Bayern7 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Eμένα πάντως κρατάει idle. Δεν έχω αυτό το πρόβλημα όταν βλέπω fullscreen ταινια. PS/2 το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Το έβαλα στην PS/2. Τουλάχιστον με άφησε να αλλάξω τα dpi... Για idle πάντως, ούτε λόγος... Θα αναγκαστώ να αλλάξω player :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Πως γίνεται να δουλεύει αυτό το πράγμα με μια μπαταρία ρε παιδία; Έβγαλα τη μια για λίγο και κατα τύχη είδα πως συνέχισε να λειτουργεί κανονικά :confused: Και σα να μην έφτανε αυτό, στις ιδιότητες του ποντικιού, η ένδειξη της στάθμης της μπαταρίας δεν έχει πέσει καθόλου :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου, εδώ και αρκετό καιρό το δουλεύω μόνο με μια μπαταρία χωρίς πρόβλημα. Μάλλον με 2 μπαταρίες θα κρατάει περισσότερο χρόνο, θα φανεί. Επισης δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα όταν βλέπω ταινία στον media player. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Κι εμένα μετά το φορμάτ, ευτυχώς έφτιαξε το πρόβλημα στον media player :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts