gregorisvas Δημοσιεύτηκε April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2006 Καλημερα!Εχω ενα προβληματακι με τις θυρες usb του pc.Συνδεω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ο οποιο ειναι σε usb2 και μου λεει οτι αυτη η συσκευη μπορει να λειτουργησει ταχυτερα εαν συνδεθει σε θυρα usb2.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτο το εκανε χθες.Τοσο καιρο λειτουργουσε κανονικα στη θυρα που το εβαζα σε usb2.Τωρα ξαφνικα τι επαθε? :( (οχι τπτ αλλο αλλα θελω να παιξω ενα παιχνιδι που εχω στον εξωτερικο και δεν μπορω..αργει υπερβολικα.. :( ) υ.γ Αυτο μου το κανει σε ΟΠΟΙΑ θυρα usb το τοποθετω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Οι usb2 που συνδεεις το δισκο ειναι της motherboard ή ειναι απο extra pci καρτα? Γιατι και στον δικο μου που εχω βαλει pci καρτα για extra θυρες usb2 μου το κανει καμια φορα (πολυ σπανια βεβαια) Αν ισχυει αυτο, αρκει να βγαλεις την καρτα απο το pc, να απεγκαταστησεις τους drivers και επειτα να την ξανασυνδεσεις για να αναγνωριστει εκ νενου και να δουλεψει κανονικα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 To lysame. Mporei na kleido8ei. Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts