AnGeo_7 Δημοσιεύτηκε May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2006 Αρχικά ξέρετε ή έχετε χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Babelflash γιατι εγώ τα χω μπερδέψει λίγο.... Καθώς επίσης ξέρετε στο Ulead Video Studio 10 πως γίνεται να αλλάξω τον προορισμό των αρχείων που επεξεργάζομαι γιατι μου τα βάζει όλα στον C: και δεν έχω εκεί καθόλου χώρο... Δε μπορώ να το βρω με τίποτα.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Αρχικά ξέρετε ή έχετε χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Babelflash γιατι εγώ τα χω μπερδέψει λίγο.... Καθώς επίσης ξέρετε στο Ulead Video Studio 10 πως γίνεται να αλλάξω τον προορισμό των αρχείων που επεξεργάζομαι γιατι μου τα βάζει όλα στον C: και δεν έχω εκεί καθόλου χώρο... Δε μπορώ να το βρω με τίποτα.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Μήπως εννοείς την τεχνολογία LabelFlash; Αν ναι τότε ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια γεύση περί τίνος πρόκειται. Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν έχω ιδέα αλλά αν κάνεις Save δεν σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις το saving path; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 στο Ulead Video Studio 10 πως γίνεται να αλλάξω τον προορισμό των αρχείων που επεξεργάζομαι γιατι μου τα βάζει όλα στον C: και δεν έχω εκεί καθόλου χώρο... Δε μπορώ να το βρω με τίποτα.... Στην έκδοση 8 που έχω εγώ: File>Preferences>Working folder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 sto 10 den iparxei afti i dinatotita kai mou rxete na trelathooooooo... Re paidia opoios to xei kai kserei as mou pei... Efxaristo... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts