slash7 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 εχω παει και το drive me αλλα τιποτα. το χω βρει αλλα κανενα νουμερο... http://mystikes.selid.es/3/mobb3f.html Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 εχω παει και το drive me αλλα τιποτα. το χω βρει αλλα κανενα νουμερο... http://mystikes.selid.es/3/mobb3f.html Κοιτα παλι τον χαρτη και δες τον καθετο δρομο στην διευθυνση που σου δινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 akyro.. to brhka.. kotsana petaksa.. ama 8eloun oi mods na to diagrapsoun... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Βοηθεια στο 44.... http://mystikes.selid.es/5/mttp9231.html Εχω σκασει απο χθες το βραδυ... δεν γινεται θα εκραγω. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Το mastermind το παιχνίδι το ξέρεις? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Το mastermind το παιχνίδι το ξέρεις? Οχι.. Εκει ειναι το προβλημα.. Διαβασα κατι χιντς που χουν δωσει γενικως τα παιδια για τα κουτια τα μαυρα τα κοκκινα και αυτα.. αλλα τπτ, πλζ βοηθεια.. η αμα θυμασαι κανενα πμ...:) Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Το κόκκινο σημαίνει οτι στο συνδιασμό υπάρχει ένα γράμμα-αριθμός που βρίσκεται στη σωστή θέση. Το μάυρο οτι υπάρχει υπάρχει στον συνδιασμό το γράμμα-αριθμός αλλά σε άλλη θέση. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Lordy Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 eugenios thx man! exeis apolyto dikio. :D thymamai oti kapou thn eixa dei thn apantisi alla den thymomouna ti ekana! xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallie Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 HELP!!!!!! HELP!!!! ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟ 31!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! PLEASEEEE!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Δεν μπορουμε α θυμοματε απεξω ολυς τους γριφους γι'αυτο αν θες δωσε μας ενα link... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoulini Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παιδιά βοηθήστε με.... έφτασα στην 99 για να κολλήσω τόσο άσχημα!!! τι θέλει να πει ο ποιητής λέγοντας όνομα και πράγμα;;; χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoulini Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ξέχασα το link erotisi 99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Δεν ειναι δυσκολο... Σκεψου σε ποιο επιπεδο εισαι και τι ευχη θα εκανες στον εαυτο σου...;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoulini Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ευχαριστώ για τη βοήθεια αν και εξακολουθώ να μη βρίσκω την απάντηση... θα ξεκολλήσω που θα πάει...! :wacko::wacko::wacko: ξεκόλλησα!!!! είμαι άθλια πάντως... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNiA_RoXx Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 παιδια πρεπει να ειμαι πολυ ηλιθια. διαβασα ολα τα τιπς σας για την 53 με τις νοτες αλλα ακρη δεν εβγαλα:cry: και ξερω και πενταγραμμα και νοτες και ολα!Τι διαολο, 5 χρονια κανω θεωρια και κολλαω σε κατι τετοια -.- μια παραπανισια βοηθεια για αυτους που δεν παιρνουν γρηγορες στροφες... ε? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 παιδια τι παιζει στην 15? photoshop?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ρε παιδια μην ξεχνατε να βαζετε το link της σελιδας.... Αν το δωσεις ισως μπορουμε να βοηθησουμε... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 οκ το βρηκα! ψαχνω τα hints για την 21 με τον βυρωνα τωρα.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoinemos Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 παιδια εμαι σε μια δραματικη κατασταση και πιστεψτε με θα το σπασω το μηχανημα γι αυτο ας μου πει καποιος μια λυση για το 53 αυτο με τις νοτες. pleeeease:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Βάλε το link να βοηθήσουμε. Έχω κάνει τέσσερα χρόνια θεωρία και τρία αρμονία, και έχω μια εκπληκτική δασκάλα που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XazoC Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 re pedia mia voh8eia isws me to epipedo 9? eida pou legate sia kapoia shmata mors... kati allo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 To 88.mp3 ρε παιδια τι ειναι;;; Εχω ψαξει στο google και μου εβγαλε μια σελιδα απο το pathfinder με ενα αρχειο 88.μπ3 αλλα ειναι απλα ενα μουσικο κομματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelmeister Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 λοιπον κοιτα τι θα κανεις... θα πατησεις πανω στο γκρι κουτακι και θα πληκτρολογισεις τον 'κωδικο' που βλεπεις απο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelopulos Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εγω παντως κολλησα στο επιπεδο 6 με τα σχηματα, δε μπορω να βγαλω ακρη! Καμια βοηθεια??? Είναι γραμματοσειρά windings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroksilanthi Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) ρε παιδιά,στην 65, έχω βρει το κρυπτογραφημένο κάτω κάτω, έχω βρει το url για την Vel,έχω κάνει όσους συνδυασμούς γίνονται και πάλι τπτ. τι θέλει πια; http://mystikes.selid.es/7/mdania.html HELP!!!!!! HELP!!!! ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟ 31!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! PLEASEEEE!!!! είναι λίγο ιδιαίτερη ερώτηση.αν πατήσεις apokries.txt πιθανότατα θα σου βγάλει ορνιθοσκαλίσματα.αν το ανοίξεις με άλλον browser ή με άλλο pc θα σου δώσει μια εικόνα. Edited February 7, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts