Athanasios Δημοσιεύτηκε May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2006 http://www.moneybookers.com να το εμπιστευτω? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα ειναι απο τα πιο αξιοπιστα.Οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 to idio ki ego Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Go for it!!!! κανενα προβλημα κι εγω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 ok to ekana! Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα... Θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό και δεν τα καταφέρνω...:O Όταν μου ζητάει όνομα και επίθετο και λέει "Κάθε τραπεζικός λογαριασμός ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε στον λογαριασμό σας πρέπει να είναι στο ίδιο ακριβώς όνομα όπως βρίσκεται και εδώ. " εννοεί πως πρέπει να γράψω το όνομα μου όπως είναι στο λογαριασμό της τραπεζας, σωστα; Οταν τα πληκρολογώ ομως, οι χαρακτηρες οι ελληνικοι εμφανιζονται σαν ερωτηματικα, και εμφανιζεται το μηνυμα "Οι πληροφορίες σας δεν μπορούν να περιέχουν ειδικούς χαρακτήρες!" Τι να κανω; πρεπει να τον ανοιξω αμεσα για επαγγελματικους λογους και δεν εχω ιδεα! :ninja: Καθε επιπλεον πληροφορια θα μου ηταν χρησιμη, οπως πώς γινονται οι συναλλαγες; θα πρεπει πχ να επικοινωνω με την τραπεζα καθε φορα; γιατι με το σαιτ δε βρηκα απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts