johnt Δημοσιεύτηκε May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2006 Λοιπόν, ιδού το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω ένα Microsoft Outlook 2006 στο desktop PC μου και θέλω να κάνω export όλα τα emails που έχει το inbox στο Microsoft Outlook 2002 XP που έχω στο laptop μου. Το θέμα είναι ότι σε όποιο format και αν κάνω export τα emails μου, στο laptop δεν βγαίνουν ολόκληρα. Λείπουν οι senders ή/και οι παραλήπτες αλλά και τα emails δεν εμφανίζονται ολόκληρα στο body. Any ideas? :mad: Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Λοιπόν, ιδού το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω ένα Microsoft Outlook 2006 στο desktop PC μου και θέλω να κάνω export όλα τα emails που έχει το inbox στο Microsoft Outlook 2002 XP που έχω στο laptop μου. Το θέμα είναι ότι σε όποιο format και αν κάνω export τα emails μου, στο laptop δεν βγαίνουν ολόκληρα. Λείπουν οι senders ή/και οι παραλήπτες αλλά και τα emails δεν εμφανίζονται ολόκληρα στο body. Any ideas? :mad: Γεία χαρά...:happy: Μήπως το παρακάτω σε διευκολύνει...? :worry: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1391699#post1391699 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Λόγο του ότι κάνω transfer από Outlook2003 σε 2002-XP δεν υπάρχει συμβατότητα. Γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς τπτ άλλο. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. June 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 up up up... anyone? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Στο C:\Documents and Settings\Name of your user account\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook υπάρχει ένα pst αρχείο. Για κοίτα μήπως αν το μεταφέρεις στο laptop γίνει η δουλειά σου. EDIT: Ξέχασα να σου πω ότι για να δεις κάποιους φακέλους θα πρέπει να τους κάνεις ορατούς από το Control Panel->Folder Options->View->Show Hidden Files and Folders Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 To αρχείο pst που υπάρχει στο Documents and Settings είναι παρόμοιο με αυτό που δημιουργείται με το export. Υπάρχουν όμως μερικά προβλήματα αν το χρησιμοποιήσεις όπως είναι (κάτι που γινόταν μια χαρά μέχρι το Office 2000). Νομίζω ότι η Microsoft έχει ένα utility που κάνει αυτή τη δουλειά στα διαθέσιμα downloads για το Office. Ακόμα, ίσως βρει κάτι αντίστοιχο ψάχνοντας στο Google. Όλο και κάποιος θα έχει αναγκαστεί να κάνει αυτή τη μεταφορά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. June 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Χρήση αρχείου .pst του Outlook 2003 με νεότερες εκδόσεις του Outlook ;) Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts