johner Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Μεγαλυτερη μπιχλα, αηδια κ καφριλα οσον αφορα τα νυχια απ'αυτο δεν υπαρχει. Το βλεπω σε μερικους και αηδιαζω. Αλλα απο σενα δεν περιμενα κ τιποτα διαφορετικο Έλα βρε Πάριε κι'εσύ, σε βρίσκω υπερβολικό!:lol: Σκέψου οτι έχεις πάντα μαζί σου ένα κατσαβίδι, μαχαιράκι, τρυπανάκι... Το βρίσκω πολύ βολικό τολμώ να πω!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Αποτελει επισης και το εργαλείο για μια παραγωγική πράξη οταν το αυτοκινητο εχει σταματήσει στα φανάρια.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Έλα βρε Πάριε κι'εσύ, σε βρίσκω υπερβολικό!:lol: Σκέψου οτι έχεις πάντα μαζί σου ένα κατσαβίδι, μαχαιράκι, τρυπανάκι... Το βρίσκω πολύ βολικό τολμώ να πω!:grin: Ξέχασες και τη λειτουργία ως ξυστήρι:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Oraio sxediaki Freak :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εγώ το μόνο που κάνω είναι λιμάρισμα και πάντα πέρασμα με διάφανο βερνίκι... Το βρίσκω πολύ γλυκό και διακριτικό συν το ότι σιχαίνομαι τα βαμμένα νύχια... Άσε που σε εργαστήριο Χημείας παραπάνω από 5 λεπτά δε θα κρατούσε το χρώμα με όλα αυτά που πέφτουν στα χέρια μας...!!! Όταν λέω εγώ οτι σε συμπαθώ... ;) Και εγώ το ίδιο κάνω... Δεν σιχαίνομαι βέβαια τα βαμμένα νύχια, απλά μου αρέσουν τα μονόχρωμα και όχι οι πίνακες ζωγραφικής... (Προσωπικά το θεωρώ απίστευτο χασομέρι!!!) Ασε που δεν βολεύει για αυτούς που έχουν να κάνουν δουλείες όπως εσύ και εγώ δημιουργήματα στα νύχια δεν χωράνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 για όσες έχουν να κάνουν δουλειές(ποια γυναικα άλλωστε δε κάνει,ειδικά δουλειές του σπιτιού) θα μπορούσατε να περνάτε πάνω από το βαμμένο σας νυχάκι διάφανο μάνο...έτσι διατηρούνται πολύ περισσότερο εγώ φοράω καθημερινά γάντια για αρκετές ώρες την ημερα.και τα γάντια μέσα έχουν talk το οποιο ψιλοχαλάει το μανικιούρ.παρόλα αυτά με το διάφανο μaνο από πάνω προστατεύονται μια χαρά τέλος δεν απαιτείται πoλυς χρόνος.. γύρw στα 15 λεπτά(και όχι κάθε μέρα αλλα 2 φορες την εβδομάδα)πιστεύω πως είναι ένας λογικός χρόνος που μπορούμε να αφιερώσουμε για να είμαστε περιποιημένες και στα άκρα. :) όσο για τις γυναίκες που δε μπορούν να έχουν βαμμένα νυχάκια,για οποιοδήποτε λόγο ας τα κρατάνε τουλάχιστον καθαρά... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εεεεεεεεμ...Μανό θές να πείς!!!Γιατί το μάνο σε παρεπέμπει αλλού.. Π.χ. Σε νιπτήρα... Λαβομάνο!!! Σε όνομα...Μάνοο, πιάσε 2 μπύρες κλπ!!!!!!:p :lol: :lol: :lol: Που λές.. Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν περισσότερες και δυσκολότερες δουλειές απο κάποιες άλλες, κάτω απο δυσκολότερες συνθήκες και δυστυχώς το μανό δεν κάνει τίποτα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 δεκτη κάθε διόρθωση εφόσον είναι καλοπροαίρετη... κάτι επί του θέματος θα πείτε οι υπόλοιπoi? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Το πρώτο σου σχέδιο ήταν στα όρια του κιτς (για μένα)...το δεύτερο τα ξεπέρασε (για μένα) !! Νομίζω πως το παρακάνεις λίγο...άμα ήμουν ασθενής σου θα τρόμαζα...αλλά αυτά είναι γούστα,οκ? Μην το πάρεις προσωπικά τώρα επειδή είπα την άποψή μου :) (και ο συνδυασμός χρωμάτων ήταν...ροζ από κάτω με καφέ από πάνω; yikes) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Το πρώτο σου σχέδιο ήταν στα όρια του κιτς (για μένα)...το δεύτερο τα ξεπέρασε (για μένα) !! Kαι όχι μόνο, και όχι μόνο...!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Εγω τα νυχακια μου τα περιποιουμε μου αρεσουν τα ομορφα νυχια... Ο κυριοτερος λογος που κανω μανικιουρ ειναι γιατι στη δουλεια μου θελω να εχω ομορφα χερια... Τα κραυγαλεα δεν τα υποστηριζω δεν μου αρεσουν τα διακοσμητικα ομως δεν τα απορριπτω αρκει να ειναι διακριτικα και καλογουστα... Οσο για το πεντικιουρ τωρα το καλοκαιρι ενα εντονο χρωματακι στα νυχια αρκει(τωρα με τα πεδιλακια) Επισης δεν μου αρεσουν τα τεραστια γερακισια νυχια... παν μετρον αριστον και σε αυτο λοιπον! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 απόψεις είναι αυτές παιδιά μου..δε γίνεται όλοι οι άνθρωποι να είμαστε ίδιοi..αλλιώς ο κόσμος θα ήταν βαρετός...το ωραίο άλλωστε ήταν και είναι σχετικό amorphis είναι εντελώς παράλογο να κρίνεις ένα γιατρό από τα νύχια του..τουλάχιστον οι δικοί μου ασθενείς με κρίνουν από τη δουλειά μου...άλλωστε τα συγκεκριμένα σχέδια είναι για μέρες εξόδου και όχι για καθημερινές εργάσιμες Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 amorphis είναι εντελώς παράλογο να κρίνεις ένα γιατρό από τα νύχια του..τουλάχιστον οι δικοί μου ασθενείς με κρίνουν από τη δουλειά μου...άλλωστε τα συγκεκριμένα σχέδια είναι για μέρες εξόδου και όχι για καθημερινές εργάσιμες Εγώ είπα "Νομίζω πως το παρακάνεις λίγο...άμα ήμουν ασθενής σου θα τρόμαζα...αλλά αυτά είναι γούστα,οκ?" ... άρα μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα...είπα πως θα τρόμαζα αν σε βλεπα με τέτοια νύχια...όχι ότι θα έφευγα γιατί θα φαινόταν πως δεν είσαι καλή γιατρός...!!! :rolleyes: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 κι εγώ σου λέω τότε να ξαναδιαβάσεις την τελευταία φράση του post μου...:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Εμενα παλι freak και στην δουλεια να σε εβλεπα μ' αυτα δεν θα ειχα προβλημα! Αντιθετα τι καλλιτερο απο εναν μοντερνο-ομορφο και περιποιημενο επιστημονα!:D (ειδες με τι κοπλιμεντα σε "λουζω"; ) Ειλικρινα ομως το πιστευω...Ετσι το βλεπω εγω. Για να προλαβω δεν εννοω οτι οι αλλοι δεν ειναι μοντερνοι-περιποιημενοι κτλ κτλ.Ξηγουμε για να μην παρεξηγουμε.:happy: Αλλα κακομοιρα μου, εαν με ποναγες.....:X ....χα!!Θα σε εσφαζα!:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Ουφφφ...την διάβασα βρε! Δλδ βάφεις τα νύχια πριν βγεις και τα ξεβάφεις την επόμενη μέρα που θα πας δουλειά;; Όπως και να 'χει εγώ δεν είπα πως κρίνω έναν οδοντίατρο από τα νύχια του...εσύ το είπες. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Εναν αθλητή? http://static.flickr.com/49/147764682_985b65eb2c_m.jpg Αυτή κι αν ειναι αηδία, ε? Ψυχοπάθειααα (φωνάζει απο μακριάααα) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Οχι απλα αηδια!!!!!!!!Δεν εχω λογια να το περιγραψω αυτο το πραγμα.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ΤΗΕ CROW!!! Παναγίτσα μ'! Σκιάχτηκα μεσημεριάτικα... Πρέπει να θεσπιστούν νόμοι για τέτοιες πράξεις! Προτείνω φυλάκιση στη συγκεκριμένη... αθλήτρια...:rolleyes: :lol: Να σπάει πέτρες με τη βαριά και να σέρνει σιδερένια μπάλα πίσω της... Για να μάθει!!! (πάντως αν ήταν αθλήτρια αναρρίχησης θα την καταλάβαινα... Αν και θα αποκλείονταν λόγω χρησιμοποίησης αθέμιτων μέσων προς επίτευξη νίκης...:lol: ) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ΤΗΕ CROW!!! Παναγίτσα μ'! Σκιάχτηκα μεσημεριάτικα... Πρέπει να θεσπιστούν νόμοι για τέτοιες πράξεις! Προτείνω φυλάκιση στη συγκεκριμένη... αθλήτρια...:rolleyes: :lol: Να σπάει πέτρες με τη βαριά και να σέρνει σιδερένια μπάλα πίσω της... Για να μάθει!!! (πάντως αν ήταν αθλήτρια αναρρίχησης θα την καταλάβαινα... Αν και θα αποκλείονταν λόγω χρησιμοποίησης αθέμιτων μέσων προς επίτευξη νίκης...:lol: ) Όπως μπορώ να διακρίνω, πρόκειται για άνδρα... Προσωπικά μου αρέσουν τα περιποιημένα νύχια στις γυναίκες, αλλά χωρίς σχεδιάκια και ακρότητες. Αρκεί να είναι περιποιημένα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Αμ, δεν είναι άντρας xpuser (xperienced user) !!! Είναι γυναίκα και την είχα δει και τη στιγμή της κούρσας...ο σχολιαστής ήταν εντυπωσιακά ψύχραιμος :) Φαντάζομαι πως το έκανε για γούρι...είναι τα αληθινά της νύχια! Παναγιά μου! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Αμ, δεν είναι άντρας xpuser (xperienced user) !!! Είναι γυναίκα και την είχα δει και τη στιγμή της κούρσας...ο σχολιαστής ήταν εντυπωσιακά ψύχραιμος :) Φαντάζομαι πως το έκανε για γούρι...είναι τα αληθινά της νύχια! Παναγιά μου! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ????????????????:confused: :confused: :confused: :confused: Πω πω χάλι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Ναι ναι, γυναίκα είναι! Και εγώ την είχα δει τη στιγμή της κούρσας. Εντάξει είπαμε να έχουμε νύχια αλλά όχι και έτσι!!! Απαπαπαπαπα :ninja: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Ναι ναι, γυναίκα είναι! Και εγώ την είχα δει τη στιγμή της κούρσας. Εντάξει είπαμε να έχουμε νύχια αλλά όχι και έτσι!!! Απαπαπαπαπα :ninja: Άμα την πιάσει καμιά φαγούρα τι θα κάνει? Επίσης τώρα που το θυμήθηκα, κάτι που είχα δει σε μια κοπέλα και δε μου άρεσε καθόλου ήταν τα τεχνητά νυχιά,,, νομίζω τα κολάνε πάνω στα κανονικά και τα βάφουν από πάνω....'Αλλο χάλι και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Και μενα δεν μου αρεσουν τα τεχνητα ειναι σαν παραμορφωμενα τα χερια γιατι ολες τα κανουν τεραστια.... Η παραπανω κοπελα - αθλητρια τα εχει αυτα μονιμα τοοοοοοοσο μεγαλα δεν την ενοχλουν... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts