Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nokia e 65 η w580 ti lete na parw re paidia???????????????

Το w580i να παρεις :music:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nokia e 65 η w580 ti lete na parw re paidia???????????????

το νόκια πολλά έχουν ακουστεί για τα πλήκτρα του w!!!;)

Το w580i να παρεις :music:

με δουλεύετε ρε;

εδώ εγώ προτίμησα το w580 απο το iphone!!!

w580 φίλε μου!!!

Ξέρω ΄γω ρε φίλος. Υπόθεση κάνω γιατί μου βγάζει και κάτι logo's του VL τα οποία όταν λειτουργούσε δεν μου τα έβγαζε. Τεσπα...

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Το σκεφτομαι..αλλα θελω ακομη 6 μηνες! τοτε εχω επιδοτηση.:blink: :cool:

Μπορείς να περιμένεις τόσο...; Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μαλλον ναι, για να κρατήσεις και τον κανόνα του αγοράζω κινητά μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας... :p J/K

Μετά από μια μέρα χρήσης μπορώ να πώ οτί είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου. :up:

Η οθόνη του είναι πολύ ωραία (κλάσεις καλύτερη από του W610 που είχα πριν), εκτός από το μέγεθος/ανάλυση έχει ένα βασικό για μένα ατού. Οτί η γραμματοσειρά είναι πολύ μικρότερη πλεον.

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη ήταν η ποιότητα αναπαραγωγής και η ένταση του ηχείου. Πολύ καλύτερη από του W610. Ακόμα δεν έχω τσεκάρει τι λέει με τα ακουστικά.

Πeρισσότερες εντυπώσεις στην συνέχεια... :)

BTW έχω μια απορία (γενικότερη). Το flashαρα το κινητό και παρατήρηρσα οτί το fw από το R6BC002 πήγε στο R8ΒΑ024.

Στο W610 που είχα, είχε την R6BC002 και παρόλο που του είχα κάνει τουλάχιστον 3 update, δεν άλλαζε το fw version. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει λίγο μιας και θεωρούμαι καινούργιος στην SE... :O

Αν μετά από την αναβάθμιση είχες και πάλι την ίδια έκδοση τότε δεν έκανες καθόλου αναβάθμιση. Κάτι δεν έγινε σωστά. Δεν είναι δυνατόν να έκανες αναβάθμιση και να έχεις την fw version.

telika ayto tha xthpisw w580 eyxaristw paidia apo trith prepei na to exw ,cya

για να μην παρεξηγηθώ δεν είπα ή w580 ή iphone. Είχα iphone αλλά προτίμησα το w580 μου.

καλή επιλογή φίλε μου

Μπορείς να περιμένεις τόσο...; Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μαλλον ναι, για να κρατήσεις και τον κανόνα του αγοράζω κινητά μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας... :p J/K

:rolleyes: Ετσι ακριβως..;) και τα παιρνω και σε τιμη..καλη! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνεχίζωντας τις εντυπώσεις μπορώ να πω οτί το κινητό από ήχο στα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλό με πολύ ένταση. Ακόμα η κάμερα του είναι αρκετά αξιόλογη, γι αυτό που είναι, ειδικά για φωτό ημέρας.

Περιμένω να δω πώς θα πάει από διάρκεια μπαταρίας. Σήμερα έκανα την 2η φόρτιση (μετά από 1 1/2 μέρα με αρκετή ενασχόληση με το κινητό βέβαια). Πάντως σαν πρώτη εντύπωση νομίζω οτί έχει χειρότερη μπαταρία από το W610, να και ανακοινώνεται λίγο μεγαλύτερη. Βέβαια είναι λογικό να είναι μικρτότερη λόγω της μεγλύτερης οθόνης και των light effects που έχει.

Συνολικά μπορώ να πω οτί είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το τηλ. Προτείνεται ανεπιφύλακτα... :up:

Συνεχίζωντας τις εντυπώσεις μπορώ να πω οτί το κινητό από ήχο στα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλό με πολύ ένταση. Ακόμα η κάμερα του είναι αρκετά αξιόλογη, γι αυτό που είναι, ειδικά για φωτό ημέρας.

Περιμένω να δω πώς θα πάει από διάρκεια μπαταρίας. Σήμερα έκανα την 2η φόρτιση (μετά από 1 1/2 μέρα με αρκετή ενασχόληση με το κινητό βέβαια). Πάντως σαν πρώτη εντύπωση νομίζω οτί έχει χειρότερη μπαταρία από το W610, να και ανακοινώνεται λίγο μεγαλύτερη. Βέβαια είναι λογικό να είναι μικρτότερη λόγω της μεγλύτερης οθόνης και των light effects που έχει.

Συνολικά μπορώ να πω οτί είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το τηλ. Προτείνεται ανεπιφύλακτα... :up:

το κινητό είναι ακόμα καινούργιο και δεν έχει ''στρώσει'' ακόμα η μπαταρία!!!μετά απ'τις 5-6 πρώτες φορτίσεις θα καταλάβεις τη πραγματική διάρκεια της μπαταρίας του τηλ!!!;):)

Hip Hop.

Και εκεί που είχα να λέω ότι το δικό μου w580 μετά από 3 μήνες δεν έχει σπασμένα πλήκτρα, ξάφνου έχω τα 2-4-5 ραγισμένα!!!

Ήμουν από τους πρώτους που το πήρε και μέχρι τώρα ήταν όλα καλά.

Τέσπα... έπρεπε να το περιμένω!!!

Και εκεί που είχα να λέω ότι το δικό μου w580 μετά από 3 μήνες δεν έχει σπασμένα πλήκτρα, ξάφνου έχω τα 2-4-5 ραγισμένα!!!

καλά όλος ο χαμός με το 2 και το 4 γίνεται μόνο αυτά σπάνε!γιατί άραγε???:worry:

Hip Hop.

καλά όλος ο χαμός με το 2 και το 4 γίνεται μόνο αυτά σπάνε!γιατί άραγε???:worry:

Ναι ρε ****το. Και άντε τα ακριανά να καταλάβω αλλά και τα μεσαία...

Δεν ξέρω και πόσο καιρό θα κάνουν στο service....

το κινητό είναι ακόμα καινούργιο και δεν έχει ''στρώσει'' ακόμα η μπαταρία!!!μετά απ'τις 5-6 πρώτες φορτίσεις θα καταλάβεις τη πραγματική διάρκεια της μπαταρίας του τηλ!!!;):)

Το ξέρω και το συγκρίνω με την πρώτη φόρτιση του W610. Αnyway θα δείξει το μέλλον... :)

Ουπς κρίμα... :(

Τι χρώμα είναι και τι σειρά?

Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτό?

Ναι ρε ****το. Και άντε τα ακριανά να καταλάβω αλλά και τα μεσαία...

Δεν ξέρω και πόσο καιρό θα κάνουν στο service....

βασικά πως ακριβώς σπάνε???και πως το καταλαβαίνετε απλά δε πατιούνται ή φένεται και εξωτερικά???:worry:

Hip Hop.

είναι γκρι και w32

ορίστε και 2 φωτό:

http://www.imageshack.gr/files/ym6db3bqm2o7zlky1se8_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/x28rptdjjhnl51cx193r_thumb.jpg

βασικά πως ακριβώς σπάνε???και πως το καταλαβαίνετε απλά δε πατιούνται ή φένεται και εξωτερικά???:worry:

πατιούνται κανονικά. Απλός φαίνονται ραγισμένα. Όχι ότι με πειράζει και πολύ αλλά αφού είναι εντός εγγύησης θα το φτιάξω.

Είναι αρκετά εμφανές... :(

Τελικά τα W32 και γκρι, παρουσίασαν τα περισσότερα προβλήματα. Θέλω να δω πώς θα πάει και το W45 που έχω εγώ.

Είναι αρκετά εμφανές... :(

Τελικά τα W32 και γκρι, παρουσίασαν τα περισσότερα προβλήματα. Θέλω να δω πώς θα πάει και το W45 που έχω εγώ.

Τα καημένα τα πλήκτρα κρατούσαν καλά όσο μπορούσαν ως που τελικά κατέρρευσαν.

Από το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησε το 4 και σήμερα το 2 και το 5 μαζί.

Συνεννοημένα είναι;;;

Από ότι έχω ακούσει και εγώ, από τι στιγμή που θα γίνει σε ένα, πάνε και άλλα 2-3 πακετάκι...

Χα! μόλις από την δεύτερη φωτογραφία μου είδα ότι και το 7 ραγίζει. Τώρα το πρόσεξα!!!
είσαι και παρατηριτικός:p

Τα καημένα τα πλήκτρα κρατούσαν καλά όσο μπορούσαν ως που τελικά κατέρρευσαν.

Από το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησε το 4 και σήμερα το 2 και το 5 μαζί.

Συνεννοημένα είναι;;;

ή αυτά είναι συνενοημένα ή η se να τρελάνει εμάς!;)

Hip Hop.

Από ότι έχω ακούσει και εγώ, από τι στιγμή που θα γίνει σε ένα, πάνε και άλλα 2-3 πακετάκι...

Οπότε αφού ξεκίνησε με το 4 και ράγισαν ακόμα τα 2-5-7 είμαι κομπλέ... άλλο δεν σπάει! :lol:

είσαι και παρατηριτικός:p

Αρχίζω να σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν τα ραγισμένα πλήκτρα (2-4-5) πολύ καιρό όπως είναι το 7 τώρα και να μην το πήρα χαμπάρι!

Το αετίσιο μάτι μου!!! :X

• The title was changed to Sony Ericsson W850