Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Θέματα

lsk1977
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμένα δεν...γενικώς (6680).:(

Δεν λειτουργεί σε σένα ? :confused: :blink: :worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δεν λειτουργεί σε σένα ? :confused: :blink: :worry:

Θέλει το Series 60 scalable skins support.

Είναι κατάλληλο για Ν70 και μετά...

Θέλει το Series 60 scalable skins support.

Είναι κατάλληλο για Ν70 και μετά...

Πάντως πρέπει να το βάλεις γιατί, αντικειμένα μιλώντας, αξίζει να έχεις ένα τέτοιο θέμα. ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Πάντως πρέπει να το βάλεις γιατί, αντικειμένα μιλώντας, αξίζει να έχεις ένα τέτοιο θέμα. ;)

Δεν εγκαθίσταται καν διότι δεν υποστηρίζει αυτό που σου είπα στο προηγούμενο ποστ μου...

Δεν εγκαθίσταται καν διότι δεν υποστηρίζει αυτό που σου είπα στο προηγούμενο ποστ μου...

Γιατί εγώ νομίζω ότι το 6680 ανήκει στη γενιά του Ν70 ? :X :worry:

Γιατί εγώ νομίζω ότι το 6680 ανήκει στη γενιά του Ν70 ? :X :worry:

Nokia N70 :Symbian OS v8.1a - S60 2nd Edition, Feature Pack 3-scalable skins support

Nokia 6680 : Symbian OS v8.0a - S60 2nd Edition, Feature Pack 2

:geek:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μόλις έβαλα animated θέμα στο Ν70. :w00t: Δεν μπορώ να πω, είναι και μαμώ τα θέματα, ειδικά αυτό που έβαλα. Περνάω στο παρασύνθημα, θα καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία τώρα? :worry:

Μόλις έβαλα animated θέμα στο Ν70. :w00t: Δεν μπορώ να πω, είναι και μαμώ τα θέματα, ειδικά αυτό που έβαλα. Περνάω στο παρασύνθημα, θα καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία τώρα? :worry:

ε σοσ να ναι η καταναλωση θα ειναι μεγαλυτερη.αμμα δεις και η μπαταρια σου τα φτινει γρηγορα αλλαξε το

ε σοσ να ναι η καταναλωση θα ειναι μεγαλυτερη.αμμα δεις και η μπαταρια σου τα φτινει γρηγορα αλλαξε το

Όχι δεν καταναλώνει πολύ τελικά. Το παρατήρησα. Απλά το έβγαλα για το λόγο ότι όταν κινείται το wallpaper, η διαφανής μπάρα που εμφανίζεται όταν ανοίγεις το bluetooth, δέχεσαι μύνημα, στέλνεις μύνημα κλπ κλπ μένει σταθερή και φαίνεται σαν να είναι κολλημένο σε εκείνο το σημείο. :)

δηλαδη τοσα θεματα τοσους ηχους που κατεβαζει ο κοσμος ποιος χρεωνεται για ολα αυτα ρε παιδια;για το σαιτ zedge μιλαω

δηλαδη τοσα θεματα τοσους ηχους που κατεβαζει ο κοσμος ποιος χρεωνεται για ολα αυτα ρε παιδια;για το σαιτ zedge μιλαω

Κανένας δεν χρώνεται, βγάζουν κιαπο πάνω απο τις διαφημίσεις που κάνουν.

Τα θέματα δεν τα φτιάχνουν μόνο αυτοί που έχουν την σελίδα, ανεβάζουν και τα μέλη.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ρε παιδια κατεβαζα μια χαρα τα θεματα και ξαφνικα εκει που κατεβασα ενα θεμα μου λεει αντικατασταση το 1.11.2 με το 0.00.0.κατι τετοια νουμερα ελεγε πατησα ναι και τωρα παω να κατεβασω τα θεματα που κατεβαζα και πριν και δε τα κατεβαζει μου γραφει κατι για συμβατοτητα στοπ

ρε παιδια κατεβαζα μια χαρα τα θεματα και ξαφνικα εκει που κατεβασα ενα θεμα μου λεει αντικατασταση το 1.11.2 με το 0.00.0.κατι τετοια νουμερα ελεγε πατησα ναι και τωρα παω να κατεβασω τα θεματα που κατεβαζα και πριν και δε τα κατεβαζει μου γραφει κατι για συμβατοτητα στοπ

Κάνε delete τα θέματα που κατέβασες τελευταία φορά, κάνε restart τον υπολογιστή σου και ξαναπροσπάθησε να κατεβάσεις τα θέματα που θέλεις. :)

Κάνε delete τα θέματα που κατέβασες τελευταία φορά, κάνε restart τον υπολογιστή σου και ξαναπροσπάθησε να κατεβάσεις τα θέματα που θέλεις. :)

φιλε μου δε μιλαω για τον υπολογιστη αλλα για το κινητο μιλαω.κατεβασα ενα θεμα στο κινητο και ελεγε για αντικατασταση με κατι νουμερα 1.11.1 σε 0.00.0 κατι τετοιο δε θυμαμαι και απο εκεινη τη στιγμη που προσπαθω να κατεβασω καποιο θεμα στο κινητο δε το κανει και μου γραφει κατι για συμβατοτητα στοπ

φιλε μου δε μιλαω για τον υπολογιστη αλλα για το κινητο μιλαω.κατεβασα ενα θεμα στο κινητο και ελεγε για αντικατασταση με κατι νουμερα 1.11.1 σε 0.00.0 κατι τετοιο δε θυμαμαι και απο εκεινη τη στιγμη που προσπαθω να κατεβασω καποιο θεμα στο κινητο δε το κανει και μου γραφει κατι για συμβατοτητα στοπ

Με συγχωρείς, λάθος κατάλαβα. :O Σβήσε τα θέματα που έβαλες τώρα τελευταία, κάνε επανεκκίνηση το κινητό σου και προσπάθησε να το ξαναβάλεις. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. ;)

Με συγχωρείς, λάθος κατάλαβα. :O Σβήσε τα θέματα που έβαλες τώρα τελευταία, κάνε επανεκκίνηση το κινητό σου και προσπάθησε να το ξαναβάλεις. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. ;)

δεν εσβησα κανενα θεμα.οταν παω να στειλω θεμα μου γραφει αδυναμια εγκαταστασης συμβατοτητα με series 60 skin support εκδοση 0.00.

λοιπον ολα καλα εσβησα ενα θεμα αυτο εκανε ολη τη δουλεια και δε μπορουσα να κατεβασω αλλο θεμα :D

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω το Ν70, προσπαθώ να εγκαταστήσω στο κινητό προγραμματα ή θέματα και μου βγάζει σφάλμα. συγκεκριμένα μου γράφει: Σφάλμα ασφάλειας στην εγκατάσταση. Εγκατάσταση αδύνατη!

Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω το Ν70, προσπαθώ να εγκαταστήσω στο κινητό προγραμματα ή θέματα και μου βγάζει σφάλμα. συγκεκριμένα μου γράφει: Σφάλμα ασφάλειας στην εγκατάσταση. Εγκατάσταση αδύνατη!

Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό?

θα πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις των εφαρμογων

Πηγαινε στο μενου Διαχειριση εφαρμογων

,επιλογες ,ρυθμισεις : Εγκατασταση λογισμικου->ΟΛΑ

και Ελεγχος πιστοπ.συνδ. ->ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΗΤΑΝ!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχετικα με ωραια θεματακια ,να θυμισω το

http://www.babinokia.com/?page_id=267

iPhone 5S Space Grey

iphone theme για Symbian OS 7.x and 8.x S60 κινητά

http://www.iphone-downloads.info/dloads/skins/symbian_s60_iphone_skin.zip

http://www.iphoneworld.ca/wp-content/uploads/2007/03/leo_s60_iphone.jpg

In Trance We Trust