Jump to content

Sony Ericsson Z710i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά εντάξει όχι και χωρίς καπάκι, τη δουλειά μου την κάνω δε λέω απλά μου φαίνεται παράξενο που βγαίνει η μπαταρία τόσο εύκολα (όπως εξήγησα παραπάνω) όταν είναι βέβαια χωρίς το καπάκι. Το δοκίμασες αυτό που είπα, να κρατήσεις το τηλέφωνο ανάποδα χωρίς μπαταρία και να του δώσεις μια από την άλλη (χαλαρή εννοείται) και δε βγαίνει η μπαταρία του;

Αλήθεια το καπάκι δεν παίζει ούτε λίγο στο δικό σου;

Όχι τίποτα άλλο ρωτάω μήπως είναι μόνο στο δικό μου και για να δω αν τυχόν φταίει μόνο το καπάκι και αν πάρω άλλο μήπως διορθωθεί, ξέρω γω;

• Απαντήσεις 527
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία βγήκε μετά από παρατεταμένο και δυνατό χτύπημα στο πληκτρολόγιο, αλλά δε με προβληματίζει καθώς το καπάκι κουμπώνει πολύ καλά..

Μήπως δεν το κουμπώνεις σωστά;

Κοίταξε και εμένα η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα όταν κουμπώνει το καπάκι αλλα το ίδιο το καπάκι έχει τα κουνήματα του και τα τριξίματα του και αυτό είναι εκνευριστικό. Τώρα αν θα πάρω κάποιο άλλο καπάκι λες να αλλάξει η κατάσταση; Λες να είναι αυτό που φταίει δηλαδή ή κάτι άλλο;

Πάντως τώρα έχω κόψει κι έχω βάλει ανάμεσα στην μπαταρία και το καπάκι ένα πανάκι που καθαρίζει τα γυαλιά και το καπάκι είναι πολύ σταθερό. Δεν πιστεύω να επηρρεάζει κατά κάποιο τρόπο την μπαταρία ή τελοσπάντων να υπάρχει κανάς κινδύνος που έχω βάλει αυτό το πανάκι, έτσι;

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά, υποστηρίζει 160 χαρακτήρες ελληνικούς στα SMS ή σταματάει στους 70 και μετά χρεώνομαι 2 μηνύματα??

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά, υποστηρίζει 160 χαρακτήρες ελληνικούς στα SMS ή σταματάει στους 70 και μετά χρεώνομαι 2 μηνύματα??

Υποστηριζει κανονικα αλλα θα πρεπει να επιλεξεις σαν πρωτη γλωσσα τα Αγγλικα.απλα τα Ελληνικα θα ειναι στο τελος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποστηριζει κανονικα αλλα θα πρεπει να επιλεξεις σαν πρωτη γλωσσα τα Αγγλικα.απλα τα Ελληνικα θα ειναι στο τελος.

Δέν το κατάλαβα.......δηλαδή θα πρέπει να γράψω το μήνυμα με λατινικούς χαρακτήρες (Αγγλικά) ή να έχω σαν γλώσσα τα Αγγλικά(Μενού)?:O

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Όπα! Καινούργιο είναι αυτό; Δηλαδή εγώ που το έχω στα ελληνικά, χρεώνομαι 2 μηνύματα από τους 70 χαρακτήρες και πάνω;

Δέν το κατάλαβα.......δηλαδή θα πρέπει να γράψω το μήνυμα με λατινικούς χαρακτήρες (Αγγλικά) ή να έχω σαν γλώσσα τα Αγγλικά(Μενού)?:O

Σαν γλώσσα που γράφεις μηνύματα πρέπει να είναι τα αγγλικά και έτσι οι ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται μετα τους αγγλικούς. Το μενού μπορεί να είναι στα ελληνικά.:)

Σαν γλώσσα που γράφεις μηνύματα πρέπει να είναι τα αγγλικά και έτσι οι ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται μετα τους αγγλικούς. Το μενού μπορεί να είναι στα ελληνικά.:)

Δεν παίζει αυτό.. Όταν βάζω γλώσσα εισαγωγής Αγγλικά, βγάζει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες..

Δεν παίζει αυτό.. Όταν βάζω γλώσσα εισαγωγής Αγγλικά, βγάζει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες..

Κι εμένα το ίδιο...

Είναι σίγουρο ρε παιδιά ότι όταν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες (με τη γλώσσα στα Ελληνικά) χρεώνεσαι 2 μηνύματα μετά τους 70 χαρακτήρες;

ΠΡΟΣΘΕΤΑ -> EΠΙΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΗΣ -> ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΗΣ -> ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Πάμε πίσω και ξαναμπαίνουμε στις EΠΙΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΗΣ, όπου εμφανίζεται το ΕΘΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, το οποίο θέτουμε ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ.

Έτσι έχουμε μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ 160 ελληνικούς χαρακτήρες..

Όταν γράφω ένα μήνυμα, γίνεται οι χαρακτήρες να εμφανίζονται μικρότεροι; Δεν εννοώ μικρά γράμματα, κεφαλαία αλλά μικρότερα σε μέγεθος, υπάρχει τέτοια επιλογή;

ΠΡΟΣΘΕΤΑ -> EΠΙΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΗΣ -> ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΗΣ -> ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Πάμε πίσω και ξαναμπαίνουμε στις EΠΙΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΗΣ, όπου εμφανίζεται το ΕΘΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, το οποίο θέτουμε ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ.

Έτσι έχουμε μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ 160 ελληνικούς χαρακτήρες..

:up: :up:

Να καταθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου...Το έχω μια βδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος! Η ποιότητα των υλικών είναι μέρα με τη νύχτα με το προηγούμενο nokia 5300 και το λειτουργικό μου ταίριαξε απόλυτα (είναι το πρώτο μου SE.) To προηγούμενο ήταν σκέτο...E... (768 !!!) Η κάμερα με χάλασε λίγο, αλλά κατά τα άλλα, έφτασα σε σημείο να ψαχνω να βρω λόγο για το κόλλημα που είχα τόσα χρόνια με τα nokia....

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

Να καταθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου...Το έχω μια βδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος! Η ποιότητα των υλικών είναι μέρα με τη νύχτα με το προηγούμενο nokia 5300 και το λειτουργικό μου ταίριαξε απόλυτα (είναι το πρώτο μου SE.) To προηγούμενο ήταν σκέτο...E... (768 !!!) Η κάμερα με χάλασε λίγο, αλλά κατά τα άλλα, έφτασα σε σημείο να ψαχνω να βρω λόγο για το κόλλημα που είχα τόσα χρόνια με τα nokia....

Οντως η καμερα δεν ειναι και οτι καλυτερη σε'αυτο το κινητο.κι εμενα δεν μου αρεσε καθολου.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν γράφω ένα μήνυμα, γίνεται οι χαρακτήρες να εμφανίζονται μικρότεροι; Δεν εννοώ μικρά γράμματα, κεφαλαία αλλά μικρότερα σε μέγεθος, υπάρχει τέτοια επιλογή;

Ξέρει κανείς, τελικά, αν υπάρχει τέτοια επιλογή;

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το κινητό σε κάποιο vodafone-shop στη Θεσ/νικη? Μέχρι στιγμής έχω πάει σε 4 καταστήματα και δεν υπάρχει πουθενά!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.

Το έκλεισα ήδη το κινητό αυτό, παραλαβή την Πέμπτη (έχω & μια κάρτα 1GB από το Κ610i):cool:

Νεότερες εντυπώσεις σε καμιά εβδομάδα.....

Κανείς;

Μάλιστα, ευχαριστώ.

Τώρα κάτι άλλο. Όταν συνδέουμε το καλώδιο usb, δεν γίνεται να πατήσουμε λειτουργία τηλεφώνου και να κάνουμε τη δουλειά μας (φωτογραφίες, μουσική), ή πρέπει αναγκαστικά να πατήσουμε μεταφορά αρχείων που θα χάσει και το σήμα;

Το λέω αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να πατήσω λειτουργία τηλεφώνου και να κάνω ανταλλαγή αρχείων, με αναγκάζει να πατήσω μεταφορά αρχείων και έχω το παραπάνω πρόβλημα με το σήμα.

Μάλιστα, ευχαριστώ.

Τώρα κάτι άλλο. Όταν συνδέουμε το καλώδιο usb, δεν γίνεται να πατήσουμε λειτουργία τηλεφώνου και να κάνουμε τη δουλειά μας (φωτογραφίες, μουσική), ή πρέπει αναγκαστικά να πατήσουμε μεταφορά αρχείων που θα χάσει και το σήμα;

Το λέω αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να πατήσω λειτουργία τηλεφώνου και να κάνω ανταλλαγή αρχείων, με αναγκάζει να πατήσω μεταφορά αρχείων και έχω το παραπάνω πρόβλημα με το σήμα.

Κατεβασε απο εδω: http://www.fjsoft.at/ το Phone Explorer

Κανει οτι ζητας και ακομα παραπανω...

Μάλιστα, ευχαριστώ.

Φυσικά και μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το "λειτουργία τηλεφώνου" (μεταφορά αρχείων, συγχρονισμό κτλ κτλ)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to Sony Ericsson Z710i