Jump to content

2 απορίες...

AnGeo_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικά ξέρετε ή έχετε χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Babelflash γιατι εγώ τα χω μπερδέψει λίγο....

Καθώς επίσης ξέρετε στο Ulead Video Studio 10 πως γίνεται να αλλάξω τον προορισμό των αρχείων που επεξεργάζομαι γιατι μου τα βάζει όλα στον C: και δεν έχω εκεί καθόλου χώρο...

Δε μπορώ να το βρω με τίποτα....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Αρχικά ξέρετε ή έχετε χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Babelflash γιατι εγώ τα χω μπερδέψει λίγο....

Καθώς επίσης ξέρετε στο Ulead Video Studio 10 πως γίνεται να αλλάξω τον προορισμό των αρχείων που επεξεργάζομαι γιατι μου τα βάζει όλα στον C: και δεν έχω εκεί καθόλου χώρο...

Δε μπορώ να το βρω με τίποτα....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!

Μήπως εννοείς την τεχνολογία LabelFlash; Αν ναι τότε ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια γεύση περί τίνος πρόκειται.

Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν έχω ιδέα αλλά αν κάνεις Save δεν σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις το saving path;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

στο Ulead Video Studio 10 πως γίνεται να αλλάξω τον προορισμό των αρχείων που επεξεργάζομαι γιατι μου τα βάζει όλα στον C: και δεν έχω εκεί καθόλου χώρο... Δε μπορώ να το βρω με τίποτα....

Στην έκδοση 8 που έχω εγώ:

File>Preferences>Working folder

sto 10 den iparxei afti i dinatotita kai mou rxete na trelathooooooo... Re paidia opoios to xei kai kserei as mou pei... Efxaristo...
Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..