nikoskat Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 και στο vilagge park Ρεντη υπαρχει awmn hot spot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδες μπορειτε να μου πειτε λιγο αν στο μαρουσι υπαρχει καλυψει wifi ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ? Εκτος αν η φορθνετ δεν χρειαζεται καποια συνδρομη για να συνδεθεις. Αν οχι μπορειτε να μου πειτε γενικα σημεια στα οποια παρεχεται ΔΩΡΕΑΝ καλυψη? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδες μπορειτε να μου πειτε λιγο αν στο μαρουσι υπαρχει καλυψει wifi ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ? Εκτος αν η φορθνετ δεν χρειαζεται καποια συνδρομη για να συνδεθεις. Αν οχι μπορειτε να μου πειτε γενικα σημεια στα οποια παρεχεται ΔΩΡΕΑΝ καλυψη? Ευχαριστω προκαταβολικα εχουν δωθει πολλα λινκς για το που βρισκονται hot spots. οσο για το μαρουσι, περιμενε να παω για κανα καφε και θα σου πω :p μη φανταστεις οτι θα βρεις πουθενα καλυψη ολοκληρων περιοχων απο ακρη σε ακρη. αυτα γινονται μονο σε καποιες επαρχιακες πολεις και οχι σε ολοκληρες τις πολεις φυσικα και βεβαια στο εξωτερικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ναι τα λινκς τα εχω υπ'οψιν μου! Αλλα δεν ειδα πουθενα σποτς για ΔΩΡΕΑΝ καλυψη. Ρωταω απλως αν υπαρχει κατι τετοιο! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts