Pieros Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Mipws xerete stin a8ina magazia pou noikiazoun gnisia games?Milame fisika gia megali gkama!!!! :p Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Στα περισσότερα video clubs νομίζω πως νοικιάζουν! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 @johner: Εκτος απο τα seven ποια αλλα ξερεις να νοικιαζουν? (Θεσ/νικη εννοειται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kakofonixx @johner: Εκτος απο τα seven ποια αλλα ξερεις να νοικιαζουν? (Θεσ/νικη εννοειται) Εγώ στο Montage και στο Seven πηγαίνω συνήθως! Άλλα δεν ξέρω, αλλά Seven υπάρχουν πάρα πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts