harrysvr Δημοσιεύτηκε May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2006 Πρόκειται να πάρω ένα pda με wifi το οποίο θέλω να είναι συνδεδεμένο με το PC μέσω wifi ώστε να βλέπω και να χειρίζομαι το PC(internet) απο την άλλη άκρη του σπιτιού. Γίνεται αυτό; Αν ναι αυτό θα κάνει τη δουλειά που θέλω; http://img485.imageshack.us/img485/6420/wifi4io.jpg' alt='wifi4io.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Ναι θα κάνει, όπως και κάθε είδους ασύρματη κάρτα δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mporo na mpaino sto internet me to pda mou meso wi-fi xrhsimopoiontas thn pstn pou exo sto pc? h thelei na exo dsl kai wirless router? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Οχι, μπορεις και ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 kalh fash!! auto tou wi-fi usb pou to vrikes file mou kai se ti timh? an thes steile mou pm !!:) thnks!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 kalh fash!! auto tou wi-fi usb pou to vrikes file mou kai se ti timh? an thes steile mou pm !!:) thnks!! Microcom σίγουρα θα βρείς και πιο οικονομικά.. εγώ είχα πάρει ενα speedtouch απο τον πΟΤΕ 30euro μαζι με το router μου..:) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 kalh fash!! auto tou wi-fi usb pou to vrikes file mou kai se ti timh? an thes steile mou pm !!:) thnks!! Υπάρχουν γύρω στα 250 διαφορετικά κομμάτια απο 9 λίρες στο http://ebay.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 euxaristo !! ok vrika !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 βέβαια καλύτερα να προτιμηθεί μια καρτα PCI δικτύου... έχουν περισσότερες λειτουργίες, ευαισθησία, και μπορεις να βαλεις και εξωτερική κεραία! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 se ti times kumainontai ? otan les perissotere leitouegies ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 εχει απο 30 ευρώ και πάνω. Μια καλη ειναι στα 45-50. Δε ξέρω πως ειναι στα usb, αλλα πολλές pci ρυθμίζουν ισχύ, μπορεις να βάλεις καποια άλλη εξωτερική κεραία, WEP/WAP κ.α. βασικα πάρε οτι σε βολεύει και αν εχεις συγκεκριμένη μάρκα AP, προτίμησε της ιδιας σειράς adapter για καλύτερα αποτελέσματα... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 vasika mallon tha paro thn kartoula diktiou !! mou thn spaei na gemizo to pc me usb kai na prepei na ta kouvalao !! thn karta tha thn valo sthn thira kai ok !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts