shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2006 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αν κάνω δεξί click -> properties στον δίσκο μου βλέπω ελεύθερο χώρο 2 giga byte από τα 38. Αν όμως διαλέξω όλα τα αρχεία του δίσκου (μαζί με τα κρυφά) και κάνω right click -> properties, βλέπω συνολικό χώρο που καταλαμβάνουν -> 28 gigabyte. Τα 10 giga που λείπουν που πήγαν ρε παιδιά; Καμία ιδέα; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αν κάνω δεξί click -> properties στον δίσκο μου βλέπω ελεύθερο χώρο 2 giga byte από τα 38. Αν όμως διαλέξω όλα τα αρχεία του δίσκου (μαζί με τα κρυφά) και κάνω right click -> properties, βλέπω συνολικό χώρο που καταλαμβάνουν -> 28 gigabyte. Τα 10 giga που λείπουν που πήγαν ρε παιδιά; Καμία ιδέα; Μου έτυχε και μένα αλλά με defragment επανήλθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αν κάνω δεξί click -> properties στον δίσκο μου βλέπω ελεύθερο χώρο 2 giga byte από τα 38. Αν όμως διαλέξω όλα τα αρχεία του δίσκου (μαζί με τα κρυφά) και κάνω right click -> properties, βλέπω συνολικό χώρο που καταλαμβάνουν -> 28 gigabyte. Τα 10 giga που λείπουν που πήγαν ρε παιδιά; Καμία ιδέα;Λέω μήπως οφείλεται στα restore points που κρατάει το system restore;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 ρύθμισε τα restore points να πιάνουν οσο λιγότερο χώρο γίνεται.(600mb νομίζω) μετά κάνε κανα defragment & offline defragment λογικά θα επανέρθουν some gb btw that's my 1000th post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Μηπως φταινε τα norton pretected files?Αν βεβαια εχεις κατι σε norton στο pc.Πηγαινε στο recycle bin και νομζω οτι επιλεγεις το erase norton protected files(η καπως ετσι ενιγουει)....... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αν κάνω δεξί click -> properties στον δίσκο μου βλέπω ελεύθερο χώρο 2 giga byte από τα 38. Αν όμως διαλέξω όλα τα αρχεία του δίσκου (μαζί με τα κρυφά) και κάνω right click -> properties, βλέπω συνολικό χώρο που καταλαμβάνουν -> 28 gigabyte. Τα 10 giga που λείπουν που πήγαν ρε παιδιά; Καμία ιδέα; Γεία χαρά... Η επαναφορά συστήματος είναι... Πας...Ο Υπολογιστής μου -> δεξί κλίκ ιδιότητες -> Επαναφορά Συστήματος ->Επιλέγεις την Απενεργόποιηση και στις ρυθμίσεις κατεβάζεις την μπάρα στο min περίπου 200ΜΒ είναι αν θυμάμαι καλά...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ποτε δεν εχω δει απολυτη ταυτιση οτι ρυθμισεις και αν εχω κανει. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Αποκλείεται να πιάνει 10GB το system restore. Κάτι άλλο συμβαίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts