Jump to content

Ενεργοποίηση των Win XP Home;

petran66
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια,εχω τα Win Xp Home γνησια και προσπαθω να τα ενεργοποιησω μεσω ιντερνετ και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορω να τα ενεργοποιησω,γιατι εχω πιθανον υπερβει τον επιτρεπομενο αριθμο ενεργοπ.(εχω κανει περιπου 10-15 φορματ στα 3,5 χρονια που εχω το pc μου)!!Υπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να τα ενεργοποιησω?Υ.Γ.Εχω βεβαια και το Xp pro σπασμενα,αλλα μου τη δινει που δεν μπορω να κανω Win update και δεν μπορω να δοκιμασω τον ΙΕ 7 ΒΕΤΑ 2!!Η Microsoft κανει ελενχο γνησιοτητας!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Παιδια,εχω τα Win Xp Home γνησια και προσπαθω να τα ενεργοποιησω μεσω ιντερνετ και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορω να τα ενεργοποιησω,γιατι εχω πιθανον υπερβει τον επιτρεπομενο αριθμο ενεργοπ.(εχω κανει περιπου 10-15 φορματ στα 3,5 χρονια που εχω το pc μου)!!Υπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να τα ενεργοποιησω?Υ.Γ.Εχω βεβαια και το Xp pro σπασμενα,αλλα μου τη δινει που δεν μπορω να κανω Win update και δεν μπορω να δοκιμασω τον ΙΕ 7 ΒΕΤΑ 2!!Η Microsoft κανει ελενχο γνησιοτητας!

δοκίμασε την επιλογή της ενεργοποίησης μέσω τηλ και να τους εξηγήσεις, θα τη βρείτε την λύση :)

όσο για το άλλο, πάω στοίχημα ότι τα προβληματα που αναφέρεις κι άλλοι τα είχαν και τα αντιμετώπισαν, σχετικά εύκολα ;)

Μεσω τηλεφωνου δεν υπαρχει προβλημα.Εγω εχω κανει ηδη καμμια 10αρια ενεργοποιησεις

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Τελευταία φορά που δοκίμασα το τηλέφωνο (χρόνια τώρα) δεν βγήκε καν άνθρωπος. Απλά πληκτρολογείς τον σχετικό κωδικό και τον δέχεται όπως με την ανανέωση καρτοκινητής τηλεφωνίας.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Γεία χαρά....

Πολύ απλό και εύκολο φίλε μου...

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά...;)

Δεν πειράζει όμως...

Όταν αγοράζεις μία άδεια της Microsoft έχεις τη δυνατοτητα να κάνεις το πολύ αν θυμάμαι καλά 5 φορές ενεργοποίηση...

Για να λύσεις το πρόβλημα σου αυτό θα πρέπει να έχεις και την συσκευασία του γιατί όταν θα καλέσεις για να μιλήσεις με κάποιο εκπρόσωπο της Microsoft ,( ο μόνος τρόπος για να γίνει η ενεργοποίηση πλέον απ ότι βλέπω είναι αυτή... ) θα σε ρωτήσουν να τους διαβάσεις κάποιους κωδικούς που έχει πάνω...

Σου εύχομαι να υπάρχει αυτό ακόμα και να μην το έχεις πετάξει γιατί αλλιώς μετά λύπης μου θα σου πώ αυτό που θα απαντήσουν οι ίδιοι και σε εσένα...

Ότι θα πρέπει να κάνεις νέα αγορά!!!

Άν θες κάτι άλλο στείλε μου pm ή με msn να σε βοηθήσω...;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ok παιδια,τα ενεργοποιησα μεσω τηλεφωνου!!Ηταν σχετικα ευκολο!Απλως ειχα ξεχασει οτι γινεται και τηλεφωνικως!!Σας ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας.Ας κλειδωθει το θεμα παρακαλω!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb