ALekz182 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 πχ. στο τούνελ Αρτεμισίου (Πελοππόνησο) έχει και στα 2 ρεύματα κάμερα εσωτερικά και νομίζω και στην έξοδο. Εκεί έχω ακούσει ότι δουλεύει το σύστημα, αλλά δεν ξέρω τα όρια.Νομίζω λέει απέξω με πινακίδα ταχύτητα 60χλμ/ω, αλλά κανείς ποτέ δεν πάει με τόσα.Αλλά αν πας και με 130 εκεί μέσα, νομίζω ότι είσαι πάνω από τα όρια..;) Εδώ δεν το κάνεις explain και οπότε υπέθεσα οτι μιλάμε για τα τυπικά όρια του ΚΟΚ.που με βρίσκεις λάθος? Βιάζεσαι και απαντάς λάθος.. Αν πρόσεξες τι γράφω, είπα ότι δεν ξέρω από τι όρια και πάνω γράφουν μέσα στο Αρτεμίσιο, αλλά σίγουρα είναι πιο πάνω από το όριο που λένε οι ταμπέλες. Και να στο πω πιο απλά: Πες ότι έχει όριο 60 χλμ/ω.Μπορεί να έχουν ρυθμίσει την κάμερα να γράφει στα 80+. Άρα δε σημαίνει ότι επειδή πας με 79 και δε σε χτυπάει, ότι δεν υπάρχει κάμερα. Και αυτό μου έχει τύχει εμένα με τα παλιά-καλά ασφαλίτικα της ομάδας Πήγασος που με είχε πάρει από πίσω με το ενσωματωμένο φωτοραντάρ.Ήμουν στη Βουλιαγμένης που έχει όριο 80-90.Οι τύποι είχαν ρυθμίσει το δικό τους στα 120.Όπως βλέπεις, πήγαιναν να πιάσουν απο ένα όριο και πάνω.. Όπου να ναι τα ρυθμίζουν. Εδώ σε νοιώθω απόλυτα και καταλαβαίνω τη λογική,απλά δεν υπολόγισα οτι τα όρια είναι κλιμακωτά ανάλογα με τις ορέξεις της ΕΛΑΣ.:) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Να ρωτησω κάτι?( Όχι για μένα) Αν σε πιάσουν χωρίς δίπλωμα αλλα το αυτοκίνητο να έχει ασφάλεια και άδεια και να είσαι 18 χρονών τι μπορούν να σ κάνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Να ρωτησω κάτι?( Όχι για μένα) Αν σε πιάσουν χωρίς δίπλωμα αλλα το αυτοκίνητο να έχει ασφάλεια και άδεια και να είσαι 18 χρονών τι μπορούν να σ κάνουν? Έχεις δίπλωμα και δεν το έχεις μαζι σου εκείνη τη στιγμή ή δεν έχεις καθόλου? Ένα πρόστιμο σου κόβουν και αν έχεις το δίπλωμα πάς και το διαγράφεις. Αν δεν έχεις πάλι,οταν βγάλεις μπορείς να πας και να κάνεις την ίδια διαδικασία,αλλα καλύτερα να μην κυκλοφορήσεις καθόλου...Ο devil έχει πολλα ποδάρια...σε περίπτωση στραβής την έχεις κάτσει πολύ άσχημα όμως... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Έχεις δίπλωμα και δεν το έχεις μαζι σου εκείνη τη στιγμή ή δεν έχεις καθόλου? Ένα πρόστιμο σου κόβουν και αν έχεις το δίπλωμα πάς και το διαγράφεις. Αν δεν έχεις πάλι,οταν βγάλεις μπορείς να πας και να κάνεις την ίδια διαδικασία,αλλα καλύτερα να μην κυκλοφορήσεις καθόλου...Ο devil έχει πολλα ποδάρια...σε περίπτωση στραβής την έχεις κάτσει πολύ άσχημα όμως... Vsk twra exw t diplwma apla to epairna polles fores ta vradia arga ligo prin to vgalw (tin periodi p ekana ma8hmata odhghshs dld.. ) kai vsk t kanoun polloi filoi m... gia anw twn 18 milame.. Dld sou kovoun ena prostimo apla kai meta otan vgaleis to diplwma pas kai to diagrafeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Vsk twra exw t diplwma apla to epairna polles fores ta vradia arga ligo prin to vgalw (tin periodi p ekana ma8hmata odhghshs dld.. ) kai vsk t kanoun polloi filoi m... gia anw twn 18 milame.. Dld sou kovoun ena prostimo apla kai meta otan vgaleis to diplwma pas kai to diagrafeis? Κανονικά ναι,απλά αν γίνει κανένα στούκο δυσκολεύουν τα πράγματα.Οσο είσαι ΟΚ προσκομίζεις το δίπλωμα και ξεμπερδεύεις. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Vsk twra exw t diplwma apla to epairna polles fores ta vradia arga ligo prin to vgalw (tin periodi p ekana ma8hmata odhghshs dld.. ) kai vsk t kanoun polloi filoi m... gia anw twn 18 milame.. Dld sou kovoun ena prostimo apla kai meta otan vgaleis to diplwma pas kai to diagrafeis? Αν δεν εχεις διπλωμα καθολου σου κοβουν προστιμο και μηνυση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 αν δεν πληρωσω κληση δημοτικης αστυνομιας θα εχω επιπτωσεις; στα χανια που ημουν,με εγραψε η δημοτικη αστυνομια επειδη παρκαρα σε parking του δημου και δεν εβαλα εισητηριο-καρτα.το ποσο ειναι 52(!!!) ευρω.δεν εχω σκοπο να το πληρωσω ομως.το αμαξι ηταν νοικιασμενο.θα εχω τρεχαματα;;;Pls πειτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 αν δεν πληρωσω κληση δημοτικης αστυνομιας θα εχω επιπτωσεις; στα χανια που ημουν,με εγραψε η δημοτικη αστυνομια επειδη παρκαρα σε parking του δημου και δεν εβαλα εισητηριο-καρτα.το ποσο ειναι 52(!!!) ευρω.δεν εχω σκοπο να το πληρωσω ομως.το αμαξι ηταν νοικιασμενο.θα εχω τρεχαματα;;;Pls πειτε μου... Θα εχει τρεχαματα ο ιδιοκτητης.εσυ δεν εχεις σχεση καμια.εγω στην θεση δεν θα το πληρωνα,κι'εμενα με εχουν γραψει με μοτοσυκλετα νοικιασμενη και το αφησα στον "αερα" :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εφοσον ομως ειναι νοικιασμενο το αμαξι,η εταιρια εχει τα στοιχεια μου και μπορει να με βρει,αν γινει κατι.οχι οτι θα πληρωσω αλλα λεμε τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Θα εχει τρεχαματα ο ιδιοκτητης.εσυ δεν εχεις σχεση καμια.εγω στην θεση δεν θα το πληρωνα,κι'εμενα με εχουν γραψει με μοτοσυκλετα νοικιασμενη και το αφησα στον "αερα" :) Αν δεν οδηγείς πάντως κάτι νοικιασμένο, σε περιμένει όταν σου έρθει το εκκαθαριστικό της εφορίας...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Αν δεν οδηγείς πάντως κάτι νοικιασμένο, σε περιμένει όταν σου έρθει το εκκαθαριστικό της εφορίας...:whistle: δηλαδη τι εννοεις?θα σε βαλουν να πληρωσεις την κληση μεσω της εφορειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 αν δεν πληρωσω κληση δημοτικης αστυνομιας θα εχω επιπτωσεις; στα χανια που ημουν,με εγραψε η δημοτικη αστυνομια επειδη παρκαρα σε parking του δημου και δεν εβαλα εισητηριο-καρτα.το ποσο ειναι 52(!!!) ευρω.δεν εχω σκοπο να το πληρωσω ομως.το αμαξι ηταν νοικιασμενο.θα εχω τρεχαματα;;;Pls πειτε μου... Ειλικρινα με τη λογικη που εχεις μακαρι να σου ερθει κ να το πληρωσεις..! Αφου εκανες την πατατα, πρεπει να την πληρωσεις.. 3 ευρω ειναι η καρτα..Μπορουσες να εβαζες οσες ηθελες κ να ησουν νομιμος..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ειλικρινα με τη λογικη που εχεις μακαρι να σου ερθει κ να το πληρωσεις..! Αφου εκανες την πατατα, πρεπει να την πληρωσεις.. 3 ευρω ειναι η καρτα..Μπορουσες να εβαζες οσες ηθελες κ να ησουν νομιμος..! δεν προκειται να πληρωσω την κληση.αυτο ειναι το μονο σιγουρο.:D το "προβλημα" ειναι οτι δεν ειχα δει οτι ηταν δημοτικο παρκινγ. σταθμευσα αργα το βραδυ,ηταν η πρωτη μερα που πηγα χανια,και δεν ειδα καμια ταμπελα ή κατι τελος παντων.το πρωι που ειδα την κληση το ανακαλυψα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Αν δεν οδηγείς πάντως κάτι νοικιασμένο, σε περιμένει όταν σου έρθει το εκκαθαριστικό της εφορίας...:whistle: Εως τωρα δεν εχει ερθει,το περιστατικο μου εχει συμβει το 2003 στην παρο! φυσικα και δεν εδωσα τα δικα μου στοιχεια,αλλωστε το διπλωμα δεν το ειχα..το ειχε το γραφειο που ειχα νοικιασει το σκουτερ.παντως αυτο μια φορα ετυχε και μαλιστα οχι με Δημοτικη αστυνομια,αλλα τροχαια. το κατακρινω..αλλα ηταν πολυ νταβαντζιλικη η κληση..και το επαιξα κινεζος :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 δηλαδη τι εννοεις?θα σε βαλουν να πληρωσεις την κληση μεσω της εφορειας? Ναι, συνέβη σε γνωστό μου...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Αναστροφή έξω απο το island.400.άδεια.δίπλωμα. Και με τον δρόμο να είναι τελείως άδειος,τελικά αν θέλουν να σε γράψουν... Ημουν ο 3-4ός που έκανε επιτόπου εκεί,απλά έλαχε σε μένα,οταν ρώτησα τον ελληνάρα νέοπα μπάτσο γιατι μόνο εμένα,λέει "γιατί έτσι".Μάλιστα την ώρα που μου έραβε το κουστούμι κάνανε αλλα 2 αυτ/τα αναστροφή και ουτε κάν ασχολήθηκε,δίπλα του πέρασαν,αθάνατη ΕΛ.ΑΣ. ΟΚ κατανοητό,έκανα παράβαση,να πληρώσω,πάρε και το δίπλωμα και πάνω απο 20 μέρες...αλλα είναι ξεφτίλα να τους βλέπεις να αδιαφορούν γενικά+επιδεικτικά και απλά να σου λένε επειδή εσυ μας γυάλισες...:mad: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 πικρα ετσι?και 400 και αδεια και διπλωμα? σιγουρα θα βαριοταν να σταματησει και τους αλλους.μην το παιρνεις προσωπικα:p μηπως κανει "μπαμ"το αμαξι σου?ενοοω με spoiler,αεροτομες,εξατμισεις,κλπ.γιατι τωρα τελευταια πολλα αλανια τα εχουν γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 πικρα ετσι?και 400 και αδεια και διπλωμα? σιγουρα θα βαριοταν να σταματησει και τους αλλους.μην το παιρνεις προσωπικα:p μηπως κανει "μπαμ"το αμαξι σου?ενοοω με spoiler,αεροτομες,εξατμισεις,κλπ.γιατι τωρα τελευταια πολλα αλανια τα εχουν γραψει Πίκρα γιατι την τρίτη φεύγω διακοπές...με το ταμείον πλέον να είναι μέιον... Ουτε μπάμ,ούτε μπούμ (:p),ενα focus 2 είναι όπως το πήρα. Μα αυτο το βαριόταν ήταν το ****το,του πα να κόψει Χρήση κινητού στη διάρκεια της οδήγησης τουλάχιστον (200ε) μου λέει δεν γίνεται κοκ. Επίσης απο οτι είδα η κλήση είναι απο την τροχαία ελληνικού,λογικά θα πρέπει να παω απο κεί να πάρω τα χαρτιά μου (αδεια+δίπλωμα) στο 20ήμερο πάνω ε? Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 οταν σε βγαζουν φωτο για υπερβαση ταχυτητας σου ερχεται ειδοποιητηριο απο τα ΕΛ.ΤΑ.? αν μπορειται να μου απαντησετε αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 toulaxiston xamogelaseS???? :-) nomizw me elta...dn eimai sigouros pantws... file apo panw an pas se deka meres plhrwneis ta misa...amartia einai 200 eyrw parapanw... Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 κ εμενα μου εχει τυχει να παρουν πινακιδες ενω στους αλλους που επισης ειχαν παρκαρει παρανομα να μην τις εχουν παρει με τι κριτηριο το κανουν δεν ξερω... να υποθεσω οτι ειδαν το Ν κ ειπαν να με τιμωρησουν....... στο 10ημερο πληρωνεις το μισο και νομιζω αν πληρωσεις περιπου 200 παιρνεις αμεσως και τις πινακιδες, το ειχε κανει μια γνωστη μου Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Δεν ειναι μονο εκει το κακο και στην περιοχη μου εχουν σκιστει να γραφουν και επειδι ειμαστε μικρη περιοχη αν δουν μιχανακι ερχοντε και στο σπιτι δεν καταλαβαινουν Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anekiller Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ξερετε αν υπαρχουν καμερες που να σε φωτογραφιζουν αν περασεις με κοκκινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ξερετε αν υπαρχουν καμερες που να σε φωτογραφιζουν αν περασεις με κοκκινο? Tι σχεση εχει αυτο με τον νεο Κ.Ο.κ.??? :blink: εσυ περνας με κοκκινο??? :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ξερετε αν υπαρχουν καμερες που να σε φωτογραφιζουν αν περασεις με κοκκινο? Πιθανώς όχι αλλά μακάρι να υπήρχαν σε κάθε φανάρι αν ήταν δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts