Jump to content

Outlook: Εισαγωγή/εξαγωγή email

johnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, ιδού το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω ένα Microsoft Outlook 2006 στο desktop PC μου και θέλω να κάνω export όλα τα emails που έχει το inbox στο Microsoft Outlook 2002 XP που έχω στο laptop μου.

Το θέμα είναι ότι σε όποιο format και αν κάνω export τα emails μου, στο laptop δεν βγαίνουν ολόκληρα. Λείπουν οι senders ή/και οι παραλήπτες αλλά και τα emails δεν εμφανίζονται ολόκληρα στο body.

Any ideas? :mad:

Λοιπόν, ιδού το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω ένα Microsoft Outlook 2006 στο desktop PC μου και θέλω να κάνω export όλα τα emails που έχει το inbox στο Microsoft Outlook 2002 XP που έχω στο laptop μου.

Το θέμα είναι ότι σε όποιο format και αν κάνω export τα emails μου, στο laptop δεν βγαίνουν ολόκληρα. Λείπουν οι senders ή/και οι παραλήπτες αλλά και τα emails δεν εμφανίζονται ολόκληρα στο body.

Any ideas? :mad:

Γεία χαρά...:happy:

Μήπως το παρακάτω σε διευκολύνει...? :worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1391699#post1391699

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Στο C:\Documents and Settings\Name of your user account\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

υπάρχει ένα pst αρχείο. Για κοίτα μήπως αν το μεταφέρεις στο laptop γίνει η δουλειά σου.

EDIT: Ξέχασα να σου πω ότι για να δεις κάποιους φακέλους θα πρέπει να τους κάνεις ορατούς από το Control Panel->Folder Options->View->Show Hidden Files and Folders

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

To αρχείο pst που υπάρχει στο Documents and Settings είναι παρόμοιο με αυτό που δημιουργείται με το export. Υπάρχουν όμως μερικά προβλήματα αν το χρησιμοποιήσεις όπως είναι (κάτι που γινόταν μια χαρά μέχρι το Office 2000). Νομίζω ότι η Microsoft έχει ένα utility που κάνει αυτή τη δουλειά στα διαθέσιμα downloads για το Office. Ακόμα, ίσως βρει κάτι αντίστοιχο ψάχνοντας στο Google. Όλο και κάποιος θα έχει αναγκαστεί να κάνει αυτή τη μεταφορά.