antonispap40 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Dani California--- Αυτό είναι το αγαπημένο μου Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Dani California--- Αυτό είναι το αγαπημένο μου Εννοείται...Τα κλιπάκια btw,είναι πολύ τέλεια και τα 2 μέχρι στιγμής...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Με υποχρεώνει κανείς ; Απλά κρίνω τα τραγούδια του δίσκου που έχω ακούσει... δεν σε υποχρεωνει κανεις αλλα ο ifrit φανταζομαι στο προτεινε για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη του δισκου και εχει δικιο σε αυτο γιατι ο συγκεκριμενος δισκος εχει ακρετα καλα κοματια που αξιζουν πραγματικα να τα ακουσεις. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 To cd einai teleio to exw liwsei!!! Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 To «Tell Me Baby» ,το δεύτερο βίντεοκλιπ του καινούριου άλμπουμ του συγκροτήματος ,είναι μετριότατο κομμάτι. Καμία σχέση με το «Dani California»...;) TO kommati!! To album aksizei k to protinw anepifilakta!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts