mixalaros Δημοσιεύτηκε May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2006 παιδια καλησπερα! προσφατα κατεβασα κατι επειδοδια του lost αλλα ειναι σε μορφη .rm δηλαδη για RealPlayer. εχω και τους υποτιτλους σε μορφη .srt αλλα δεν μπορω να τους βαλω στην ταινια. μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα 'η καποιον τροπο? (το bsplayer δεν ανοιγει τα αρχεια .rm) ευχαριστω!!! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 παιδια καλησπερα! προσφατα κατεβασα κατι επειδοδια του lost αλλα ειναι σε μορφη .rm δηλαδη για RealPlayer. εχω και τους υποτιτλους σε μορφη .srt αλλα δεν μπορω να τους βαλω στην ταινια. μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα 'η καποιον τροπο? (το bsplayer δεν ανοιγει τα αρχεια .rm) ευχαριστω!!! Καλημέρα...:happy: Αν θες ρίξε μια ματιά στα παρακάτω link πιστεύω να σε βοηθήσουν... http://dvd.stuff.gr/ http://www.greeksubs.com/ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Real Alternative 1.48 δοκιμασες; (Ultrex δοκιμασες; :p ) Δοκιμασε τo και θα με θυμηθεις! ;) (τουλαχιστον για rmvb αρχεια δουλευει) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. May 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Σας ευχαριστω και τους 2. τελικα εβαλα το Real Alternative 1.48 και το ανοιξα με το Bsplayer. αλλα εχω την υποψια οτι πλεον δεν μου ανοιηει ο Real Player!!! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts