Jump to content

Σε ποιο νησί να πάω διακοπές;

haris2121
 Κοινοποίηση

Ποιο νησί προτείνετε;  

197 members have voted

1. 1. Ποιο νησί προτείνετε;

• Αμοργός
      11
    • Νάξος
      12
    • Ρόδος
      46
    • Αλλόνησος
      6
    • Ζάκυνθος
      32
    • Κέρκυρα
      28
    • Σαντορίνη
      14
    • Μήλος
      14
    • Χίος
      8
    • Σύρος
      3
    • Μύκονος
      1
    • Ιος
      11
    • Πάρος
      11

Recommended Posts

Χμ...έχω μείνει κέντρο Λευκάδα, Νυδρί και Βασιλική. Σας προτείνω κέντρο ώστε το πρωί να παίρνετε το αυτοκίνητο και να πηγαίνετε στις διάφορες παραλίες για μπάνιο και μετά για φαγητό και το βράδυ να αφήνετε το αυτοκίνητο στη θέση του και να πηγαίνετε με τα ποδαράκια σας βόλτα στο κέντρο Λευκάδας που υπάρχουν και ωραία μπαράκια και ωραία εστιατόρια. Μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας χωρίς να ανησυχείτε για αστυνομία κτλ. Επίσης, απογευματάκι βραδάκι αξίζει και βολτούλα για χάζι στα διάφορα μαγαζάκια, παγωτό μηχανής κτλ.

Το παρκάρισμα και σε Λευκάδα και σε Νυδρί και σε Βασιλική είναι κομματάκι δύσκολο (ανάλογα βέβαια και την εποχή που θα πάτε!) αλλά έχει σαφώς μεγαλύτερο χώρο στη Λευκάδα, μη σας αγχώνει αυτό.

Από παραλίες: Κάθισμα (προσοχή στα κύματα), Πόρτο Κατσίκι (η πιο τέλεια παραλία που έχεις δει!). Παραλίες έχει και στη Βασιλική (καλή, αλλά τπτ ιδιαίτερο απ' ότι θυμάμαι) και στο Νυδρί (γίνεται πανικός εκεί, πάνε οι πιο μπίχλες τουρίστες) και στη Γύρα (που είναι κοντά στη Λευκάδα και έχει και μια ωραία ταβερνούλα για μεσημέρι, η παραλία καλή). edit:αα ναι είναι και ο Αγιος Νικήτας...ωραία παραλία και αυτή με 2 ωραίες ταβερνούλες από πάνω, αν είναι αυτή που θυμάμαι!

Δε μου 'ρχεται κάτι άλλο να πω...ας πει και ο nikoskat την άποψή του και αποφασίζεις μετά ;)

Α! Όσο για τη διαδρομή...δε θυμάμαι ποια μέρη αξίζουν...κάπου εκεί στο Μεσολόγγι κάναμε μια στάση κάποτε για φαγητό, αλλά τπτ φοβερό. Το Ταξίδι με αυτοκίνητο διαρκεί περίπου 6-7 ώρες ανάλογα πόσο τρέχεις, τι κίνηση θα βρεις Ρίο-Αντίρριο! Το ΚΤΕΛ το κάνει σε 7-8 αν δεν κάνω λάθος.

"In the morning u know u won't remember a thing.."

• Απαντήσεις 406
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αφου θα'χετε αυτοκινητο και δε θελετε πολλη φασαρια θα ελεγα αγιο νικητα. εμενα μου αρεσει πολυ, κατηφορικος πεζοδρομος που οδηγει στην παραλια και δεξια αριστερα ταβερνακια. η θαλασσα ωραια αλλα μερικες φορες αγρια γιατι βλεπει Ιταλια.

επισης υπαρχουν ωραια χωρια στα βουνα αλλα δεν εχουν θαλασσα :p

κατα τη διαδρομη δε θα'λεγα οτι αξιζει κατι εκτος αν πατε απο Στερεα Ελλαδα οποτε και θα περασετε απο Αραχωβα...καλο, ε; :)

και να προτιματε θαλασσες απο Ιταλια μερια γιατι ειναι πανεμορφες.

τωρα ειδα το μηνυμα της amorphis και συμφωνω με το σκεπτικο του να μεινετε Λευκαδα και να πηγαινετε σε παραλιες το πρωι και φαγητο το βραδυ...το εχω κανει πολλες φορες και περασα τελεια.

μια σημειωση, η διαδρομη μπορει να γινει και σε 4,5-5 ωρες γιατι υπαρχει η γεφυρα Ριο-Αντιριο, αν θελετε σταματατε και Πατρα που ειναι διπλα :)

Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ.

Θα το συζητήσω και θα ρωτήσω πάλι ότι θέλω.

Μεσολόγγι έχω πάει και Αράχωβα. Απλά λέγαμε να ξεκινήσουμε κάποιες μέρες νωρίτερα.

Εγώ θα δουλεύω μέχρι 8 Αυγούστου και 9΄με 10 λέγαμε να φύγουμε. Αν δεν υπάρχει κάτι στη διαδρομή μάλλον θα μείνουμε περισσότερες μέρες Λευκαδα.

Από αυτά που λέτε έχετε δίκιο στο να μείνουμε καλύτερα κέντρο.

Αχ! Άντε να περάσει ο καιρός να πάμε να κάνουμε τα μπανάκια μας :) Να βγάλουμε τη κορμάρα μας :D

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεχασα, ωραια ξενοδοχεια εχει και 3-4 χλμ πριν το Νυδρι με ωραια θεα, ησυχια και πισινουλες να βγαλετε τα κορμια σας :p

Άσε άσε!!!! Τέτοιες κορμάρες ελάχιστες υπάρχουν :p

Κοιτά μην το χρυσοπληρτώσουμε κιόλας το ξενοδοχείο. Όλο και κάποιο θα βρούμε απλά να ξέρω να πω να ψάξουν αν είναι στο κέντρο.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο τιμες θα σε γελασω, εγω ειχα επισκεφτει ενα για μπανακι και απλως πηρα κατι απ'το μπαρ, ξερεις...

εχει και ακριβα βεβαια.

ψαξε στο κεντρο παντως, ειναι το καλυτερο ;)

κορμια θανατηφορα :D

Μου είπε η γνωστή μου ότι θα κάνει ότι το καλύτερο, οπότε αν πω ότι θέλω και για κέτρνο πιστεύω να βρούμε κάτι σχετικά φθηνό, σχετικά βέβαια με το διάστημα που θέλουμε να πάμε.

Πέρυσι ας πούμε Σαντορίνη, είχα μείνει Περίσσα με 30 ευρώ τη βραδιά το δίκλινο. Πάλι από γνωστό βέβαια.:D

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χεχε "κορμιά θανατηφόρα"

Κέντρο είχα μείνει 2 φορές στο "Πυροφάνι"...ωραίο ξενοδοχείο, είχε και το μπαλκονάκι του για το απόγευμα ή βράδυ να αράξεις...βλέπει όμως στον κεντρικό πεζόδρομο...εμάς όμως δεν μας ενόχλησε ποτέ αυτό από άποψη φασαρίας. :)

Μου είπε η γνωστή μου ότι θα κάνει ότι το καλύτερο, οπότε αν πω ότι θέλω και για κέτρνο πιστεύω να βρούμε κάτι σχετικά φθηνό, σχετικά βέβαια με το διάστημα που θέλουμε να πάμε.

Πέρυσι ας πούμε Σαντορίνη, είχα μείνει Περίσσα με 30 ευρώ τη βραδιά το δίκλινο. Πάλι από γνωστό βέβαια.:D

Περίσσα είναι παραλία! Πως, λοιπόν, την πατήσατε (που είπες παραπάνω) και τώρα θέλετε όσο πιο κοντά στην παραλία γίνεται;! Εγώ είχα βρει (χωρίς γνωστό) χοτέλ στα Φηρά με θέα όλο τον κόλπο, ηφαίστειο κτλ...με 60 ευρώ το βράδυ! Άψογα? Και ακριβώς δίπλα τα άλλα ξενοδοχεία έιχαν τιμές από 120 ευρά και πάνω...υπήρχε βέβαια μια παγίδα που δε γνωρίζαμε...το ξενοδοχείο ήταν δίπλα εκεί που δένανε τα γαϊδούρια για τις γαϊδουροκαβαλαρίες...καταλαβαίνετε μυρωδιά ε... :wacko:

Την πατήσαμε εννοούσα που η Σαντορίνη δεν φημίζεται για τις θάλασσες - παραλίες! Όχι για την απόσταση από την θάλασσα :rolleyes:

Ωχ! Φαντάζομαι τι όμορφα που θα μύριζε... :wacko:

Εγώ που πήγα να τα πατήσω κιόλας! Ξέρεις με φλατ παππουτσάκι, έτσι όπως είναι και βουναλάκι αχχχχχ!!!! Ευτυχώς τη γλίτωσα!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που πήγα να τα πατήσω κιόλας! Ξέρεις με φλατ παππουτσάκι, έτσι όπως είναι και βουναλάκι αχχχχχ!!!! Ευτυχώς τη γλίτωσα!

ωραια πραματα :lol:

Τελικά έκλεισα στο Faros Hotel στις Σπέτσες με 45 € τη βραδιά. Ελπίζω να αποδειχτεί καλό...

Thanks for the info! Θα γράψω εντυπώσεις! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

gia sas paidia egw perisi eixa paei zakyntho milame gia trelo glenti ston lagana me parea 8 atoma. milame tis trelis ginotan apo agglous ena pragma san tin rodo. ap nixterini zwh den nomizw na min minei eyxaritimenos opios paei ta club ametrita enas dromos olo club-bar opou mazevontai olo aggloi ekei ligoi ellines. apo ellininiki nixterini zwh ine to argasi opou vrisketai konta sto lagana. afta ixa na pw episis piga kai kefallonia poli pio irema ta pragmata kai poli metria nixterini zwh.
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

gia sas paidia egw perisi eixa paei zakyntho milame gia trelo glenti ston lagana me parea 8 atoma. milame tis trelis ginotan apo agglous ena pragma san tin rodo. ap nixterini zwh den nomizw na min minei eyxaritimenos opios paei ta club ametrita enas dromos olo club-bar opou mazevontai olo aggloi ekei ligoi ellines. apo ellininiki nixterini zwh ine to argasi opou vrisketai konta sto lagana. afta ixa na pw episis piga kai kefallonia poli pio irema ta pragmata kai poli metria nixterini zwh.

πρεπει να διασκεδασεις με Αγγλους; οι Ελληνες λεπρα εχουν;

file mou egw den eipa afto outws i allws siga olo to xeimwna elliniko clubbing kanei kathe ellinas. pantws oi aggloi to daskedazoun para poli se ksefrenous rithmous aksizei na to dei kapios afto. sigoura merikes fores ftanoun se anithika oria kai se pragmata pou eida kai den mporw na pw edw. telos pantwn i zakynthos einai poli omorfo nisi kai syndiazei arketa pragmata gia ola ta gousta!!
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Στο Χορευτό Πηλίου έχει πάει κανείς? Ή στους Αγίους Σαράντα.

Έχει καλή θάλασσα?

Σκέφτομαι να πάω το σαβ/κο πάλι Πήλιο και επειδή έχουμε γυρίσει σχεδόν όλο το Πήλιο και δεν έχουμε πάει Χορευτό λέμε να πάμε εκεί αυτή τη φορά.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Χορευτό Πηλίου έχει πάει κανείς? Ή στους Αγίους Σαράντα.

Έχει καλή θάλασσα?

Σκέφτομαι να πάω το σαβ/κο πάλι Πήλιο και επειδή έχουμε γυρίσει σχεδόν όλο το Πήλιο και δεν έχουμε πάει Χορευτό λέμε να πάμε εκεί αυτή τη φορά.

Στους Άγιους Σαράντα η θάλασσα είναι λίγο καλύτερη από το Χορευτό... :)

Έχει και camping στο Χορευτό, αλλά το καλύτερο είναι στον Αϊ Γιάννη. ;)

Στον Άγιο Ιωάννη έχω πάει πολλές φορές.

Γι αυτό έλεγα κάτι διαφορετικό.

Δηλαδή λες καλύτερα Άγιο Ιωάννη παρά Χορευτό?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε....αφού έχεις πάει πολλές φορές στον Άγιο Ιωάννη,

πήγαινε και στο Χορευτό να δεις πως είναι, ή στους Άγιους Σαράντα όπως σου είπα και πιο πριν.

στη σκιαθο αν παει καποιος σε ποιο μερος ειναι καλυτερο να μεινει?

Επειδη μενω εκει 7 χρονια θα σου ελεγα πως ειναι καλυτερα να μεινεις εξω απο το χωριο και ειδικα στις κουκουναριες..

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

paidia kaneis apo santorini????thelo boitheia , eklseisa se ena ksenodoxeio sto imerovigli pou legetai SHINE HOTEL meso tou praktora mou , o opoios den to gnorize alla to brikame sto net . polu oraies fotografies sto site alla diabasa ena athlio review se ena kseno forum k exo arxisei na anisixo...

thelo boitheia

:D

Απο τους προορισμους της δημοσκοπησης, βρισκω τη Ροδο ή τη Κερκυρα, το καταλληλο μερος για να βρεις αυτο που ζητας.

Εναλλακτικα μπορεις να πας και Σαντορινη που αναφερθηκε και σε προηγουμενες σελιδες, αλλα και μια σταση πριν: Στην Ιο. Τα εχει ολα και συμφερει. Και μην ακουσω για ναρκωτικα και κακοφημο κοσμο, γιατι αυτα τα χρονια εχουν περασει ανεπιστεπτι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...