oresti Δημοσιεύτηκε May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2006 Λοιπον, έχω κανει την εξής συνδεσμολογία: PC | | (switch) | | | | router AP το router ειναι το JetSpeed 500 και για AP εχω ενα WRT54G. στο pc στην πορτα 4777 τρέχει το e-mule ενα web server για remote control του eMule, (ακρως χρήσιμο) το οποίο το έχω ρυθμίσει στο ΝΑΤ, ώστε να το βλέπω και απο ιντερνετ και δουλεύει κανονικά. το πρόβλημα: συνδέομαι με ενα laptop στο AP ασύρματα και ενω pingαρω κανονικα το router και το PC (ειναι στο ιδιο subnet ολα) χτυπώντας 192.168.1.12:4777 δε μου δείχνει τιποτα. Ακομη νομίζω πως απο το pc δεν μπορώ να κανω ping στο laptop... Κατι ακομη. Εστω οτι εχω δυο clients στο WRT και ο ενας εχει dsl, μπορώ να τη μοιράσω στον άλλο client χωρίς πολή φασαρία? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Κατάρχην μια ερωτηση:Αφου εχεις το wrt το switch τι το θες? Για το προβλημα με τo με το e-mule εχω αποψη, αλλα δοκιμασες να τεσταρεις αμα δουλευει απο το ιδιο το μηχανημα που ειναι ο server?Δλδ 127.0.0.1:4777. Και ξανατσεκαρε το port forwarding. Κατι ακομη. Εστω οτι εχω δυο clients στο WRT και ο ενας εχει dsl, μπορώ να τη μοιράσω στον άλλο client χωρίς πολή φασαρία? To modem που ειναι συνδεδεμενο?Γιατι δεν το βαζεις πανω στο wrt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ίσως το πρόβλημα να ειναι στην περιγραφή μου. Μιλάω με λίγα στοιχεία, για να μη γίνει σύγχιση. Κατ'αρχάς το switch του wrt η ειναι για τα μπάζα, ή μου διέφυγε κάποια ρύθμιση, η οποία θα του επέτρεπε να μην δίνει ολο το bandwidth στην wlan και να παίρνει κατι αυτός απο την ethernet. Στο switch απάνω εχω αλλα δυο pc, γιαυτό το θέλω :) οσο για το emule... Φαίνεται ακόμη και απο ιντερνετ λέω, άρα δουλέυει. Η απορία μου ειναι γιατί να μη το βλέπει κάποιος απο wi-fi. Το portforward άλλη δουλειά κανει, και την κανει και καλα. Για το δεύτερο ερώτημα, το router συνδέεται σε εναν client... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Κατ'αρχάς το switch του wrt η ειναι για τα μπάζα, ή μου διέφυγε κάποια ρύθμιση, η οποία θα του επέτρεπε να μην δίνει ολο το bandwidth στην wlan και να παίρνει κατι αυτός απο την ethernet. Πηγαινε Application and gaming->QoS κανε το enable και φτιαξε τις ρυθμισεις οπως θες.Αν και εγω που το εχω disable δεν εχω τετοιου ειδους προβληματα με το wireless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Το πρόβλημα μου δεν ειναι το switch του wrt... ;-) Θελω λυση στο πρόβλημα μου!!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts