb wireless καρτα(Netgear) της οποιας οι drivers ειναι απαραδεκτοι (εχει και καποια αλλα προβληματακια), και για καποιο λογο τρωει μπλε οθονες. Δες μηπως ειναι κατι παρομοιο.

Όχι παιδιά τελικά το πρόβλημα εμφανίζεται σε άσχετες στιγμές ενώ σερφάρω.Και μετά την επανεκκίνηση δεν εμφανίζεται το μήνυμα :το σύστημα κατάφερε να ανανήψει από σοβαρό πρόβλημα κτλ

:(

Δε ρίχνεις μια ματιά στο κουμπί που κάνει reboot μήπως έχει πρόβλημα;

Μάλλον αυτό είναι.:)

Πρέπει να είχε ψιλοφρακάρει το κουμπί και να έκανε ρεσετ σε άσχετες στιγμές

Thnx :)

Αν έκανε reset δε νομίζω ότι θα σου έβγαζε τέτοιο μήνυμα. Και επίσης γιατί το κάνει όταν δεν κάθεσαι εσύ στο pc και απλά αυτό κατεβάζει? Δες το log file του crashαρίσματος και κοίταξε τι το προκαλεί.

Τώρα δεν βγάζει το μήνυμα.Απλά επανεκκινεί.Το κουμπάκι του reboot την έκανε την δουλειά.

Αν ξαναβγάλει τέτοιο μήνυμα θα το ψάξω