kormos Δημοσιεύτηκε May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 8, 2006 Καλησπέρα...:happy: Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να έχει ζητηθεί το πρόγραμμα που θέλω αλλά δεν ξέρω πως λέγεται...:confused: Βάζεις ένα τραγούδι να παίζει στο media player και μπορείς να έχεις τους στίχους του τραγουδιού...:blink: Το είπα καλά???:X "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Tunatic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Tunatic Μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο με αυτό το πρόγραμμα?:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 just google it man :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=112628 φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts