Jump to content

Εκτέλεση εφαρμογής σε παράθυρο


tsioy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα χθες από ένα φίλο το Half life. Λόγω κάποιου είδους ασυμβατότητας της κάρτας γραφικών (ATi Radeon 9250) και την πανάρχαιας οθόνης μου (Belinea 102010:O ) , όταν μια εφαρμογή τρέχει full screen σε ανάλυση 640*480, η οθόνη μπαίνει σε stand-by mode και πρέπει να κάνω restart. Για να παρακάμψω το πρόβλημα αυτό, υπάρχει τρόπος να τρέχει η εφαρμογή σε window; Επίσης, έχω δοκιμάσει τις διάφορες ρυθμίσεις στο *.exe (Συμβατότητα πχ. windows 95, 98 , Me , ανάλυση 640*480) αλλά το πρόβλημα παραμένει.
there is no knowledge that is no power
Link to comment
Share on other sites

μπορεις να μου αναφερεις τα specs του πισι σου και της οθονης σου? Σε αλλα παιχνιδια σου το κανει αυτο? δοκιμασες να κανεις update τους drivers της καρτας γραφηκων (http://www.ati.com) η κατ'αρχας re install το παιχνιδι? Γιατι αμα ειναι το πρωτο half life ειναι ολιγον αδυνατο να μην μπορει να το σηκωσει το πισι σου...
Link to comment
Share on other sites

To συγκεκριμένο παιχνίδι έχει επιλογή (απο τις ρυθμίσεις) να τρέχει ως παράθυρο, αλλά!, αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις αν δεν ανοίξεις πρώτα την εφαρμογή σε πλήρη οθόνη.
Link to comment
Share on other sites

δεν τίθεται λόγος για τόσο παλιό παιχνίδι (half life 1), ακόμη και για το PC μου (PIII@667MHz , 384 MB RAM, Ati Radeon 9250). To πρόβλημα είναι ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να δω σωστά ανάλυση 640*480 full screen. Όσον αφορά τους drivers , έχω την έκδοση catalyst 5.12.
there is no knowledge that is no power
Link to comment
Share on other sites

Αυτο που αναφερεις ,οτι δηλαδη η οθονη μπαινει σε κατασταση αναμονης, μου εχει τυχει μετα απο αγορα νεας καρτας γραφικων.

 

Το προβλημα ηταν το εξης:

Η καρτα γραφικων εστελνε υψηλοτερο ρυθμο ανανεωσης στην οθονη απο αυτον που μπορουσε η οθονη να διαχειριστει με αποτελεσμα αυτη για να προστατευτει εμπαινε σε κατασταση αναμονης.

 

Αυτο που εκανα τοτε ηταν μεσω των drivers (Nvidia ηταν) να ορισω χειροκινητα χαμηλοτερα Herz για την αναλυση 640x480

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

 

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...