Jump to content

Sony Ericsson Z710i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα σημαντικό προβληματάκι :

Όταν πάρω ή με πάρουν τηλέφωνο κάποιες φορές μετά από 10 - 15 δευτερόλεπτα δεν ακούω τίποτα ούτε με ακούνε. Πρέπει να κλείσω την γραμμή και να ξαναπάρω. Τι φταίει ? Μπορεί να καταλάβει κανείς?

Κάτι πρέπει να παίζει με την λήψη.

Το σημαντικότερο είναι αν αυτό τυχαίνει σε εμένα ή υπάρχει γενικά σαν πρόβλημα.

Γενικά έχει άθλια λήψη σε σχέση με το Κ700 που έιχα πριν.Στο γραφείο (ημιυπόγειο) στα 5 μέτρα από την είσοο είναι στην μία γραμμή. Δεν παλεύεται έτσι η κατάσταση. Και είχα αρκετές προσδοκίες από κινητάκι αυτό.

Άσε που δεν πατάει και καλά το handsfree στην βάση του κινητού και συνεχώς πετάγεται το αριστερό ποδαράκι.

Τωρα του κάνω και αναβάθμιση από internet, θα δω αν αλλάξει κάτι.

Παιδιά καμιά πρόταση.

Ευχαριστώ

VF Giga Unlimited Ultra

• Απαντήσεις 527
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα σημαντικό προβληματάκι :

Όταν πάρω ή με πάρουν τηλέφωνο κάποιες φορές μετά από 10 - 15 δευτερόλεπτα δεν ακούω τίποτα ούτε με ακούνε. Πρέπει να κλείσω την γραμμή και να ξαναπάρω. Τι φταίει ? Μπορεί να καταλάβει κανείς?

Κάτι πρέπει να παίζει με την λήψη.

Το σημαντικότερο είναι αν αυτό τυχαίνει σε εμένα ή υπάρχει γενικά σαν πρόβλημα.

Γενικά έχει άθλια λήψη σε σχέση με το Κ700 που έιχα πριν.Στο γραφείο (ημιυπόγειο) στα 5 μέτρα από την είσοο είναι στην μία γραμμή. Δεν παλεύεται έτσι η κατάσταση. Και είχα αρκετές προσδοκίες από κινητάκι αυτό.

Άσε που δεν πατάει και καλά το handsfree στην βάση του κινητού και συνεχώς πετάγεται το αριστερό ποδαράκι.

Τωρα του κάνω και αναβάθμιση από internet, θα δω αν αλλάξει κάτι.

Παιδιά καμιά πρόταση.

Ευχαριστώ

παρομοιο προβλημα ειχε και το w810i παλιοτερα και με αναβαθμιση εφτιαξε το προβλημα.κανε μια αναβαθμιση και εσυ λοιπον..και αν συνεχιστει το προβλημα τοτε εισαι για SErvice.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια! Αγόρασα και εγώ το τηλ. πριν 2 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Να ρωτήσω κάτι για επιβεβαίωση, δέχεται παιχνίδια και θέματα όπως το Κ750 ;

Κάτι ακόμα: το update service της SE δε λειτουργεί σε Vista. Αν επιλέξω συμβατότητα για Windows XP, θα δουλέψει καλά ; If someone knows.. Thx !

Καλησπέρα.

Παρέλαβα το κινητό, το δούλεψα 4 μέρες, απλά καλούτσικο. Ικανοποιητική η μπαταρία του, διαρκεί αρκετά και με πολύ ομιλία μάλιστα.

Αρνητικό για μένα το μεγάλο πίσω μέρος της κεραίας, το χοντροκομμένο "π" που κάνει....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Γεια! Αγόρασα και εγώ το τηλ. πριν 2 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Να ρωτήσω κάτι για επιβεβαίωση, δέχεται παιχνίδια και θέματα όπως το Κ750 ;

Κάτι ακόμα: το update service της SE δε λειτουργεί σε Vista. Αν επιλέξω συμβατότητα για Windows XP, θα δουλέψει καλά ; If someone knows.. Thx !

Τα θεματα δεν ξερω αν δουλευεουν!! αλλα μην ανησυχεις..γιατι θα βρεις παρα πολλα θεματ για το κινητο σου!

Τα παιχνιδια δουλευουν κανονικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα θέματα από Κ750 μια χαρά κάνουν... :)

@ RAVER,ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτό που μένει να εξακριβώσω είναι αν θα μπορέσω να κάνω update με Windows XP Compatibility.

Παρακαλώ πολύ φίλε μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προσωπικά το έστειλα για 2η φορά μέσα σε 6 μήνες για service! Μου σβήνει η συσκευή στα καλά καθούμενα. Την πρώτη φορά το πήρα πίσω μετά από 1 μήνα (!!!) από το service & έμαθα ότι του έκαναν απλά αναβάθμιση! Αυτή τη φορά ζήτησα νέα συσκευή, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά συσκευή. Απλά είμαι γκαντέμης φαίνεται... .... ....

Μπα σε εμένα και μετά το update το κολπάκι με το χάσιμο συνεχίζει να το κάνει. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μιλάς για 30-40 δεύτερα και μετά να μην ακούς τίποτα.

Παιδιά από λήψη τί γίνεται? Εσάς πιάνει καλά?

VF Giga Unlimited Ultra

Μια απλή απορία...το ραδιόφωνο λειτουργεί μόνο με ακουστικά ή και χωρίς? Παρέχονται ακουστικά στη συσκευασία? Ευχαριστώω

To ραδιόφωνο λειτουργεί μόνο με τα ακουστικά, τα οποία παρέχονται στη συσκευασία!

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο (στα ίδια περίπου λεφτά) που να παρέχει τη δυνατότητα ραδιοφώνου χωρίς ακουστικά? (κάτι είχα δει αν και ξέρω ότι τα ακουστικά παίζουν τον ρόλο της κεραίας)

υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο (στα ίδια περίπου λεφτά) που να παρέχει τη δυνατότητα ραδιοφώνου χωρίς ακουστικά? (κάτι είχα δει αν και ξέρω ότι τα ακουστικά παίζουν τον ρόλο της κεραίας)

Υπαρχει κατι...εξτρα αξεσουαρ που κουμπωνει στο κατω μερος του κινητου και κανει για αυτη την δουλεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα σε εμένα και μετά το update το κολπάκι με το χάσιμο συνεχίζει να το κάνει. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μιλάς για 30-40 δεύτερα και μετά να μην ακούς τίποτα.

Παιδιά από λήψη τί γίνεται? Εσάς πιάνει καλά?

Προσωπικά και με ΤΙΜ (WIND πλέον...) πιάνει μια χαρά. Επίσης, ποτέ ως τώρα δεν μου παρουσιάστηκε αυτό το χάσιμο στην ομιλία που λες.

Ο μετρητής στους χαρακτήρες, όταν γράφουμε μηνύματα, γίνεται να βγαίνει από την αρχή;

Σε ολα τα κινητα της SE αυτο γινεται..οταν φτανεις στο τελος του μηνυματος σου βγαζει τον μετρητη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα παράξενο πράγμα. Πέρασα σήμερα κάτι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που είχα πάρει από μια ψηφιακή στο κινητό και όταν πήγα να τις δω πως θα φαίνονται στο φόντο στην αρχική οθόνη του κινητού, μου βγήκανε πιξελιασμένες. Γιατί αυτό, ξέρει κανείς;

Παιδιά έχει βγεί κανένα νέο firm που να μας απαλλάσσει από το ενοχλητικό φαινόμενο του να ανοίγεις το καπάκι όταν σε καλούν και να μην ακούγεσαι τα πρώτα 1-2 δευτερολεπτα?

Ένα παράξενο πράγμα. Πέρασα σήμερα κάτι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που είχα πάρει από μια ψηφιακή στο κινητό και όταν πήγα να τις δω πως θα φαίνονται στο φόντο στην αρχική οθόνη του κινητού, μου βγήκανε πιξελιασμένες. Γιατί αυτό, ξέρει κανείς;

Απ'ότι έχω καταλάβει, τα περισσότερα κινητά δεν κάνουν καλό resizing, με αποτέλεσμα το πιξέλιασμα που ανέφερες. Αν κάνεις τις εικόνες resize στην ανάλυση 176x220 pixels της οθόνης του κινητού, από κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στο PC, οι εικόνες θα φαίνονται κανονικά. Τσεκάρισε το "keep aspect ratio" για να μην παραμορφωθούν αν δεν ταιριάζουν στο κάδρο της οθόνης του κινητού.

Απ'ότι έχω καταλάβει, τα περισσότερα κινητά δεν κάνουν καλό resizing, με αποτέλεσμα το πιξέλιασμα που ανέφερες. Αν κάνεις τις εικόνες resize στην ανάλυση 176x220 pixels της οθόνης του κινητού, από κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στο PC, οι εικόνες θα φαίνονται κανονικά. Τσεκάρισε το "keep aspect ratio" για να μην παραμορφωθούν αν δεν ταιριάζουν στο κάδρο της οθόνης του κινητού.

Όντως, το έκανα αυτό και πλέον φαίνονται μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ.

• 1 month later...

Καλημέρα! Εχω το SE Z710i εδω και 1,5 μήνα.Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.Εχω όμως τις εξής ερωτήσεις.

1.Οταν λάμβάνω ένα sms, υπάρχει δυνατότητα να μην εμφανίζεται ο αποστολέας στην εξωτερική οθόνη?

2.Καθώς βλέπω τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει, μπορώ να κάνω zoom σε αυτές.Δεν βρήκα πουθενά αυτην την δυνατότητα, ουτε καν οταν πήγα να τις επεξεργαστω με το photodj.

3. Πως απερνεργοποιώ το gprs?(διαβασα καπου πιο πάνω οτι καταναλώνει μπαταρία)

Ευχαριστώ πολυ:)

Καλημέρα! Εχω το SE Z710i εδω και 1,5 μήνα.Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.Εχω όμως τις εξής ερωτήσεις.

1.Οταν λάμβάνω ένα sms, υπάρχει δυνατότητα να μην εμφανίζεται ο αποστολέας στην εξωτερική οθόνη?

2.Καθώς βλέπω τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει, μπορώ να κάνω zoom σε αυτές.Δεν βρήκα πουθενά αυτην την δυνατότητα, ουτε καν οταν πήγα να τις επεξεργαστω με το photodj.

3. Πως απερνεργοποιώ το gprs?(διαβασα καπου πιο πάνω οτι καταναλώνει μπαταρία)

Ευχαριστώ πολυ:)

Καλησπέρα.οταν λαμβανεις μηνυμα αναγκαστικα εμφανιζεται στην οθονη.ουτο δεν μπορεις να το ακυρωσεις.επισης για να :worry: την φωτογραφια κανωντας zoom θα πρεπει να επιλεξεις την φωτογραφια και να την βλεπεις οριζοντια και μετα με τα πλαινα πληκτρα εντασης να κανεις zoom πανω στην φωτογραφια.

το gprs απενεργοποιεις επιλεγωντας μενου--->ρυθμισεις--->συνδεσιμοτητα--->επικοινωνια δεδομενων--->προτιμηση υπηρεσιας--->Μονο GSM! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Z710i