Jump to content

Επιχειρηματικό σχέδιο για Wi-Fi δίκτυο στην Ελλάδα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Na rotiso auto einai dorean stin pl. syntagmatos. kai apo poion prosferetai?

Είναι έργο για την ανάδειξη της ευρυζωνικότητας, χρηματοδοτείτε από την Κοινωνία της Πληροφορίας, και ο φορέας που το πραγματοποίησε είναι το ΕΠΙΣΕΥ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο).

Αμα πάτε στο site http://www.athenswifi.gr έχει όλες τις απαντήσεις :)

Σωστά διάβασες, τόσο θα δουλεύει η dsl.

Υπάρχουν συζητήσεις να παραμήνει και άλλο (και μάλλον δωρεάν, αφού το παραπάνω κόστος για μια 4mbit γραμμή σε 1 χρόνο και θα είναι κάτω από 20 ευρώ το μήνα)

Χαίρομαι, γιατί ήταν και δική μου ιδέα εν μέρη. Το project στο Σύνταγμα γεννήθηκε μια μέρα στο γραφείο του Κοζύρη, υπεύθηνο καθηγητή του CSlab του ΕΜΠ σε μια συνάντηση με την πρώτη Δ.Ε. του AWMN....

Χαίρομαι, γιατί ήταν και δική μου ιδέα εν μέρη. Το project στο Σύνταγμα γεννήθηκε μια μέρα στο γραφείο του Κοζύρη, υπεύθηνο καθηγητή του CSlab του ΕΜΠ σε μια συνάντηση με την πρώτη Δ.Ε. του AWMN....

elpizo na exete polles akoma tetoies idees !!:) den xero poso kostizei alla den fantazomai oti gia enan dhmo tha einai polla lefta na sunthrhsei merika hot spot!!

• 2 weeks later...

Ξέρει κανείς να μας πει που εχει στην Αθήνα δωρεάν ή επι πληρωμή wi-fi hot spots?Φυσικά εννοώ και τις διαφορες αλυσίδες έτοιμου φαγητού και καφέ.

Ευχαριστώ.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Για το ΑΠΘ ξέρουμε αν έχει hotspot?

δε βλεπω κατι στο site του

http://www.auth.gr/home/index_el.html

Δωστε μου τα φωτα σας ρε παιδια! μπηκα με το κινητο μου τηλεφωνο στο ασυρματο δικτυο του συνταγματος και μετα ειπα να παρω στην τιμ να επιβεβαιωσω οτι ειναι οντως δωρεαν! ο κυριος στην αλλη γραμμη μου ειπε οτι χρεωνομαι κανονικα, ακομα και στο συνταγμα! ειναι ετσι, η ο ανθρωπος δεν εχει ενημερωθει σωστα?:confused:

Δωστε μου τα φωτα σας ρε παιδια! μπηκα με το κινητο μου τηλεφωνο στο ασυρματο δικτυο του συνταγματος και μετα ειπα να παρω στην τιμ να επιβεβαιωσω οτι ειναι οντως δωρεαν! ο κυριος στην αλλη γραμμη μου ειπε οτι χρεωνομαι κανονικα, ακομα και στο συνταγμα! ειναι ετσι, η ο ανθρωπος δεν εχει ενημερωθει σωστα?:confused:

ο ανθρωπος δεν εχει ενημερωθει σωστα!!

αν οντως μπηκες με wifi και δεν εκανε καποια συνδεση 3g/gprs τοτε δεν εχει καμια σχεση με το δικτυο σου. και arabia telecom(:p) να ειχες το ιδιο θα ηταν :)

ο ανθρωπος δεν εχει ενημερωθει σωστα!!

αν οντως μπηκες με wifi και δεν εκανε καποια συνδεση 3g/gprs τοτε δεν εχει καμια σχεση με το δικτυο σου. και arabia telecom(:p) να ειχες το ιδιο θα ηταν :)

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε 'nikoskat'! εκτως απο το συνταγμα εχει καπου αλλου free? δωσε μου σε παρακαλω την πειρα των εκατο χρονων σου!:)

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε 'nikoskat'! εκτως απο το συνταγμα εχει καπου αλλου free? δωσε μου σε παρακαλω την πειρα των εκατο χρονων σου!:)

εχει συζητηθει πολυ το θεμα με το περασμα των χρονων(γερασαμε :D) αλλα κι εγω δεν εχω βρει ακρη. δες και σ'αυτο το θεμα. υπαρχουν παντως σε καποια flocafe για παραδειγμα που ειναι τα κυριοτερα σημεια που αναφερθηκαν. στο mall στο meeting του myphone ειχε βρει ο spyros86 και ειχε συνδεθει με το s200 του. επισης μπορει να βρεις hotspot στα πιο ακυρα σημεια. ενας φιλος πχ ειχε βρει μιας μικρης εταιριας καπου στην αθηνα στο ασχετο.

ενα καλο λινκ http://www.jiwire.com/browse-hotspot-greece-gr.htm :D

εχει συζητηθει πολυ το θεμα με το περασμα των χρονων(γερασαμε :D) αλλα κι εγω δεν εχω βρει ακρη. δες και σ'αυτο το θεμα. υπαρχουν παντως σε καποια flocafe για παραδειγμα που ειναι τα κυριοτερα σημεια που αναφερθηκαν. στο mall στο meeting του myphone ειχε βρει ο spyros86 και ειχε συνδεθει με το s200 του. επισης μπορει να βρεις hotspot στα πιο ακυρα σημεια. ενας φιλος πχ ειχε βρει μιας μικρης εταιριας καπου στην αθηνα στο ασχετο.

ενα καλο λινκ http://www.jiwire.com/browse-hotspot-greece-gr.htm :D

Και παλι σ'ευχαριστω! σου ευχομαι να τα χιλιασεις:)

υπαρχει ενα awmn hot spot στην πανορμου, καπου εξω απο το μαγαζι "ποτοπωλειο"..οσοι ξερουν :cool:

σ'αυτο το σημειο εχει περιπου 3-4 αλλα με ασφαλεια και καποια ad-hoc. γενικα 2 φορες εχω κανει αναζητηση σε κατοικημενη περιοχη και τις δυο βρηκα δικτυα :confused:

Όταν κατέβηκα Αθήνα τέλη Σεπτέμβρη έμενα σε ένα ξενοδοχείο κοντά στον Αγ.Κωνσταντίνο.Είχα βρει τα εξής δίκτυα: telsat και default.Μόνο στο default (τί γνωριζετε γι'αυτό;)μπορούσα να μπω:D αλλά είχε ασθενές σήμα και έπρεπε να είμαι σχεδόν έξω στο μπαλκόνι:mad: .

Αλλά αυτό στο τζαμπέ στο σύνταγμα πετούσε.