jog Δημοσιεύτηκε May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2006 Τι είναι αυτό το κουλό ρε παιδιά? Αφήνω το utorrent να κατεβάζει κλείνω την οθόνη,και τις περισσότερες φορές όταν γυρνάω,βλέπω το μήνυμα :Το σύστημα κατάφερε να ανανήψει από σοβαρό σφάλμα κτλ κτλ Τι μπορώ να κάνω?Είναι τρομερά σπαστικό να αφήνω τον υπολογιστή και να μην έχει κατεβεί τπτ. Τι μπορώ να κάνω?:mad: :( Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Otan sou 3anabgalei auto to mnm, kane click na sou dei3ei tis texnikes plhrofories gia na katalabeis ti to prokalei. Pi8anotata enas kakogrammenos driver, opote me ena update 8a sai ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Μόνο με το utorrent γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Μόνο με το utorrent γίνεται; Χρόνια Πολλά. Δεν το έχω παρατηρήσει σε κανένα άλλο πρόγραμμα.Έτσι και αλλιώς μόνο το utorrent αφήνω να κατεβάζει για ώρα... :) thnx για την απάντηση druides.Θα το ψάξω και εκεί αν ξανασυμβεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Εγώ παλιότερα ειχα το ίδιο πρόβλημα όταν έκανα κλήση μέσω μόντεμ. Επανεγκατέστησα τους οδηγούς και διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 dsl έχω έγω.Δεν κάνω κάποια κλήση. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Με τα torrents το εχω κι εγω αυτο το προβλημα.Ο λογος ειναι πως εχω μια usb wireless καρτα(Netgear) της οποιας οι drivers ειναι απαραδεκτοι (εχει και καποια αλλα προβληματακια), και για καποιο λογο τρωει μπλε οθονες. Δες μηπως ειναι κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Όχι παιδιά τελικά το πρόβλημα εμφανίζεται σε άσχετες στιγμές ενώ σερφάρω.Και μετά την επανεκκίνηση δεν εμφανίζεται το μήνυμα :το σύστημα κατάφερε να ανανήψει από σοβαρό πρόβλημα κτλ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Δε ρίχνεις μια ματιά στο κουμπί που κάνει reboot μήπως έχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Δε ρίχνεις μια ματιά στο κουμπί που κάνει reboot μήπως έχει πρόβλημα; Μάλλον αυτό είναι.:) Πρέπει να είχε ψιλοφρακάρει το κουμπί και να έκανε ρεσετ σε άσχετες στιγμές Thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Αν έκανε reset δε νομίζω ότι θα σου έβγαζε τέτοιο μήνυμα. Και επίσης γιατί το κάνει όταν δεν κάθεσαι εσύ στο pc και απλά αυτό κατεβάζει? Δες το log file του crashαρίσματος και κοίταξε τι το προκαλεί. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Τώρα δεν βγάζει το μήνυμα.Απλά επανεκκινεί.Το κουμπάκι του reboot την έκανε την δουλειά. Αν ξαναβγάλει τέτοιο μήνυμα θα το ψάξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts