atsalakwtos Δημοσιεύτηκε May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2006 Παιδια SSSSSOOOOOSSS!!!!! Δε μπορω να χρησιμοποιησω το ποντικι!! Παραμενει ακινητο πεισματικα!! Ειναι κανενας ιος αυτό? Αλλαξα κι εβαλα ενα αλλο μηπως χαλασε αλλα τα ιδια :( Και τωρα καταφερα να γραψω με τη βοηθεια του Τab και του Εnter Τι φταιει? Πρωτη φορα μου συμβαινει! Ρεσταρτ,ιστοριες τιποτα δε βοηθησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παιδια SSSSSOOOOOSSS!!!!! Δε μπορω να χρησιμοποιησω το ποντικι!! Παραμενει ακινητο πεισματικα!! Ειναι κανενας ιος αυτό? Αλλαξα κι εβαλα ενα αλλο μηπως χαλασε αλλα τα ιδια :( Και τωρα καταφερα να γραψω με τη βοηθεια του Τab και του Εnter Τι φταιει? Πρωτη φορα μου συμβαινει! Ρεσταρτ,ιστοριες τιποτα δε βοηθησε... αν το εχεις στην στρογγυλη θυρα διπλα σε αυτη του πληκτρολογιου δοκιμασε να το συνδεσεις σε usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ευχαριστω Χριστο στη στρογγυλη το εχω,οπως το εχω εδω και χρονια Δεν εχω ποντικι με USB φις Τι μπορει να φταιει αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παιδια Βοηθειααααα Ακομα και φορματ εκανα στον υπολογιστη μου αλλα Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!:( Δεν εχω ποντικι!!!! Βλεπω το βελακι αλλα δε μπορω να το μετακινησω!!!!!! Επαναλαμβανω, ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ μηπως και λυθει το προβλημα αλλα παλι τα ιδια!!!!!! Ε και να θελω μητρικη τωρααα ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ε στη χειροτερη (δλδ να σου εχει χαλασει η θυρα) πας και παιρνεις ενα mouse usb, οχι μητρικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Σημερα το πρωι ανοιγω το PC μου και σε λιγο με ενημερωνει οτι εγκατασταθηκαν οι οδηγοι για νεο υλικο,παροτρυνοντας με να κανω επενεκκινηση. Κανω επανεκκινηση και βλεπω ανακουφισμενος οτι τωρα μπορω να κουνησω το βελακι.Συνεπως η θυρα λειτουργει Ομως.... Δε μπορω να το χρησιμοποιησω,γιατι δεν αποκρινεται στο κλικ,παρα μονο ελαχιστες φορες Αν μπορεσει καποιος να με βοηθησει ρε παιδια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Κατα ενα περιεργο τροπο ολα εστρωσαν.Εγω δεν εκανα τιποτα παντως Κατι ομως μου λεει οτι το προβλημα μου ειναι κατι σαν ιος Το χειροτερο? Πηγα να κανω Log in στο mail μου ,το οποιο χρησιμοποιω πανω απο 3 χρονια και απλα δεν μπορω:( Εχει τοσα πραγματα εκει μεσα που εχω παθει μεγαλη ζημια Η σκεψη μονο οτι καποιος μπηκε στο μαιλ μου αλλαζοντας κωδικους με τρελλαινει.Θα μπορουσα αραγε να κανω κατι γι'αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Κατα ενα περιεργο τροπο ολα εστρωσαν.Εγω δεν εκανα τιποτα παντως Κατι ομως μου λεει οτι το προβλημα μου ειναι κατι σαν ιος Το χειροτερο? Πηγα να κανω Log in στο mail μου ,το οποιο χρησιμοποιω πανω απο 3 χρονια και απλα δεν μπορω:( Εχει τοσα πραγματα εκει μεσα που εχω παθει μεγαλη ζημια Η σκεψη μονο οτι καποιος μπηκε στο μαιλ μου αλλαζοντας κωδικους με τρελλαινει.Θα μπορουσα αραγε να κανω κατι γι'αυτο? Αν είχες στο yahoo, ή κατι τέτοιο free μετά από 3-4 μήνες χωρίς να κάνεις login διαγράφεται ο λογαριασμός.. Αν έγινε αυτό δεν μπορείς να κάνεις τπτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Επανηλθε το προβλημα!!!!! Κι οχι μονο αυτο.Πριν λιγο μπηκα στο λογαριασμο μου στο E-bay και ειμαι suspended!!!!! Τι ειναι αυτο που εχω παθει? Και να φανταστειτε εκανα φορματ για να σβησω ιους και τα τοιαυτα!!! Καπου διαβαζα οτι καποιοι ιοι δεν σβηνονται ουτε με φορματ Υπαρχει περιπτωση να εχω κατι τετοιο.Μπορειτε να μου υποδειξετε ενα Link για πληροφοριες ή να μου τα πειτε απο πρωτο χερι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Επανηλθε το προβλημα!!!!! Κι οχι μονο αυτο.Πριν λιγο μπηκα στο λογαριασμο μου στο E-bay και ειμαι suspended!!!!! Τι ειναι αυτο που εχω παθει? Και να φανταστειτε εκανα φορματ για να σβησω ιους και τα τοιαυτα!!! Καπου διαβαζα οτι καποιοι ιοι δεν σβηνονται ουτε με φορματ Υπαρχει περιπτωση να εχω κατι τετοιο.Μπορειτε να μου υποδειξετε ενα Link για πληροφοριες ή να μου τα πειτε απο πρωτο χερι? καταρχάς ηρέμησε... Πολύ πιθανό να είναι κάποιος ιός. Αλήθεια antivirus έχεις?? Αν όχι ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ. Κατέβασε ένα (υπάρχουν και δωρεάν - αν κοιτάξει στο ανάλογο thread) θα βρεις... Επίσης η πιθανότητα να έχεις κολλήσει ιο "που δεν σβήνει ούτε με format" είναι πολύ μικρή. Δεν μας εξηγείς τι έγινε τελικά με το e-mail σου; Ήταν όντως στο yahoo? Δεν έμπαινες και στο διακόψανε;; Γιατί αν όντως δεν έμπαινες για κανα 3μηνο 4μηνο, το κάνουν αυτό όπως είπε και ο aijivl. Όσο για τον λογαριασμό σου στο e-bay, είσαι σίγουρος πως δεν γράφεις απλά λάθος κωδικό; Αν ναι, τότε κοίτα τα σχόλια που έχουν κάνει άλλοι χρήστες για σένα, μήπως κάποιος κατάφερε να σου "κλέψε" το username, και αγόραζε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 trojan, ιός, backdoor, τι να πώ... που είναι το μυαλό σου ρε atsalakwtos; μετά το φορμάτ, τι εφαρμογές εγκατέστησες; μήπως ο "ιός" είναι ήδη μέσα σε κάποια εφαρμογή; το πιο πιθανό, απο αυτά που διάβασα μέχρι τώρα, είναι να σου την έφερε κάποιος αρχικά απενεργοποιώντας τη λειτουργία του mouse (LOL) και μετά να προχώρησε τόσο σε αλλαγές του email account σου, όσο και στο "πήδημα" του ebay λογαρισμού σου. Αλήθεια, έχεις εχθρούς; eΕχθρούς; Την έσπασες σε κανέναν; Μπαίνεις σε chat rooms; Σε τσοντοιστότοπους; Κρακοϊστότοπους; Γενικά με τα popup παράθυρα πως τα πάς; Έχεις δεν έχεις antivirus εγκατεστημένο, για μια καλοστημένη δουλειά είσαι (είμαστε, όλοι μας) ευάλωτοι. Δοκίμασε και πάλι φορμάτ, !!ΑΛΛΑ!! μην εγκαταστήσεις τίποτα απο αυτά που έχεις ήδη στον σκληρό/δισκάκια σου. Όλα να τα βρεις απο τις επίσημες πηγές τους (αν έχεις παράνομο λογισμικό, δυστηχώς θα πρέπει να πάρεις τον σωστό δρόμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Κατ'αρχας παιδια σας ειμαι υποχρεος που μπαινετε στο κοπο να με βοηθησετε 1)Τελικα ο Suspended Ebay λογαριασμος μου οφειλεται στο οτι προσφατα ανοιξα εναν και στην αδερφη μου και δηλωσα ιδιο τοπο κατοικιας με τον δικο μου,ελπιζω σε 2-3 μερες να ξεκαθαρισει αυτο 2) Ο e-mail λογαριασμος που εχει προβλημα ειναι hotlinemail.Ομως οταν κανω login δεν μου βγαζει μηνυμα ''invalid password...blablabla''.Με πεταει στη σελιδα την αρχικη με καθαρα και τα δυο πεδια χωρις σχολια. Το μειλ μου αυτο το ανοιγω καθημερινα 3) Αξιζει να αναφερω οτι πριν 15 μερες ειχα ξανακανει φορματ.Με παραξενεψε το γεγονος οτι απο τα 20 GB του σκληρου μου , αυτα που εμφανιζονταν διαθεσιμα για φορματ ηταν περιπου 18. Ο υπολογιστης μου αυτες τις μερες δουλευε παντως ρολοι 4) μετα το φορματ που εκανα εχτες το βραδυ δε περασα Κ Α Ν Ε Ν Α προγραμμα,ουτε καν office! 5) Το κολλημα του ποντικιου χτες το μεσημερι συνεβη αφου επισκεφτηκα ενα site σχετικο με μυστικες υπηρεσιες( τελικα ο Τζειμς Μποντ ζει.. :) ) Site με κρακακια και τετοια δεν επισκεπτομαι ποτε,τζοντοσαιτ αραια και που(εξαρταται απο το ποσο συνεπης ειναι η γυναικα) αλλα οχι τιποτα παραξενα. e-Εχθρους δεν μπορω να φανταστω.Chat καθολου, pop-ups ελαχιστες φορες Αν ξανακανω Φορματ ειναι πιθανο να φτιαξει για λιγο και μετα να ξαναχαλασει Λυση μαχαιρι υπαρχει? Ειναι πχ λυση να αλλαξω σκληρο ή η απειλη αρκειται στο να ξερει τη διευθυνση μου για να με τυρραναει? Trojan κτλ δεν εξαλειφονται με φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 2) σβήσε τα cookies του browser σου (ότι αφορούν hotmail και MSN). Αν χρησιμοποιείς safari/firefox/mozilla τότε είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι παράλογο, μιας και η microsoft αποφάσισε να κάνει το hotmail της να δουλεύει μόνο με internet explorer. 3) Φυσιολογικό, γιατί ο χώρος των 20gb είναι εικονικός, ενώ όταν μετριέται πραγματικά σε bytes/kb's, τότε μειώνεται. Προσωπικά ο 160gb Western Digital, εμφανίζεται ως 149gb, ενώ ο Maxtor 80gb εμφανίζεται ως 76gb. 5) Δε μας είπες τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείς, τι σύνδεση ιντερνετ έχεις; Να καταγράψεις τα sites που επισκέπτεσαι σε μια κόλλα χαρτί και να έχεις τα μάτια σου 14. Trojan, ναι. Εξαφανίζονται μετά απο φορμάτ. Αν δεν έχεις static IP (δηλαδή μόνιμη IP διεύθυνση στο ιντερνετ) τότε δε βρίσκω λόγο να ανησυχείς για εντοπισμό σου απο κακόβουλους χρήστες, μιας και όταν συνδέεσαι στο νετ, η ΙΡ σου πάντα αλλάζει. Απολογισμός, αν ισχύει αυτό με τα cookies/hotmail και έχει λυθεί το πρόβλημα με το ebay, τότε τα πράγματα είναι ευχάριστα. Ενημέρωσέ μας αν γουστάρεις και βλέπουμε την συνέχεια μαζί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Kenny σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου 1)Δεν ειναι hotmail το mail μου,αλλα hotlinemail . Ακου να δεις πως μπορεσα και μπηκα τελικα.Εχει μια επιλογη ''secure login''.Το επιλεγω,συμπληρωνω τα πεδια με username και password και ...βουαλά....εντελως κουφο ε? Αν δεν επιλεξω να μπω με secure τοτε με ξαναπεταει στην αρχικη οπως εγραψα και πιο πανω Αυτο τι να σημαινει αραγε?Μηπως ανιχνευει κατι λαθος στον υπολογιστη μου και με προστατευει αποτρεποντας την εισοδο μου? 2)Τωρα τελευταια περασα τα απλα XP χωρις κανενα SP, 512 HOL η συνδεση 3)Παντως θυμαμαι οτι στο φορματ που ειχα κανει πριν 3 εβδομαδες τα διαθεσιμα ηταν 17... κατι ΜΒ ενω τωρα ηταν 16...κατι και πιο παλια ηταν 19...+ Το ποντικι ειναι ακομα κολλημενο πρεπει να πω.Με δεδομενο οτι μπαινει μονο με secure ισως κατι οντως εχει κολλησε ο υπολογιστης,τι πιστευεις? Συμπληρωνω οτι στο yahoo mail μου μπαινω κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Το ποντικι ειναι ακομα κολλημενο πρεπει να πω.Με δεδομενο οτι μπαινει μονο με secure ισως κατι οντως εχει κολλησε ο υπολογιστης,τι πιστευεις? Συμπληρωνω οτι στο yahoo mail μου μπαινω κανονικοτατα δοκίμασες άλλο ποντίκι; το επιτυχημένο secure login μπορεί (συγκριτικά με το failed απλό login) μπορεί να οφείλεται στον συνδυασμό cookies και ρυθμίσεις του browser σου. Δοκίμασε με firefox/IE ακόμη και τον opera για να δεις συμπεριφορές. Δε νομίζω οτι θα πρέπει να σε απασχολεί και τόσο. ΠΧ στο mailbox.gr κάθε φορά πρέπει να κάνω login δυο φορές για να πιάνει πάντα η 2η. Τελικά πήγα στο y! και ησύχασα. Γιατί δε κάνεις το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Μαλλον βρηκα τι φταιει.Εχτες λεω ''και δε κανω ενα ψαξιμο στο google για drivers για το ποντικι?'' βρηκα τους drivers απο to site τις Μicrosoft ,τους εγκατεστησα κι επιτελους το ποντικι ζωντανεψε.Σερφαρα κανονικα μεχρι που ειπα να μπω στο hotlinemail για να μπω στο λογαριασμο μου.Μπαινω με secure login και στο inbox κλικαρω ενα παλιο mail για καποιες πληροφοριες.Ε... τι το ηθελα ?! σε λιγο αρχισε να ξανακολλαει το ποντικι και τελικα τα 'παιξε.Σημειωτέον οτι οταν εκανα κλικ στο παλιο αυτο μηνυμα βγηκε κουτακι που με πληροφορουσε οτι το μηνυμα αυτο περιεχει καποια λαθοσ στοιχεια( ή καπως ετσι δε θυμαμαι ακριβως) αλλα εγω το ανοιξα σαν καλος μ@λ@κ@* με ποιο προγραμμα θα μπορουσα να ελεγχω για ιους και συναχια τα μηνυματα μου οσο το δυνατον καλυτερα?Παιζει τιποτα δυνατο? Μηπως ο αποστολεας του μηνυματος ηθελε να μου τα στειλει ή απλα εκατσε?Τι λες Kenny? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 δεν ανοίγεις συνημμένα αρχεία απο τα emails. ΠΧ, αρχεία με επεκτάσεις .scr, .exe, .com, .vbs και εννοείτε οτι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ τα αρχεία μέσω του browser σου, αλλά τα κατεβάζεις στον σκληρό σου δίσκο >> δεξί κλίκ πάνω στο αρχείο >> scan file για ιούς. Αχ, γαμώτη, δεν έχω antivirus στο pc μου και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα. Εκπαίδευση θες, εκπαίδευση!! Δε μπορώ να σου γράφω τι να κάνεις και τι όχι γιατί θα γίνει το thread αυτό η parttime δουλειά μου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι εμπειρία, και το πάθημα σου να γίνεται μάθημα. Αναζητήσεις στο google, τα μάτια σου ανοιχτά. Να, δυο χρήσιμες παράμετροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts