ael1964 Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 O IE κάτι έπαθε και όταν τον ανοίγω αντί να ανοίξει την σελίδα που του δίνω, μου ανοίγει ένα παράθυρο που έχει επικεφαλίδα "File Download" και ζητάει εάν θα κάνω αποθήκευση του αρχείου ή όχι. Τι φταίει και πώς λύνεται το πρόβλημα;;; Δεν τις ανοίγει με τίποτα. Επίσης το Outlook Εxpress δεν ανοίγει τα mail με το πρόσχημα της ανεπάρκειας της μνήμης. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 O IE κάτι έπαθε και όταν τον ανοίγω αντί να ανοίξει την σελίδα που του δίνω, μου ανοίγει ένα παράθυρο που έχει επικεφαλίδα "File Download" και ζητάει εάν θα κάνω αποθήκευση του αρχείου ή όχι. Τι φταίει και πώς λύνεται το πρόβλημα;;; Δεν τις ανοίγει με τίποτα. Επίσης το Outlook Εxpress δεν ανοίγει τα mail με το πρόσχημα της ανεπάρκειας της μνήμης. Αν πας control panel-->internet options-->general (και του δώσεις μια άλλη διεύθυνση)-->apply-->ok, ανοίγοντας τον explorer στο ξαναβγάζει το download? Δοκίμασες να κατεβάσεις το αρχείο αυτό που σε ρωτάει να δεις τι είναι? Δοκίμασε και με άλλον browser π.χ Mozilla, αν τον έχεις εγκατέστησέ τον να δεις τι παίζεται... Δεν σου λέω να τον κατεβάσεις αφού ήδη υπάρχει το πρόβλημα και δε μπορείς... Σε περίπτωση που μπορέσεις το link είναι αυτό: http://www.mozilla.com/firefox/releases/1.5.0.3.html#downloadandinstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 κλασσικη περιπτωση browser hijack μου μυριζει η ιστορια σου. πρωτη δουλεια που πρεπει να κανεις ειναι scan with adware, spybot search & destroy + antivirus σε safe mode Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Δεν ανεβάζεις κι ένα log με το hijack this;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Γεία χαρά...:happy: Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα αναφέρω εδώ το πρόβλημα μου...;) Στο pc που έχω στην δουλεία μου εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχω το εξής πρόβλημα.... Εκεί που σερφάρω κανονικά στο νετ μου πετάει κάποιες περίεργες σελίδες και δεν ξέρω πως να τις πετάξω... Να σημειώσω πως έχω κάνει χρήση αρκετά γνωστά προγράμματα αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα...:( Το πρόβλημα είναι πως έχουν πρόσβαση και άλλα άτομα κρυφά απο τους προισταμένους μου όταν φεύγουν και βλέπω να έχω άσχημα μπερδέματα...:( Βοηθήστε με αν μπορείτε...:cry: Ευχαριστώ... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Το βγάζει το download συνέχεια οτι και να κάνω. Βασικά ταυτόχρονα χάλασε και το system restore, λέτε να έχουν και τα δύο σχέση;;;;!!!!! Αυτό συνέβη όταν το Norton Antivirus το απεγκατέστησα, μάλλον λόγω ADSL. 1,5 χρόνο τόση σταθερότητα απο τα XP δεν την περίμενα και ξαφνικά σε μια μέρα..... όλα χάθηκαν. Mozilla Firefox χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια, ο ΙΕ είναι για διακοσμητικό ρόλο. Το αρχείο που προσπαθεί να αποθηκεύσει Ο ΙΕ, είναι ένα htm αρχείο, αγνώστου προέλευσης και περιεχομένου. Antivirus έχω το Nod32, Αdaware το Lavasoft 1.06 professional, spybot search & destroy δεν έχω, ποιό να χρησιμοποιήσω;;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Τα έκανα όλα που μου υποδείξατε σε Safe Mode, αλλά τζίφος και πάλι.... Βέβαια το spybot seαrch & destroy βρήκε και διόρθωσε πολλά.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 βρες το hijackthis απο εδω http://www.majorgeeks.com/download3155.html και δειξε μας το log που θα σου βγαλει. απο εκει και περα ισως βρουμε λυση για σενα ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 ok, ορίστε το log.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Ακόμη να απαντήσετε τι φταίει τώρα που σας παρέθεσα και το log.... :cry: :cry: :cry: Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 απο τα λιγα που εψαξα: C:\SFU\usr\sbin\zzInterix C:\SFU\usr\sbin\init C:\SFU\usr\sbin\inetd ειναι τα υποπτα και αλλη μια ερωτηση, γιατι τρεχεις Internet Information Services στο PC σου; ειναι απαραιτητο; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το πρόβλημά μου.... To SFU είναι Windows Services για Unix και δεν είχε πρόβλημα το PC, για έναν ολόκληρο μήνα και βάλε πρίν μου εμφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.... Το Internet Information Service έτσι το έβαλα, υπάρχει πρόβλημα;;; Απλά τα Windows πάντα τα κάνω Full εγκατάσταση..... Δεν βρίσκουμε δηλαδή τι ευθύνεται για το πρόβλημά μου;;;; Γαμώτο δεν μπορεί..... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Ενημερωτικά και χωρίς να έχει απαραίτητα σχέση με το πρόβλημα σου, ο IIS είναι ένας server για να μπορέσεις να στήσεις κάποιο website στον υπολογιστή σου. Επομένως, αν δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο, καλό είναι να μην τον εγκαθιστάς καθόλου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Το ξέρω για ποιο λόγο είναι το IIS, απλά όπως έγραψα τα εγκαθιστώ όλα..... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τελικά έκανα διαμόρφωση του σκληρού δίσκου, δεν υπήρχε γιατρειά στο πρόβλημά μου. Τελευταία φορά που έκανα διαμόρφωση ήταν τον Νοέμβριο του 2004, δηλαδή 18 μήνες πρίν, κάτι είναι και αυτό..... Αναγκάστηκα βέβαια να μεταφέρω δεδομένα χωριτικότητας 80GB.... Aύριο με περιμένει δουλειά.... Ευκαιρία να κάνω και το άλλο PC format, που έχει τα Win2000 ..... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Απλά πρόσεχε τι σελίδες και αρχεία ανοίγεις... και καλό θα ήταν να βάλεις πάνω στο μηχάνημα σου ένα McAfee (AntiVirus & Firewall). Επιπρόσθετα κάνε ένα full scan πριν περάσεις και πάλι το backup στον υπολογιστή. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Τελείωσα κατά τις μία. 12 ώρες ακριβώς ξανάγραφα όλα τα προγράμματα. Ελπίζω να αντέξει μέχρι να κάνω αναβάθμιση σε ισχυρότερο μηχάνημα. Antivirus για χρόνια χρησιμοποιούσα Norton, αλλά ποτέ ξανά.... Tώρα έχω το NOD32 και μπορώ να πώ βρίσκει πιο εύκολα τις απειλές σε διάφορες σελίδες απ' ότι το Norton, για Firewall θα βάλω το Κerio, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο, συχνά - πυκνά κάνω ελέγχους με το Spybot - search & destroy, αρκετά συχνά χρησιμοποιώ για έλεγχο το Ad-aware 1.06 Pro της Lavasoft. Tην πάτησα όταν κόλλησε το System Restore και έμεινα για ελάχιστα λεπτά χωρίς Αntivirus, γιατί το Norton είχε λήξει και δεν είχα βρεί τον τρόπο να το "σπάσω".... Εννοείται οτι στους άλλους δύο σκληρούς πρίν κάνω διαμόρφωση στον δίσκο τους είχα κάνει έλεγχο για ιούς. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts