Jump to content

Αποτυχία του System Restore

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω να επαναφερω τον υπολογιστη σένα σημειο επαναφορας μερικες μερες πριν,ωστε να ξαναβρω αρχεια που διαγραφηκαν απο δικο μου λαθος,αλλα δε γινεται...εχω δοκιμασει διαφορες ημερομηνιες,οπως 2 μερες,πριν,μια βδομαδα πριν,μεχρι & 1 μηνα πριν.Συνεχως βγαζει το σφαλμα οτι "δεν μπορει να γινει επαναφορα των windows τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη".Τι κανω λαθος?:worry:

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Den 3erw ti kaneis la8os, alla dokimase na epanafereis ta diegrammena arxeia sou apo to disko xrhsimopoiwntas ena tool gia file recovery. . . Sto google 8a vreis pampola. . .

Διαγραμμένα αρχεία που δεν έχουν σχέση με τη λειτουργική δομή των windows, αν και κατ' όνομα εμφανίζονται ξανά, εντούτοις δεν είναι πλέον valid και δεν ανακτώνται με αυτόν τον τρόπο. Ο μόνος πιθανός τρόπος ανάκτησης είναι αυτός που προτείνει ο φίλος druides.

Οσο για το System Restore, και σε μένα κάποια στιγμή (εποχή SP1) δεν λειτουργούσε και όταν πέρασα το SP2 ξεκίνησε πάλι να λειτουργεί κανονικά. Επίσης σταμάτησε να λειτουργεί (εποχή SP2) για άγνωστο λόγο όταν πέρασα το συγκεντρωτικό security update του Internet Explorer.... Το απεγκατέστησα μέσα από το uninstall των windows, και το System Restore λειτουργεί και πάλι μια χαρά... :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Προσπαθω να επαναφερω τον υπολογιστη σένα σημειο επαναφορας μερικες μερες πριν,ωστε να ξαναβρω αρχεια που διαγραφηκαν απο δικο μου λαθος,αλλα δε γινεται...εχω δοκιμασει διαφορες ημερομηνιες,οπως 2 μερες,πριν,μια βδομαδα πριν,μεχρι & 1 μηνα πριν.Συνεχως βγαζει το σφαλμα οτι "δεν μπορει να γινει επαναφορα των windows τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη".Τι κανω λαθος?:worry:

Καλημέρα...:happy:

Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ αλλά τη λύση την βρήκα αλλιώς...με ανάλογο software.

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις τα χαμένα αρχεία στον υπολογιστή σου με το Magic Recovery* "επιστρέφοντας" το χαμένο σου υλικό αρκεί η επαναφορά να γίνει σε ένα άλλο σκληρό...

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σε βοηθήσει αυτό...;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Δηλαδη πρεπει να δημιουργησω ενα νεο partition στον σκληρο & να αποθηκευσω εκει τα διεγραμμενα αρχεια?Πώς γινεται αυτο?Και πώς θα τα βλεπω μετα?:O

Δηλαδη πρεπει να δημιουργησω ενα νεο partition στον σκληρο & να αποθηκευσω εκει τα διεγραμμενα αρχεια?Πώς γινεται αυτο?Και πώς θα τα βλεπω μετα?:O

Μη δημιουργήσεις κανένα partition. Κατέβασε το "recover my files" και φτιάξε στον ήδη υπάρχοντα δίσκο ένα directory για να ρίξεις εκεί ό,τι βρεί το πρόγραμμα. Μπες εδώ και κάνε search θα το βρείς: http://katz.ws

Αν δημιουργήσεις partition κινδυνεύεις να μην ανακτήσεις ποτέ τα αρχεία σου!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Και σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό, το system restore δεν χρησιμοποιείται για την επαναφορά αρχείων παρά μόνο κάποιων ρυθμίσεων (registry) και drivers.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Ακριβώς. Αρχεία δεν επαναφέρονται. Μόνο ρυθμίσεις. Και ούτε καν σε αυτό δεν τα καταφέρνει καλά.

Η λύση είναι μία. Image του σκληρού και ενημέρωση του image τακτικά. Είτε σε άλλο partition είτε ακόμα καλύτερα σε άλλο σκληρό.

Norton ghost ή Acronis True Image. To acronis που χρησιμοποιώ εγώ δεν με απογοήτευσε ποτέ.

• 4 years later...
Λοιπόν παιδιά εγώ έκανα την εξής μ*****α.Όταν έκανα format των υπολογιστή μου κατά την εγκατάσταση των windows στο σημειο που πρέπει να διαγράψεις το partition του σκληρού,ήθελα να κανω format μόνο τον C (2 εσωτερικούς σκληρούς έχω, τον C και τον E),στον C είχα το λειτουργικό και τα προγράμματα, στο Ε τραγούδια, ταινιες, φωτογραφιες,setup προγραμμάτων,drivers κ.α.(150GB περίπου) καταλάθως έσβησα το partition του Ε...δεν το ξαναδημιούργησα όμως και έκανα κανονικά την εγκατάσταση των windows στον C.Τωρα δηλαδή που ανοίφω το pc δεν εμφανίζεται ο Ε.Να τον επαναφέρω το Ε μπορω αλλά πως θα επαναφέρω και όλα αυτά που είχε μέσα???Ευχαριστώ πολύ.

"I DON'T DRIVE FAST

I JUST FLY SLOW"