kormos Δημοσιεύτηκε May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2006 Καλησπέρα...:happy: Συναντώ σε πολλά και δίαφορα Site μικρά βιντεάκια τα οποία δεν μπορώ να τα κάνω download στο pc μου...:blink: Είτε μου πετάει ένα μήνυμα με κάποιο σφάλμα στον ΙΕ ή δεν μου έχει επιλογή για να το "κατεβάσω"... Για ποιό λόγο γίνεται αυτό?;) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δικό μου μηχάνημα...?:confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Τι είδους βίντεο είναι αυτά και από ποια site; Μήπως τα ίδια τα site δεν σου επιτρέπουν το κατέβασμα των βίντεο; Δοκίμασες να μπεις με κάποιον άλλον browser; Αν θες δώσε μας κανένα link να μπούμε να τσεκάρουμε μήπως αυτό συμβαίνει και στα δικά μας μηχανήματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Τι είδους βίντεο είναι αυτά και από ποια site; Μήπως τα ίδια τα site δεν σου επιτρέπουν το κατέβασμα των βίντεο; Δοκίμασες να μπεις με κάποιον άλλον browser; Αν θες δώσε μας κανένα link να μπούμε να τσεκάρουμε μήπως αυτό συμβαίνει και στα δικά μας μηχανήματα. Φυσικά...:happy: http://www.holylemon.com/ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λοιπόν φίλε μου. Όντως δεν μπορείς να κατεβάσεις τα βίντεο με δεξί κλίκ αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.΄ Αφού παίξει το βίντεο πας C:\Documents and Settings\Το account σου\Local Settings\Temporary Internet Files και το βρίσκεις εκεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Λοιπόν φίλε μου. Όντως δεν μπορείς να κατεβάσεις τα βίντεο με δεξί κλίκ αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.΄ Αφού παίξει το βίντεο πας C:\Documents and Settings\Το account σου\Local Settings\Temporary Internet Files και το βρίσκεις εκεί. Σε ευχαριστώ πολύ...:happy: Λύθηκε το πρόβλημα μου...:p Μπορούν οι υπεύθυνοι του Site αν θέλουν να το κλείδώσουν το θέμα...:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2002 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ....Local Settings\Temporary Internet Files:lol: Παράθεση ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΕΣ Κ ΓΥΡΝΑΝΕ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ....Local Settings\Temporary Internet Files:lol: Τι εννοείς εσένα δεν...?:shifty: Γίνε λίγο ποιό κατατοπιστικός :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2002 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 δεν υπαρχει στο pc μου τετοιοσ φακελος Παράθεση ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΕΣ Κ ΓΥΡΝΑΝΕ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 δεν υπαρχει στο pc μου τετοιοσ φακελος Και σε εσένα υπάρχει!Μπορείς να μπείς και αλλιώς Πίνακας ελέγχου-επιλογές ίντερνετ-ρυθμίσεις-προβολή αρχείων Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 δεν υπαρχει στο pc μου τετοιοσ φακελος Tools -> Folder Options -> View -> Hidden Files And Folder (Show Hidden Files And Folder) και στη συνέχεια C:\Documents and Settings\π.χ. xristakos2002\Local Settings\Temporary Internet Files *το δέυτερο έχει αναφερθεί και στο 4ο post Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts