Jump to content

βοηθεια για jetpack384

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Πριν μια εβδομαδα πηρα ενα jetpack384, αυτα ειναι τα καλα, τα κακα ειναι οτι :

1) συνδεοντας το splitter (με τον τροπο που γραφει το manual) σε isdn γραμμη το τηλεφωνο νεκρωνει, οταν το συνδεω χωρις αυτο λειτουργει κανονικα. Παιζει ρολο οτι δεν ενεργοποιηθηκε ακομα η συνδεση?

2) Κανοντας εγκατασταση τους drivers δεν δημιουργειται καποιο εικονιδιο για συνδεση dial up, μηπως και για αυτο παιζει ρολο οτι δεν ενεργοποιηθηκε ακομα η συνδεση?

Συγχωρηστε με για την ασχετοσυνη μου και αν εχει επαναληφθει το θεμα

:up:

Μήπως δεν βάζεις σωστά το σπλίτερ? Η τηλεφωνική γραμμή (το καλώδιο από τον τοίχο δηλαδή) πάει στο LINE, το φριτζ στο MODEM και το PHONE πάει στο netmod ή σε ό,τι έχεις, έτσι?

Στο φρίτζμποξ με τι τρόπο συνδέεσαι? Αν χρησιμοποιείς ethernet το cd δε χρειάζεται. Για USB χρειάζεται αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, οπότε και δεν ξέρω να σου πω...

Πάντως γενικά είτε έχει ενεργοποιηθεί η DSL γραμμή είτε όχι, θα πρέπει να λειτουργεί το τηλέφωνο αν έχεις βάλει σωστά τον εξοπλισμό...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

το σπλιτερ ειναι σωστα συνδεμενο...δεν ξερω τι γινεται μηπως το netmod θελει καποια ρυθμιση?

Το splitter φταίει. Έγω πήρα άλλο. Δεν κάνει μάλλον για isdn, στην altec που πήρα μου είπαν οτι δεν είναι συμβατό με μερικές isdn γραμμές. Πάρε άλλο να είσαι σίγουρος......

αν ειναι ετσι ειναι υποχρεωμενοι να μου το αντικαταστησουν...δηλαδη εσυ ενω σου ειχαν ενεργοποιησει την συνδεση δεν δουλευε με το παλιο σπλιτερ και βαζοντας το καινουριο λειτουργησε?

Το splitter και να μου το αλάξουν θα είναι το ίδιο και δεν κάνει δούλεια σε isdn. Πάντως η Altec μου είπε οτι έχει προβλήματα σε μερικές isdn γραμμές. Μόνο σε pstn ειναι ΟΚ. Ακόμα την γραμμή δεν μου την ενεργοποίησαν. 5/5/06 έκανα αίτηση και ακόμα....έχει καιρο. Πήρα ένα zyxel και είναι ΟΚ.

Έπαθα άλλο τώρα. Μου ενεργοποίησαν την γραμμή σήμερα(συγχρονισμός μόντεμ-dslam οκ), πάω να μπώ...:blink: :blink: ..πώς να μπώ. Μένει στο επαλήθευση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης και βγάζει σφάλμα 721 δηλ. οτι ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν αποκρίθηκε. Στο panel του μόντεμ βλεπω οτι δεν απαντάει το ΑΤΜ. Τώρα τι γίνεται.....είμαι απο στους πρώτους 5 που βάζουν dsl εδώ που μένω και έτσι.....παιδικές ασθένειες:cry: .

τελικα η συνδεση ενεργοποιηθηκε σε 15 συνολικα μερες ,αλλα μετα απο 100 τηλεφωνηματα μου ειπαν αυτο που ειπε και ο φιλος ryder ( οτι θελει αλλαγη το sliter). Προσπαθησαν στην αρχη να κανουν τον κινεζο αλλα τελικα μου ειπαν θα το αντικαταστησουν δωρεαν...μεχρι τοτε βαζω και βγαζω καλωδια netmod και moden του adsl

τελικα η συνδεση ενεργοποιηθηκε σε 15 συνολικα μερες

Πως το βλέπεις? Ταχύτητες? Εμένα πάντως μέχρι να κατέβει το συνεργείο του πΟΤΕ:rocket: για την βλάβη. Απο Δευτέρα-Τρίτη...ίσως και τετάρτη:mad:

απο ταχυτητα σαφως πιο γρηγορο απο isdn που ειχα, κατεβασα και αρκετα mp3 που ηθελα απο καιρο ,αλλα τα 384 δεν τα επειασα ποτε! Μεχρι 230- 250kb ,δεν ξερω αν χρειαζεται καποια ρυθμιση...

απο ταχυτητα σαφως πιο γρηγορο απο isdn που ειχα, κατεβασα και αρκετα mp3 που ηθελα απο καιρο ,αλλα τα 384 δεν τα επειασα ποτε! Μεχρι 230- 250kb ,δεν ξερω αν χρειαζεται καποια ρυθμιση...

Δηληδή με πόσο κατεβάζει? Με ποιο πρόγραμμα? Άυριο θα έχω και γώ....:) :)