RAVER Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Θα ήθελα μια χάρη από κάποιον που το έχει παρακαλώ! Το κινητό όταν είναι κλειστό είναι 88 mm ύψος, θα ήθελα να μάθω πόσα mm είναι όταν είναι ανοιχτό. Αν μπορεί κάποιος να το μετρήσει θα με βοηθούσε πολύ γιατί θέλω να δω πόσο μεγάλο είναι όταν είναι ανοιχτό. τεχνικα χαρακτηριστικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 τεχνικα χαρακτηριστικα.:) Thanks, αλλά δε βρήκα πουθενά να λέει αυτό που ζητάω (πόσα mm σε ύψος είναι όταν είναι ανοιχτό το πορτάκι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Thanks, αλλά δε βρήκα πουθενά να λέει αυτό που ζητάω (πόσα mm σε ύψος είναι όταν είναι ανοιχτό το πορτάκι) κοιτα να δεις,αυτο μπορεις να το καταλαβεις στο περιπου..βλεπεις τις διαστασεις 88 x 48 x 24.5 mm .τωρα καλυτερα να πας σε ενα καταστημα να το :blink: για να εχεις ολοκληρωτικη αποψη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 κοιτα να δεις,αυτο μπορεις να το καταλαβεις στο περιπου..βλεπεις τις διαστασεις 88 x 48 x 24.5 mm .τωρα καλυτερα να πας σε ενα καταστημα να το :blink: για να εχεις ολοκληρωτικη αποψη.:) Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα, είμαι από επαρχία και δεν έχει κάποιο μεγάλο κατάστημα για να το δω από κοντά (πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι). Γι' αυτό ρωτάω. Ίσως κάποιος που το έχει να μπορεί να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Θα ήθελα μια χάρη από κάποιον που το έχει παρακαλώ! Το κινητό όταν είναι κλειστό είναι 88 mm ύψος, θα ήθελα να μάθω πόσα mm είναι όταν είναι ανοιχτό. Αν μπορεί κάποιος να το μετρήσει θα με βοηθούσε πολύ γιατί θέλω να δω πόσο μεγάλο είναι όταν είναι ανοιχτό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει απαντώτας την παραπάνω ερώτηση παρακαλώ; Και κάτι άλλο. Υπάρχουν τίποτα "κολπάκια" για εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία; Μπορεί να γίνει κάτι με τα δίκτυα όπως σε κάποια άλλα κινητά; Δεν ξέρω αν λέω βλακείες αλλά νομίζω πως σε κάποια κινητά αν τους πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις σχετικά με τα δίκτυα ούτως ώστε να μην ψάχνει το καλύτερο δίκτυο (που έτσι κι αλλιώς είναι ανώφελο) κάνει εξοικονόμηση στην ενέργεια της μπαταρίας. Γίνεται κάτι τέτοιο με το Ζ710i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ μερικά πραγματάκια... 1) Ραδιόφωνο μπορώ να ακούσω μόνο με τα ενσύρματα ακουστικά ή και με τα ασύρματα bluetooth; 2) Μέχρι πόση μνήμη M2 μπορεί να διαβάσει; 1GB ή και παραπάνω; 3) Μπορεί να δημιουργήσει κανείς playlist με τα mp3 που έχει στην μνήμη; 4) Πόσες ίντσες είναι η εσωτερική οθόνη; Ευχαριστώ παίδες και περιμένω την απάντησή σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 να ρωτήσω και εγώ 1)αν έχει δοκιμάσει κανεις κάποιο στερεο ΒΤ A2DP και με τι αποτελεσματα? 2) διαρκεια μπαταριας με το ΒΤ ανοιχτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 πόσα mm σε ύψος είναι όταν είναι ανοιχτό το πορτάκι κοντά 155mm είναι με ανοιχτό το πορτάκι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 κοντά 155mm είναι με ανοιχτό το πορτάκι! :) Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτό που ήθελα βασικά είναι να μην ξεπερνάει τα 160 - 165 mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να απαντήσει βρε παιδιά σε αυτά που ρωτάμε;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ μερικά πραγματάκια... 1) Ραδιόφωνο μπορώ να ακούσω μόνο με τα ενσύρματα ακουστικά ή και με τα ασύρματα bluetooth; 2) Μέχρι πόση μνήμη M2 μπορεί να διαβάσει; 1GB ή και παραπάνω; 3) Μπορεί να δημιουργήσει κανείς playlist με τα mp3 που έχει στην μνήμη; 4) Πόσες ίντσες είναι η εσωτερική οθόνη; Ευχαριστώ παίδες και περιμένω την απάντησή σας... Καλημερα.1)ραδιοφωνο μονο με ενσυρματα ακουστικα μπορεις να ακουσεις.2)Η μνημη Μ2 νομιζω οτι βγαινει μεχρι 1γιγα.τωρα το κινητο πιστευω να διαβαζει και μεγαλυτερη αλλα δεν εχω βρει.3)δεν ξερω!.4)Επισης δεν ξερω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Υπάρχουν τίποτα "κολπάκια" για εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία; Μπορεί να γίνει κάτι με τα δίκτυα όπως σε κάποια άλλα κινητά; Δεν ξέρω αν λέω βλακείες αλλά νομίζω πως σε κάποια κινητά αν τους πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις σχετικά με τα δίκτυα ούτως ώστε να μην ψάχνει το καλύτερο δίκτυο (που έτσι κι αλλιώς είναι ανώφελο) κάνει εξοικονόμηση στην ενέργεια της μπαταρίας. Γίνεται κάτι τέτοιο με το Ζ710i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 3) Μπορεί να δημιουργήσει κανείς playlist με τα mp3 που έχει στην μνήμη; Ναι μπορεις να φτιαξεις δικια σου λιστα αναπαραγωγης με τα mp3 που θελεις. Την φορτωνεις, κι οταν πατας το εξωτερικο κουμπι Play, παιζεται η συγκεκριμενη λιστα! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 να ρωτήσω και εγώ 1)αν έχει δοκιμάσει κανεις κάποιο στερεο ΒΤ A2DP και με τι αποτελεσματα? 2) διαρκεια μπαταριας με το ΒΤ ανοιχτο ? καποιος που να έχει δοκιμασει τα παραπάνω ? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis68 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 πεδια εχει καπιος δοκιμαση το myphonexplorer στο Ζ710ι εγω δε τα καταφερα αν καπιος το εκανε ας μου πει πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstam Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Εγω το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και μάλιστα είναι πολυ καλό. Απλό εύχρηστο, καλητερο και απο το Sony Ericsson PC Suite και από το Floats (FMA). Μάλιστα σήμερα κατέβασα και την τελευταία έκδοση 1.5.8. Παρεπιπτόντως το FMA δεν υποστιρίζει πλήρως το Z710?? γιατι το δοκίμασα και κάποια πράγματα δεν δούλευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Υπάρχουν τίποτα "κολπάκια" για εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία; Μπορεί να γίνει κάτι με τα δίκτυα όπως σε κάποια άλλα κινητά; Δεν ξέρω αν λέω βλακείες αλλά νομίζω πως σε κάποια κινητά αν τους πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις σχετικά με τα δίκτυα ούτως ώστε να μην ψάχνει το καλύτερο δίκτυο (που έτσι κι αλλιώς είναι ανώφελο) κάνει εξοικονόμηση στην ενέργεια της μπαταρίας. Γίνεται κάτι τέτοιο με το Ζ710i; γινεται..πας στα δικτυα και επιλεγεις μονο gsm,επισης μποριες να ρυθμισεις και την οθονη επιλεγωντας εξοικονόμηση ενέργειας και απενεργοποιωντας το screensaver.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 γινεται..πας στα δικτυα και επιλεγεις μονο gsm,επισης μποριες να ρυθμισεις και την οθονη επιλεγωντας εξοικονόμηση ενέργειας και απενεργοποιωντας το screensaver.:) Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ! παρακαλω πολυ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 το Ζ710 από ποια άλλα κινητά παίρνει θέματα; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 το Ζ710 από ποια άλλα κινητά παίρνει θέματα; φυσικα μονο απο sony ericsson και απο κινητα αναλυσης 176x220 pixel Οπως k700i,k750i,w800i,w810i,z610i,z550i, κ.λ.π. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Με το 'ς' υπάρχει ακόμα πρόβλημα στον τηλεφωνικό κατάλογο και το ημερολόγιο...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Με το 'ς' υπάρχει ακόμα πρόβλημα στον τηλεφωνικό κατάλογο και το ημερολόγιο...;;; Ναι δυστυχως. Παλι μπαινει μονο με τη χρηση Τ9! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Σε ευχαριστώ Μύθε... σκέφτομαι να το πάρω με την επιδότηση... και έλεγα να το έχω για κυρίως κινητό... αξίζει...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts